Näkymät naisten digitaalisen terveydenhuollon maailmanlaajuisille markkinoille vuoteen 2027 – Mukana muun muassa HeraMED, iSono Health ja NURX – ResearchAndMarkets.com

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–“Globaalit naisten digitaaliset terveysmarkkinat tyypin, sovelluksen, alueellisen näkökulman, toimialaanalyysiraportin ja ennusteen mukaan, 2021–2027” -raportti on lisätty ResearchAndMarkets.com tarjoamalla.

Maailmanlaajuisten naisten digitaalisten terveysmarkkinoiden koon odotetaan nousevan 4,7 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä ja kasvavan 18,5 %:n CAGR:n markkinakasvulla ennustejakson aikana.

Digitaalinen terveys voidaan määritellä tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseksi lääketieteessä ja muissa terveysammateissa sairauksien ja terveysriskien hallinnassa sekä hyvinvoinnin edistämisessä. Naisten digitaalisen terveyden ymmärtäminen on laaja ala, joka sisältää joukon tuotteita, palveluita, laitteita, diagnostiikkaa ja ohjelmistoja, jotka vastaavat naisten erityisvaatimuksia, kuten lisääntymisterveyttä, hedelmällisyyttä ja seksuaalisuutta.

Naisten digitaalisten terveyssovellusten rakentamiseksi monet palveluntarjoajat tutkivat tekoälyä, koneoppimista ja esineiden internetiä. Digitaalisen terveydenhuollon tavoitteena on lisätä terveydenhuollon saatavuutta, vähentää terveydenhuoltojärjestelmän tehottomuutta, parantaa hoidon laatua, minimoida terveydenhuollon kustannukset ja tarjota potilaille yksilöllisempää terveydenhuoltoa.

Älypuhelinten käyttöönotto, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, suotuisa lainsäädäntö ja lisää rahoitusta ovat kaikki tekijöitä, jotka edistävät markkinoiden laajentumista ja tietoisuutta. YK:n talous- ja sosiaaliministeriön vuonna 2019 jakamien tietojen mukaan naisten osuus maailman väestöstä on 49,6 % eli yhteensä 3,905 miljardia. Naisten kroonisten ja tartuntatautien lisääntyvän ilmaantuvuuden odotetaan vauhdittavan maailmanlaajuisten naisten digitaalisten terveysmarkkinoiden yleistä kehitystä.

Naisten keskeisten sairauksien, kuten osteoporoosin, rintasyövän ja vaihdevuosien, lisääntynyt esiintyvyys on muutamia tärkeimmistä syistä, jotka antavat naisten digitaalisten terveyteen liittyvien laitteiden saavuttaa vankan levinneisyyden kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi rintasyöpä on yleisin naisten syöpä, ja siihen sairastuu vuosittain 2,1 miljoonaa naista ja se on Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan lähes 15 % kaikista naisten syöpäkuolemista.

COVID-19-vaikutusanalyysi

COVID-19-pandemian puhkeaminen tuhosi monia suuria ja pieniä teollisuudenaloja. COVID-19 on yksi vaarallisimmista pandemioista, joka on tartuttanut suurimman osan maailman väestöstä. COVID-19:n puhkeamisen jälkeen Wuhanin kaupungista Kiinassa se levisi hyvin nopeasti muualle maailmaan. Tämän viruksen aiheuttamien häiriöiden torjumiseksi monet hallitukset ovat soveltaneet tiukkoja sulkemisehtoja, jotka ovat vaikuttaneet kielteisesti maailmanlaajuisiin toimitusketjuihin, vaikuttaen negatiivisesti tuotantoon, tuotteiden myyntiin ja toimitusaikatauluihin maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Lisäksi lisääntymisterveydenhuolto määriteltiin pandemian aikana ei-välttämättömäksi useissa maissa. Tämän seurauksena digitaalisten kuntoiluratkaisujen, kuten älypuhelinsovellusten ja puettavien seurantalaitteiden odotetaan kasvavan merkittävästi vuonna 2020. Naisten digitaaliseen terveyteen liittyvien laitteiden valmistus kuitenkin vaikeutui merkittävästi teollisuuden sulkemisen vuoksi.

