Nets sai 50 000 dollarin sakot Kyrie Irvingin pääsystä pukuhuoneeseen kotiottelun aikana. Knicks

Brooklyn Nets otti toisen voiton sunnuntai-iltapäivänä pitäen New York Knicksin 110-107 ja pidentäen voittoputkensa kolmeen peliin. Kevin Durant johti tietä ja teki kauden ennätyksen 53 pistettä, mutta hänen loistava suoritus ei ollut ainoa otsikko.

Tämä johtuu siitä, että Kyrie Irving, joka ei edelleenkään saa pelata kotiotteluissa Barclays Centerissä, oli paikalla ensimmäistä kertaa koko kauden. Hän ilmestyi myöhään ensimmäisen puoliajan aikana ja otti istuimen kentällä fanina. Puolivälin aikana hän kuitenkin pääsi pukuhuoneeseen, minkä seurauksena Nets on saanut 50 000 dollarin sakot.

NBA:n lehdistötiedote:

Brooklyn Netsin organisaatiolle on määrätty 50 000 dollarin sakko New Yorkin paikallisen lain ja liigan terveys- ja turvallisuuspöytäkirjojen rikkomisesta joukkueen 13. maaliskuuta pelatussa New York Knicksia vastaan ​​Barclays Centerissä, NBA ilmoitti tänään.

Rikkomus tapahtui, kun Nets päästi ottelussa läsnä olleen Kyrie Irvingin sisään joukkueen pukuhuoneeseen.

Aiemmin tässä kuussa 7. maaliskuuta New Yorkin julkisen sektorin maski- ja rokotemandaatti poistettiin, mikä tarkoittaa, että Irvingin kaltaiset rokottamattomat henkilöt pääsevät nyt sisätiloihin, kuten baareihin, ravintoloihin ja areenoihin. Tämän seurauksena Irving saattoi osallistua peliin fanina.

Hän ei kuitenkaan saa vieläkään pelata, koska New Yorkin yksityisen sektorin rokotemandaatti on edelleen voimassa. Jotta voit työskennellä New Yorkissa sijaitsevassa yrityksessä, sinun on oltava rokotettu. Vaikka Irving pääsi rakennukseen, hän oli siellä maksavana asiakkaana, ei työntekijänä. Pukuhuoneeseen tullessaan hän siirtyi teknisesti työympäristöön, mikä ei ole sallittua ja johti NBA:lta sakkoon.

Terveyden kannalta ei ole kovin järkevää, että Irving voi mennä rakennukseen ilman maskia ja katsoa peliä kenttäpenkiltä, ​​mutta ei voi pelata. Nets ja Irving ilmeisesti yrittivät tuoda asian esille saamalla hänet esiintymään kansallisessa TV-pelissä, ja tähdet, kuten LeBron James ja Kevin Durant, ilmaisivat molemmat tyytymättömyytensä sääntöön.

On epätodennäköistä, että New Yorkin pormestari Eric Adams tekee muutoksia pian. Hän irtisanoi yli 1 000 kaupungin työntekijää helmikuussa, koska he kieltäytyivät ottamasta COVID-19-rokotetta, eikä halua luoda porsaanreikää Irvingille. Kun Adams vihelsi tilanteesta viikonlopun lehdistötilaisuudessa, hän ehdotti, että jos Irving haluaa pelata, hänen pitäisi hankkia rokote.

Leave a Comment