MLB-huhut: Red Sox liittyy Freddie Freemanin arvontoihin; Jenkit katsomassa Anthony Rizzon jälleennäkemistä?

Major League Baseballin työsulun viivästynyt välikausi jatkuu vauhdikkaasti kevään harjoitusleirien avautuessa. Tämä tarkoittaa, että meillä on vielä tekemistä huhujen suhteen. Tehdään se tiistain ilmaisten agentuuri- ja kauppakuhinoiden kanssa.

Bravesin äskettäinen vaihto Matt Olsonille tarkoittaa, että franchisinglegenda Freddie Freeman pelaa ensi kaudella muualla. Dodgersin, Yankeesin, Blue Jaysin ja Raysin tiedetään jo olevan kiinnostuneita, ja nyt voit lisätä Red Soxin kasvavaan listaan:

Red Soxilla on Bobby Dalbec ensimmäisessä tukikohdassa, ja hän osoitti parannusta viime kaudella. Freeman olisi kuitenkin merkittävä päivitys. Hän on 32-vuotias, kyllä, mutta hän esiintyy edelleen korkealla tasolla, koska hän on tulossa kaudelle 2021, jolloin hän sai OPS+:n 133 ja WAR:n 4,7. Näyttää siltä, ​​​​että Freeman tavoittelee kuuden vuoden sopimusta. Onko Sox halukas tyydyttämään nämä menevät hinnat? Freemanin kaltaisten henkilöiden allekirjoittaminen työntäisi heidät luksusveroalueelle, mutta heillä on ilmeisesti resurssit käsitellä se helposti.

Yankees pitää edelleen yhteyttä Anthony Rizzoon

headshot-kuva

Yankees olisi hyvin paljon kuin lepakoiden alussa, mieluiten vasenkätinen lajike, mikä selittää miksi ne on yhdistetty Freemaniin. Kuitenkin, MLB Networkin Jon Heyman raportoi että jenkit näkevät Freemanin allekirjoittamisen epätodennäköisenä, mikä selittää, miksi he saattavat olla kiinnostuneita Anthony Rizzon jälleennäkemisestä.

Yankees osti Rizzon Cubsilta viime kaudella ennen vaihtoa, ja 49 ottelussa hän saavutti OPS+:n 110 kahdeksalla kotijuoksulla. Freemanin tavoin hän on 32-vuotias, mutta hän on osoittanut merkkejä merkittävämmistä hyökkäysten laskusta viime kausina. Rizzo tulee kuitenkin paljon halvemmaksi kuin Freeman.

headshot-kuva

Slugger Nick Castellanos, joka on kotoisin Daviesta Floridasta, näyttää olevan varsin kiinnostunut solmimaan sopimuksen kotikaupunkinsa Miami Marlinsin kanssa, mutta ei ole varmaa, että kiinnostus on molemminpuolista:

Marlins sijoittui viime kaudella NL:ssä 13. sijalle kotijuoksuissa viime kaudella, joten he saattoivat varmasti käyttää Castellanosin poppia, joka on kauden 2019 alusta lähtien tehnyt keskimäärin 35 kotijuoksua 162 pelattua peliä kohti. Universaalin DH:n toteuttaminen tarkoittaa myös sitä, että NL-seuran ei tarvitse elää Castellanosin alapuolustuksen kanssa. Tämän lisäksi Marlinit eivät ole varsinaisesti houkutteleva kohde vapaille agenteille, ainakaan viime vuosina, joten voisi luulla, että he ottaisivat tämänkaltaisen mahdollisuuden.

Kuten Derek Jeterin äskettäinen poistuminen toimistosta antaa ymmärtää, sitoutuminen listaan ​​runsaalla tasolla ei välttämättä ole olemassa. Vielä on aikaa kääntää tuo kertomus.

Leave a Comment