Mielenterveystietojen ilmoittaminen valtakunnalliseen ampuma-aseiden taustatarkastusjärjestelmään vähentää itsemurhien määrää – Uutiset

Mielenterveystietojen ilmoittaminen kansalliseen ampuma-aseiden taustatarkastusjärjestelmään vähentää itsemurhien määrää Collat ​​​​School of Businessin professorien julkaiseman tutkimuksen mukaan.

Voisiko mielenterveystietojen ilmoittaminen kansalliseen ampuma-aseiden taustatarkastusjärjestelmään vaikuttaa loppupään itsemurhien määrään Yhdysvalloissa?

Vastaus on kyllä. Tutkimuksen mukaan Alabaman yliopisto Birmingham Collat’s School of Businessin taloustieteilijät Ben Meadows, Ph.D. ja Griffin Edwards, Ph.D., julkaisivat Journal of Economic Behavior & Organisation.

Havainnoistaan ​​osavaltiot, jotka lisäsivät mielenterveystiedot kansalliseen murhien ja itsemurhien ampuma-aseiden taustatarkistusjärjestelmään, kokivat 3,3–4,3 prosentin laskua ampuma-aseisiin liittyvien itsemurhien määrä. Lisäksi laskelmat osoittavat noin 702 itsemurhan vuosittaisen vähenemisen 48 osallistujavaltiossa.

Tämä tutkimus valaisee mahdollisuutta, että tehostettu lainsäädäntö yhdistettynä parempaan mielenterveystietojen integrointiin kansallisella tasolla voi johtaa itsemurhien kokonaismäärään vähenemään estämällä henkilöitä hankkimasta aseita, jos heillä on dokumentoituja mielenterveysongelmia.

“Yritämme ymmärtää mielenterveysongelmien paremman raportoinnin todellista vaikutusta valtion tietokantoihin, joita käytetään estämään niitä henkilöitä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa saamasta ampuma-aseita. Se on mielenkiintoinen lisä lakia ja taloustieteitä koskevaan kirjallisuuteen – eroavatko osavaltiot, jotka säätävät lakeja ja jotka todella panevat lakeja täytäntöön”, sanoi Meadows, UAB:n taloustieteen laitoksen apulaisprofessori. “Tässä näemme vastauksen kyllä. Ja tämän seurauksena itsemurhia on vähemmän. Jos osavaltioiden tavoitteena on rajoittaa pääsy niihin, joiden katsotaan olevan henkisesti huonokuntoisia – yhteinen tavoite aselainsäädäntöön liittyvissä keskusteluissa – ja vähentää ampuma-aseiden itsemurhia, tämä vaikuttaa vahvalta poliittiselta valinnalta.

Huomionarvoista on, että havainnot osoittivat, että mielenterveystietojen ilmoittaminen vähensi vain itsemurhien määrää, ei niihin liittyviä murhien määrää.

Vaikka kirjoittajat eivät puolustaneet tai keskustelleet asepolitiikasta millään tavalla, he käyttivät nykyaikaisia ​​syy-analyysin työkaluja ymmärtääkseen paremmin, mitä vaikutuksia tulevalla lainsäädännöllä voi olla itsemurhien määrän vähenemiseen sekä politiikan muutosten lisävaikutuksia.

“Riippumatta politiikan areenalla, on kompromisseja – se on keskeinen periaate taloustieteen, ja näemme sen täällä”, Meadows sanoi. ”On täysin mahdollista, että joitain väkivallattomia henkilöitä estettiin myös hankkimasta aseita. Tavoitteena ei ole ottaa puolta, vaan tiedottaa paremmin keskustelusta, minkä mielestämme nämä tiedot ovat tehneet.”

.

Leave a Comment