March Madness: Pelaajia seuraamaan miesten ja naisten turnauksia

Tulet kuulemaan paljon näistä 10 tähdestä

Jokaisessa NCAA:n miesten ja naisten turnauksessa on Cinderella-joukkueita. Mutta on myös niitä yksittäisiä pelaajia, joista tulee tuttuja nimiä ja jotka ovat osa March Madness -perinnettä. Koska molemmat turnaukset ovat vain päivien päässä, tässä on pelaajat, jotka sinun on pidettävä tutkallasi.

Miesten turnaus

Johnny Davis, Wis.: Istuessaan SI:n kauden 50 parhaan pelaajan kärjessä, kukaan pelaaja ei ole merkinnyt joukkueelleen enempää kuin Davis, joka tuli kaudelle jälkikäteen ja vei sitten Wisconsinin osuuteen Big Ten -tittelistä. 20 pisteen keskiarvo ottelua kohden Badgersin kiihtyvällä tempolla ei ole mikään pieni saavutus, mutta hän on myös ollut yksi pelin parhaista päättäjistä.

Chet Holmgren, Gonzaga: Ei ole monia 7-jalkaisia, jotka pystyvät ampumaan 41 % kolmesta ja johtaa taukoa ja olkoon se vanhan koulun puolustusankkuri keskellä. Bulldogsin valmentaja Mark Few käyttää häntä tehokkaasti molemmissa rooleissa. Pidä silmällä myös Holmgren-perheen koiraa Slammeria – mustaa laboratoriota, joka on nähty sivussa tällä kaudella.

.

Leave a Comment