Markkinoiden kasvutekijät:

Merkittävä naiskeskeisten sairauksien esiintyvyys

Usein esiintyvät naisia ​​koskevat sairaudet, kuten anemia, osteoporoosi, rintasyöpä ja vaihdevuodet, ovat muutamia yleisimmistä sairauksista, joita naiset kaikkialla maailmassa diagnosoivat. Sen lisäksi, että nämä sairaudet ovat yleisiä, ne voivat olla erittäin kriittisiä potilaalle. Näiden sairauksien lisääntyvän esiintymisen vuoksi on nyt tulossa välttämättömyys tarjota näille potilaille tehokkaat hankinnat. Näiden sairauksien hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Yhä useampi vakiintuneiden markkinatoimijoiden investointialoitteita

Yksi havaittavimmista trendeistä naisten terveydenhuollon laitemarkkinoilla on useiden investointialoitteiden käyttöönotto, jonka odotetaan vaikuttavan merkittävästi markkinoiden kasvuun koko ennustejakson ajan. Tällä investointiprojektien valtavalla tahdilla on monia etuja. Yksi näiden aloitteiden eduista on helpompien ja edullisempien ratkaisujen lisääntynyt saatavuus, mikä johtaa näiden lääkinnällisten laitteiden laajempaan käyttöön.

Markkinointia rajoittava tekijä:

Tietyillä naisten terveydenhuoltotuotteilla on kielteisiä sivuvaikutuksia

Huolimatta siitä, että naiset sairastuvat enemmän henkeä uhkaaviin sairauksiin kuin miehillä, useat tekijät estävät naisten terveydenhuoltosektorin laajentumista. Yksi tällainen tekijä on tiettyjen lääkkeiden kielteiset vaikutukset naisten terveyteen. Esimerkiksi ehkäisytablettien ottaminen voi aiheuttaa tiputtelua tai verenvuotoa kuukautisten välillä, kipeitä rintoja, pahoinvointia, päänsärkyä ja muita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Nämä sivuvaikutukset voivat olla heille erittäin tuskallisia ja epämukavia.

Tutkimuksen laajuus

Raportin kattamat markkinasegmentit:

Tyypin mukaan

 • Mobiilisovellukset

 • Puettavat laitteet

 • Diagnostiikkatyökalut

 • muut

Hakemuksella

 • Lisääntymisterveys

 • Yleinen terveydenhuolto ja hyvinvointi

 • Raskaus ja hoito

 • Lantionhoito

Maantieteen mukaan

 • Pohjois-Amerikka

 • MEILLE

 • Kanada

 • Mexico City

 • Muu Pohjois-Amerikka

 • Eurooppa

 • Saksa

 • Iso-Britannia

 • Ranska

 • Venäjä

 • Espanja

 • Italia

 • Muu Eurooppa

 • Aasian ja Tyynenmeren alue

 • Kiina

 • Japani

 • Intia

 • Etelä-Korea

 • Singapore

 • Malesia

 • Muu Aasian ja Tyynenmeren alue

 • LAMEA

 • Brasilia

 • Argentiina

 • Arabiemiirikunnat

 • Saudi-Arabia

 • Etelä-Afrikka

 • Nigeria

 • Loput LAMEAsta

Markkinoiden tärkeimmät toimijat

 • HeraMED Ltd

 • iSono Health, Inc.

 • Biowink GmbH:n vihje

 • Chiaro Technology Ltd. (Elvie)

 • Natural Cycles USA Corp

 • Ava AG

 • NURX, Inc.

 • Athena Feminine Technologies, Inc.

 • MobileODT Ltd.

 • Lucina Health (Unified Women’s Healthcare)

Lisätietoja tästä raportista on osoitteessa https://www.researchandmarkets.com/r/92y77x

Leave a Comment