Lukio lanseeraa “rauhahuoneen” auttaakseen oppilaiden mielenterveyttä

South Salem High School loi “rauhallisen huoneen” auttamaan opiskelijoita selviytymään mielenterveyden haasteista. (Salem Keizerin julkiset koulut)

Lukio ottaa ylimääräisen askeleen auttaakseen oppilaita kamppailemaan ahdistusta ja masennusta vastaan ​​ja luomaan heille turvallisen tilan.

South Salem High School Oregonissa loi “rauhallisen huoneen” auttamaan parantamaan opiskelijoiden mielenterveyttä. Nimetty luokkahuone avattiin syksyllä 2021.

Kouluviranomaiset sanoivat, että idea syntyi sen jälkeen, kun he huomasivat oppilaiden kasvavan trendin, joka kärsii päänsärystä ja vatsakivuista. He havaitsivat, että sairaudet olivat masennuksen ja ahdistuksen oireita. Perinteisen oppilaiden kotiin lähettämisen sijaan koulu antoi stressaantuneille oppilaille 20–30 minuutin tauon, ja he pääsivät palaamaan luokkaan.

AIHEUTTAA: Osavaltiot aloittavat tutkinnan TikTokin vaikutuksista lasten terveyteen

“Samaan aikaan opiskelijoiden itsemurhien ehkäisyklubimme, Saxon Strong, suoritti koulun laajuisen kyselyn, jossa oppilaita pyydettiin tunnistamaan mitä tahansa, mikä auttaisi parantamaan heidän mielenterveyttään”, koulun johtaja Ryan Marshall kertoi FOX Television Stationsille. “Ylivoimainen vastaus opiskelijoilta oli lisätä opiskelijalle rauhallinen huone.”

“Olimme kuitenkin luovia ja käytimme mitä tahansa tilaa, mitä pystyimme selvittämään pandemian ja joukkolainojen rakentamisen”, hän jatkoi.

Marshall sanoi, että huoneen tarkoitus on “tarjoa opiskelijoille koulupohjainen koti toivoa, hyvinvointia ja uudistumista varten”. Huoneessa on sohvat, säkkituolit, keinutuolit ja työtilat. Tarjolla on myös pulmia, pelejä, kortteja ja muuta toimintaa. Huoneessa on neuvonnan tukiasiantuntija.

Kouluviranomaiset sanoivat, että COVID-19-pandemia ja sen vaikutukset kouluihin pahensivat oppilaiden henkistä hyvinvointia.

“Yksi tehokkaimmista strategioista navigoida nopeasti muuttuvassa ja joskus epävakaassa maailmassa on oppia sietokyvyn taitoja, jotka auttavat meitä selviytymään vaikeista tunnetilanteista hetki kerrallaan”, Chris Moore, käyttäytymisterveyskoordinaattori, sanoi FOX Television Stationsille.

Pandemian uhri teini-ikäisillä ja nuorilla aikuisilla

Koronaviruspandemian aiheuttamat stressit ovat painaneet kaiken ikäisiä amerikkalaisia, mutta äskettäisen kyselyn mukaan teini-ikäiset ja nuoret aikuiset ovat kohdanneet vakavimpia vaikeuksia ikääntyessään äärimmäisen myllerryksen aikana.

Kaiken kaikkiaan yli kolmasosa 13–56-vuotiaista amerikkalaisista mainitsee pandemian suurena stressin lähteenä, ja monet sanovat, että se on vaikeuttanut tiettyjä osia heidän elämästään. Mutta mitä tulee koulutukseen, ystävyyssuhteisiin ja treffeihin, häiriöllä on ollut selvä vaikutus Z-sukupolveen MTV Entertainment Groupin ja The Associated Press-NORC Public Affairs Researchin uuden tutkimuksen mukaan.

AIHEUTTAA: Analyysi: COVID-19-pandemian vaikutus teini-ikäisten mielenterveyteen

Z-sukupolven amerikkalaisista – kyselyssä oli mukana 13–24-vuotiaita – 46 % sanoi, että pandemia on vaikeuttanut heidän koulutus- tai uratavoitteidensa saavuttamista, kun vastaava luku oli 36 % Millennialeista ja 31 % sukupolvessa X. Ero oli samanlainen, kun se koski deittailua ja romanttisia suhteita, ja 40 % Z-sukupolvesta sanoi, että siitä tuli vaikeampaa.

45 prosenttia sukupolven Z ilmoitti myös olevan suurempia vaikeuksia ylläpitää hyviä suhteita ystäviin verrattuna 39 prosenttia sukupolven X amerikkalaisiin. Vaikka monet Millenniaalit sanoivat myös ystävyyssuhteiden olevan vaikeampia, Z-sukupolvi oli vähemmän todennäköistä kuin Millennials sanoa, että pandemia itse asiassa teki siitä helpompaa, 18 % vs. 24 %.

Tulokset vastaavat sitä, mitä terveys- ja koulutusasiantuntijat näkevät. Kuukausien etäopetuksen ja rajallisen sosiaalisen vuorovaikutuksen jälkeen teini-ikäiset ja nuoret aikuiset raportoivat korkeammasta masennuksesta ja ahdistuksesta. Monet selviävät myös verkkokoulutuksen aikana kokemistaan ​​akateemisista takaiskuista.

Etelä-Salemin koulujen johtajat sanovat toivovansa tuovansa ajatuksen rauhallisesta huoneesta muihin lähellä oleviin kouluihin.

“Nykyinen todellisuutesi ei ole ikuinen todellisuutesi”, Marshall sanoi. “Tässä on niin monia aikuisia, jotka ovat valmiita auttamaan muuttamaan elämänpolkua positiivisella tavalla – löydä joku, johon luotat ja älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä mitä tahansa tarvitsemallasi tavalla. Olemme kaikki tässä yhdessä!”

Associated Press osallistui tähän raporttiin. Tämä tarina uutisoitiin Los Angelesista.

.

Leave a Comment