Piirikunta saa liittovaltion rahoitusta mielenterveyden mobiilikriisihoitoon – Arlington Countyn Virginian hallituksen virallinen verkkosivusto

Julkaistu 15. maaliskuuta 2022

ARLINGTON, VA. – Arlington County saa liittovaltiolta 390 000 dollarin rahoituksen käyttäytymisterveyden mobiilikriisihoitoon. Tämä on yksi kymmenestä Rep. Don Beyer (D-VA) onnistui saamaan rahoituksen yhteensä 5,4 miljoonalla dollarilla Virginian 8. piirissä, joka sisältää Arlingtonin, Alexandrian, Falls Churchin ja osia Fairfax Countysta.

“Olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että kongressin hyväksymä ja presidentti Bidenin allekirjoittama molempien puolueiden lainsäädäntö sisältää rahoituksen, jonka hankin tärkeille Pohjois-Virginian projekteille”, Rep sanoi. Don Beyer (D-VA).

Beyer lisäsi: “Tämä hankerahoitus parantaa jalankulkureittejä alueellamme ja laajentaa sähköajoneuvojen infrastruktuuriamme. Se tukee myrskyviemäri- ja ilmastonsietokyvyn parannuksia Alexandriassa Falls Churchissa, parantaa IT-palveluita Fairfaxin piirikunnassa ja rahoittaa mielenterveysresursseja Arlingtonissa. Se tukee pilottiohjelmaa vartaloon kiinnitettävien kameroiden käyttöönottamiseksi Alexandrian poliisilaitokselle ja auttaa toteuttamaan suosituksia, jotka on annettu National Park Servicen äskettäin valmistuneessa GW Parkwayn turvallisuustutkimuksessa.

Mobiilikriisinhoidon rahoituspyyntö on osa läänin laajaa arviointia, jolla pyritään ohjaamaan uudelleen, miten se vastaa 9-1-1 käyttäytymisterveyshuitoon. 390 000 dollarilla autetaan hankkimaan tarvikkeita, mukaan lukien ajoneuvot, jotka on varusteltu mobiilikäyttäytymiseen liittyvien terveyskriisien suorittamiseen. Ajoneuvoissa on tietokoneavusteinen lähetysjärjestelmä, ja ne mahdollistavat yhteyden Arlington Countyn 9-1-1 Call Centeriin, jos hätäapua tarvitaan lisää.

“Arlington on erittäin kiitollinen edustaja Beyerille sekä senaattoreille Warnerille ja Kainelle heidän pyrkimyksistään turvata liittovaltion varoja käyttäytymisterveyden mobiilikriisinhoidon tukemiseksi”, sanoi piirikunnan hallituksen puheenjohtaja Katie Cristol. “Tämä innovatiivinen strategia on merkittävä osa läänin pyrkimykset suunnitella ja parantaa reagointia mielenterveysongelmista kärsiville tai kriisissä oleville. Mobiilivastaus ei ainoastaan ​​mahdollista oikea-aikaisia ​​palveluja, vaan antaa myös ammattilaisille mahdollisuuden tavata apua tarvitsevia siellä, missä he ovat. perinteinen este, joka vaatii potilaita etsimään oikean palvelun sijaintia.”

Kaksi muuta projektia oli myös korvamerkitty, mukaan lukien 800 000 dollaria Glencarlyn Parkin kävelysillan korvausprojektiin ja 325 000 dollaria Bluemont Junction Trailin käyttöön.

Nämä hankkeet on korvamerkitty osaksi Omnibus-menolain määrärahoja, joka hyväksyttiin parlamentissa ja senaatissa laajalla molemminpuolisella äänestyksellä ja jonka presidentti allekirjoitti lain tiistaina 15. maaliskuuta.

Leave a Comment