Knicksin avustaja Kenny Payne johtava ehdokas Louisvillen valmentajan virkaan

Louisville on kaventunut uuden miesten koripallovalmentajan etsintään New York Knicks Assistentti Kenny Payne on ensisijainen kohde, lähteet kertoivat Urheilu kuvitettu.

Mitään varmaa ei ole vielä, keskustelut jatkuvat eikä työpaikkaa ole tarjottu tai hyväksytty, lähteet sanoivat. Mutta jos neuvottelut etenevät hyvin seuraavan 24 tunnin aikana, Payne voidaan esitellä Cardinalsin uutena valmentajana heti torstaina.

Payne, entinen Louisvillen pelaaja, joka oli avainpyörä vuoden 1986 mestaruusjoukkueessa, työskenteli John Caliparin avustajana Kentuckyssa vuosina 2014–20 ennen liittymistään Knicksiin. Hänet tunnustettiin auttavan Kentuckyn juggernauttien rekrytoinnissa sen isojen miesten kehittämisen lisäksi.

.

Leave a Comment