Kuntovalmentaja Ashley Joi: 100 vaikutusvaltaista mustaa naista urheilussa

Sports Illustrated ja Empower Onyx nostavat valokeilassa mustien naisten monipuolisia matkoja eri urheilulajeihin – veteraaniurheilijoista nouseviin tähtiin, valmentajiin, johtajiin ja muihin sarjassa. She-evate: 100 vaikutusvaltaista mustaa naista urheilussa.


Entinen Division I yleisurheilija, henkilökohtainen valmentaja Ashley Joi pyrkii tekemään kuntoilubrändistään saavutettavan ja kaiken kattavan, keskittyen mielenterveyteen ja priorisoimalla (arvasit sen) onnellinen liikkeen kautta.

Ennen kuin Joi käytti sosiaalista mediaa seuraajiensa kasvattamiseen, hän luotti äitinsä voimaan ja esimerkkiin, joka kamppailee autoimmuunisairauden Lupuksen kanssa.

“Hänen sairautensa on aina aiheuttanut hänen sairastamistaan”, Joi sanoo. ”Minulla oli paljon velvollisuuksia. Minun piti olla hyvin itsenäinen, mikä sopi myös persoonallisuuteni kanssa.” Sairauden yleinen sivuvaikutus on herkkyys auringolle, joka voi aiheuttaa ihottumaa kaikkialla kehossa. Mutta se ei estänyt Join äitiä tukemasta hänen urheilijauransa, varsinkin kun kyse oli ulkoilusta. Hän varttui Apple Valleyn pikkukaupungissa Kaliforniassa, joka tunnetaan laajoista aavikoistaan ​​ja ympäröivistä vuoristaan.

.

Leave a Comment