Middlesbrough’n puheenjohtaja Gibson vastusti FA Cupin pyyntöä: “Chelsea ja urheilullinen rehellisyys eivät kuulu samaan palkintoon”

Middlesbrough’n puheenjohtaja Steve Gibson on vastannut raivokkaasti Chelsean pyyntöön pelata FA Cupin puolivälieräottelu Riverside Stadiumilla suljettujen ovien takana ja kertonut. The Athletic että “Chelsea ja urheilullinen rehellisyys eivät kuulu samaan palkintoon.”

Chelsealle on myönnetty erityinen lisenssi jatkaa toimintaansa sen jälkeen, kun Ison-Britannian hallitus määräsi pakotteita heidän omistajalleen Roman Abramovitšille, mutta he eivät saa myydä lippuja peleihin, joita ei ole vielä ostettu.

Newcastle Unitedin vierailu Stamford Bridgelle lauantaina oli loppuunmyyty, koska liput oli myyty ennakkoon. Tuleviin kotiotteluihin pääsevät vain ennakkoon myydyt liput ja 28 000 kausilipun haltijaa.

Länsi-Lontoon klubi matkustaa koilliseen lauantaina, ja Middlesbrough on jo myynyt kotimaan liput loppuun.

Chelsea kertoi käyneensä “laajuisia keskusteluja” Office of Financial Sanctions Implementationin (OFSI) kanssa toimintaluvan muuttamisesta ilman ratkaisua ajoissa.

“Kilpailun kannalta on tärkeää, että ottelu Middlesbrough’ta vastaan ​​etenee”, Chelsea sanoi lausunnossaan tiistaina. “Pyydämme kuitenkin äärimmäisen vastahakoisesti FA:n hallitusta ohjaamaan pelin pelaamiseen suljettujen ovien takana. urheilullisesta rehellisyydestä.

“Chelsea FC ymmärtää, että tällaisella lopputuloksella olisi valtava vaikutus Middlesbroughiin ja sen kannattajiin sekä omiin faneihimme, jotka ovat jo ostaneet rajoitetun määrän lippuja, jotka myytiin ennen lisenssin määräämistä, mutta uskomme tämän olevan oikeudenmukaisinta. tapa toimia nykyisessä tilanteessa.”

Tämä lausunto toi kuihtuvan vastauksen Gibsonilta, Teesside-syntyperäiseltä, jolla oli keskeinen rooli Middlesbroughin pelastamisessa selvitystilasta vuonna 1986 ja joka jatkaa mestaruusseuran rahansiirtoa.

“Chelsea ja urheilullinen rehellisyys eivät kuulu samaan palkintoon”, hän sanoi The Athletic. “Missä on Chelsean puheenjohtajan Bruce Buckin äly, joka on ollut omistajansa anteeksipyytäjä, missä 19 vuoden aikana voitetut palkinnot ovat peräisin Abramovitšin lahjoittamasta korruptoituneesta rahasta?

“Missä on Chelsean puheenjohtajan äly, kun hän tulee pelaamaan pelejään kotona kausikorttinsa haltijoidensa edessä? Haluaako hän pelata kaikki vieraspelinsä tyhjillä stadioneilla?

Chelsea myönsi lausunnossaan, että Middlesbrough “oli ollut ystävällinen pidentämään lippujen myynnin ja stadionin jakamisen määräaikaa”.

“Emme aio yrittää auttaa heitä enää”, Gibson sanoi. “Abramovitš on potkittu jalkapallosta ja Bruce Buck pitäisi myös potkaista ulos jalkapallosta.”

Toisessa Middlesbrough-lausunnossa luki: “Olemme tietoisia Chelsean pyynnöstä saada lauantain Emirates FA Cupin kuudennen kierroksen tasapeli pelata suljettujen ovien takana ja pidämme heidän ehdotuksensa kummallisena ja ilman minkäänlaista ansiota.

“Kaikki asianosaiset ovat hyvin tietoisia syistä, miksi Chelsea on saanut rangaistuksia ja että tällä ei ole mitään tekemistä Middlesbrough Football Clubin kanssa.

“Tämän seurauksena ehdottaminen, että MFC:tä ja fanejamme pitäisi rangaista, ei ole pelkästään törkeän epäreilua, vaan myös perusteetonta.

“Näiden sanktioiden syyt huomioon ottaen Chelsean pyrkimys vedota urheilulliseen “rehellisyyteen” syynä pelin pelaamiseen suljettujen ovien takana on äärimmäisen ironista.

“Odotamme tällä hetkellä virallista ilmoitusta FA:lta seuraavista vaiheista, mutta voit olla varma, että MFC vastustaa Chelsean toimia tiukimmillaan.”

Chelsea lisäsi, että he toivovat, että ratkaisu saadaan aikaan OFSI:n avulla.

(Kuva: Richard Sellers / PA Images Getty Imagesin kautta)

Leave a Comment