March Madness 2022 ennusteet: NCAA-turnauksen valinnat valitusta yliopistokoripallomallista

NCAA Tournament 2022 on vihdoin täällä. Kuusikymmentäkahdeksan joukkuetta kilpailee vuoden 2022 March Madness -sarjassa, jossa on lukuisia suussa sulavia otteluita. Gonzaga Bulldogs pääsee vuoden 2022 NCAA:n sarjaan ykkösenä toista vuotta peräkkäin. Zageihin liittyy maaliskuun 2022 Madness-sarjassa ykkönen Kansas, Arizona ja Baylor, puolustava mestari. Historian mukaan jokaisella näistä joukkueista on realistinen mahdollisuus nostaa NCAA koripallo 2022 -turnauspalkinto.

Sen jälkeen kun NCAA:n sarja laajeni vuonna 1985, ykkönen on voittanut 23 mestaruudesta 36:sta. NCAA:n koripalloturnauksessa on kuitenkin koottu useita joukkueita, mukaan lukien siniveriset, kuten Kentucky, Duke, UCLA ja Connecticut. Ennen kuin täytät minkä tahansa vuoden 2022 NCAA-turnaushaarukan, muista nähdä 2022 March Madness -haarukkapoiminnat SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLinen edistynyt tietokonemalli murskasi ehdottomasti March Madness -valinnat viime turnauksessa ja voitti yli 92 prosenttia kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmeen vuoteen. Malli naulasi myös mahtavat kolme joukkuetta viime vuonna Final Fourissa.

Hän osaa myös havaita järkyttyneen. Sama malli on tuottanut kiinnikkeitä, jotka ovat saaneet 17 ensimmäisen kierroksen häiriötä kaksinumeroisilla siemenillä. Se aiheutti myös valtavia häiriöitä viime turnauksessa, mukaan lukien Gonzagan ja Baylorin välisen mestaruusottelun ennustaminen ja Houstonin Keskilännen alueen voitto, vaikka Cougars ei ollut ykkönen.

Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä luottaa onneen, kun on olemassa todistettua tekniikkaa, joka auttaa sinua hallitsemaan vuoden 2022 March Madness -valintojasi. Nyt malli on simuloinut kaikkia mahdollisia otteluita vuoden 2022 NCAA-turnauksessa ja paljastanut optimaalisen haarukkansa. Voit nähdä sen vain SportsLinen kautta.

Vuoden 2022 maaliskuun Madnessin suosituimmat haarukat

Yksi joukkue aikoo häiritä vuoden 2022 maaliskuun hulluutta, mallin mukaan: Alabama nro 6 kärsii tappion ensimmäisellä kierroksella länsialueella. Alabama kohtaa joko Rutgersin tai Notre Damen, 11-sijoittajan.

Alabamalla on kiistatta yksi räjähdysherkimmista rikoksista vuoden 2022 NCAA-turnauksessa. Crimson Tide tekee tällä kaudella 80,0 pistettä ottelua kohden, mikä on korkeakoulukoripallon 10. paras arvo. Alabama on kuitenkin lamassa ja on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan. The Crimson Tide on luovuttanut vähintään 80 pistettä jokaisessa kolmessa viimeisessä ottelussaan, joihin sisältyy Texas A&M:n 87 pisteen hyökkäys, joukkue, joka teki tällä kaudella keskimäärin vain 72,8 pistettä ottelua kohti. SportsLinen malli odottaa Alabaman puolustuksen kamppailevan NCAA Tournament 2022 -sarjassa, mikä johtaa Crimson Tiden varhaiseen poistumiseen.

Toinen joukkue, joka tukee vuoden 2022 NCAA-turnauksen valintojasi: 10. sijalla oleva Davidson Wildcats, joka hämmästytti Michigan Staten sijalla 7 West Regionin ensimmäisellä kierroksella. Huolimatta häviämisestä konferenssin otsikkoottelussa, Wildcats lähtee tähän NCAA-otteluun täynnä luottamusta. Tämä johtuu siitä, että Davidson on voittanut 16 viimeisestä 20 ottelustaan, mikä johtuu suurelta osin kyvystään kaataa laukauksia. Wildcats osallistuu vuoden 2022 NCAA-turnaukseen saavuttaen 48,45 prosenttia tämän kauden maaleistaan, mikä on maan 14. paras tulos.

Michigan State on puolestaan ​​onnistunut puolustuspäässä epätavallisen huonommin, sillä se on antanut 68,4 pistettä per peli. Tämän seurauksena SportsLinen simulaatiomalli rakastaa Davidsonin mahdollisuuksia saada ensimmäinen kierros maaliskuun 2022 hulluuden sarjassa.

Kuinka tehdä ennusteita vuoden 2022 NCAA-turnauksesta

SportsLinen mallissa on myös yksi alue, jossa nro 5 siemen menee Elite Eightiin ja 14-siemen aiheuttaa järkyttävää järkytystä. Niiden naulaaminen voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa kiinnikkeesi. Koska malli on osoittanut todistetusti hakasulkeisten häiriöiden kutsumisesta, haluat nähdä, mitä tainnutuksia se kutsuu tänä vuonna, ennen kuin lukitsee hakasulkeisiin.

Joten kuka muu menestyy NCAA-turnauksessa 2022? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, millä alueella on Elite Eightin 5. siemen ja 14-siemen, joka tarjoaa massiivisen järkytyksen, sekä näet kuka voittaa jokaisen pelin, kaikki mallista, joka voitti yli 92 prosenttia sarjapelaajista kaksi. viimeiset kolme vuotta.

Leave a Comment