March Madness 2022 -sarjan ennusteet: NCAA-turnauksen valinnat edistyneestä korkeakoulukoripallomallista

Gonzaga, Arizona, Baylor ja Kansas ovat ykkönen vuoden 2022 NCAA-turnaussarjassa. Koska NCAA:n sarja meni 64 joukkueen kenttään, ykkönen on voittanut 23 mestaruudesta 36:sta. No. 2 siemen on katkaissut verkot viisi kertaa, kun taas 3-siemen on voittanut NCAA:n koripallosarjan neljä kertaa. Villanova on vähiten mestaruuden voittanut siemen, ja hän varmisti tittelin vuonna 1985 8-siemenenä.

Voiko Baylor käydä läpi March Madness 2022 -sarjan ja toistaa mestaruuden vai lunastaako Gonzaga ensimmäisen kansallisen mestaruutensa 2022 NCAA-turnauksessa? Mitkä March Madness Cinderella -joukkueet menestyvät NCAA:n koripallosarjassa 2022? Ennen kuin täytät minkä tahansa vuoden 2022 NCAA-turnaushaarukan, muista nähdä vuoden 2022 March Madness -haarukat SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLinen edistynyt tietokonemalli murskasi ehdottomasti March Madness -valinnat viime turnauksessa ja voitti yli 92 prosenttia kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmeen vuoteen. Malli naulasi myös mahtavat kolme joukkuetta viime vuonna Final Fourissa.

Hän osaa myös havaita järkyttyneen. Sama malli on tuottanut kiinnikkeitä, jotka ovat saaneet 17 ensimmäisen kierroksen häiriötä kaksinumeroisilla siemenillä. Se aiheutti myös valtavia häiriöitä viime turnauksessa, mukaan lukien Gonzagan ja Baylorin välisen mestaruusottelun ennustaminen ja Houstonin Keskilännen alueen voitto, vaikka Cougars ei ollut ykkönen.

Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä luottaa onneen, kun on olemassa todistettua tekniikkaa, joka auttaa sinua hallitsemaan vuoden 2022 March Madness -valintojasi. Nyt malli on simuloinut kaikkia mahdollisia otteluita vuoden 2022 NCAA-turnauksessa ja paljastanut optimaalisen haarukkansa. Voit nähdä sen vain SportsLinen kautta.

Vuoden 2022 maaliskuun Madnessin suosituimmat haarukat

Yksi joukkue aikoo häiritä vuoden 2022 maaliskuun hulluutta, mallin mukaan: Alabama nro 6 kärsii tappion ensimmäisellä kierroksella länsialueella. Alabama kohtaa joko Rutgersin tai Notre Damen, 11-sijoittajan.

Viimeisen viiden vuoden aikana 11. sijat ovat 11-9 ja NCAA-turnaussarjan sijat 6. Se ei lupaa hyvää Alabamalle, joka tulee March Madness -sarjaan 2022 yhtenä maan huonoimmista puolustavista joukkueista. Itse asiassa Crimson Tide luovuttaa keskimäärin 76,4 pistettä per peli, mikä on 318. SportsLinen malli odottaa, että Alabaman puolustuspuutteet saavat Crimson Tiden pakkaamaan laukkunsa vuoden 2022 NCAA:n koripallosarjan alussa.

Toinen joukkue, joka tukee vuoden 2022 NCAA-turnauksen valintojasi: 10. sijalla oleva Davidson Wildcats, joka hämmästytti Michigan Staten sijalla 7 West Regionin ensimmäisellä kierroksella. Michigan Staten hyökkäys on kamppaillut suurimman osan kaudesta. Spartans osallistuu vuoden 2022 NCAA-turnaukseen tekemällä keskimäärin 72,1 pistettä per peli, mikä on maan 146. sija. Hyökkääjä Gabe Brown on ainoa Michigan Staten pelaaja, jolla on keskimäärin kaksinumeroisia pisteitä ottelua kohden (11,4).

Davidson pudottaa 48,14 prosenttia tämän kauden maaleistaan, mikä on korkeakoulukoripallon 18. paras. SportsLinen tietokonemalli pitää Davidsonin mahdollisuuksista voittaa Spartans ja pitää Wildcatsia yhtenä vuoden 2022 March Madness -nukkujista, joita kannattaa katsoa.

Kuinka tehdä ennusteita vuoden 2022 NCAA-turnauksesta

SportsLinen mallissa on myös yksi alue, jossa nro 5 siemen menee Elite Eightiin ja 14-siemen tuottaa järkyttävää järkytystä. Niiden naulaaminen voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa kiinnikkeesi. Koska malli on osoittanut todistetusti hakasulkeisten häiriöiden kutsumisesta, haluat nähdä, mitä tainnutuksia se kutsuu tänä vuonna, ennen kuin lukitsee hakasulkeisiin.

Joten kuka muu menestyy NCAA-turnauksessa 2022? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, millä alueella on Elite Eightin 5. siemen ja 14-siemen, joka tuottaa massiivisen järkytyksen, sekä näet, kuka voittaa jokaisen pelin, kaikki mallista, joka voitti yli 92 prosenttia sarjapelaajista kaksi. viimeiset kolme vuotta.

Leave a Comment