Pohjoinen: Heiluttaa hyvästit upealle talviurheilukaudelle

Talviurheilukaudella oli jaksoja ja alkuja, mutta päättyikö se koskaan tyylikkäästi.

Vaikka COVID vaikutti edelleen aikatauluun, se oli kauden lopussa täydessä vauhdissa, ja lyhennetyn vuoden 2021 kampanjan jälkeen ilman jälkikautta jokainen urheilulaji kruunasi mestarin tällä kertaa.

Ja voitosta ei ollut pulaa.

Yarmouthin poikien koripallojoukkue tyrmäsi Ellsworthin ja voitti innostavan B-luokan finaalin, Clippersin ensimmäisen mestaruuden kymmeneen vuoteen. Falmouth pääsi myös osavaltioihin, mutta sillä ei ollut vastauksia Nokomisille luokan A finaalissa. Greely pääsi semifinaaliin, kun taas Freeport ja North Yarmouth Academy syrjäytettiin alkukierroksella.

Greelyn tyttöjoukkue, jota johtaa huippulahjakkuus, eteni odottamattomaan juoksuun aina A-luokan osavaltion finaaliin asti, jossa Rangers lopulta laittoi ottelunsa Skowhegania vastaan. NYA melkein pääsi myös osavaltioihin, mutta pudotti sydämensärkyjän mahdolliselle mestarille Hall-Dalelle C-luokan eteläisessä finaalissa. Falmouth pääsi semifinaaliin, Yarmouth lyötiin puolivälierissä ja Freeport putosi alkukierroksella.

Jäällä kaksinkertainen B-luokan mestari Greely-pojat eivät kyenneet kolmeen turpeeseen, ja hävisivät aluefinaalissa mahdolliselle mestarille Brunswickille. Cheverus/Yarmouth-yhteistyöjoukkue lyötiin välierässä viiden jatkoajan maratonissa. South Portland/Freeport/Waynflete -joukkue pääsi osavaltion välieriin, kun taas Falmouth hävisi osavaltion puolivälierissä.

Tyttöjen puolella Falmouth hoiti Yorkin puolivälierissä, sitten sijoittui eniten Cape Elizabeth/Waynflete/South Portland välierissä ennen kuin luovutti tasapelin 7 sekuntia jäljellä ja lopulta hävisi neljässä ottelussa. ylitöiden eepos. Yarmouth/Freeport-yhteistyöjoukkue hävisi puolivälierissä.

Paikalliset sisärata-, uinti- ja hiihtotapahtumat toivat kotiin runsaasti laitteistoa osavaltiotapaamisissaan.

Northern Edition joukkuevaltion mestarit

Freeport Falconsin poikien alppihiihto, luokka A
Greely Rangers tyttöjen sisärata, luokka B
Yarmouth Clippers poikien koripallo, luokka B
Yarmouth Clippers tyttöjen alppihiihto, luokka B
Yarmouth Clippers poikien hiihto, luokka B

Northern Edition joukkuealueen mestarit

Falmouth Navigators poikien koripallo, luokka A Etelä
Greely Rangers, tyttöjen koripallo, luokka A Etelä

Pohjoisen painoksen yksittäiset osavaltion mestarit

sisärata
Enoch Boudreau, Freeport, luokan B poikien seiväshyppy
Frazier Dougherty, Yarmouth, luokan B poikien 400
Elle Jowett, Greely, luokka B, tytöt 55
Elle Jowett, Greely, luokka B, tytöt 200
Elle Jowett, Greely, B-luokan tyttöjen 400

Uima
Brian Brogan, Freeport, luokan B poikien 50 vapaauinti
Brian Brogan, Freeport, B-luokan poikien 100 vapaauinti
Audrey Cohen, Greely, B-luokan tyttöjen 100 rintauinti
Audrey Cohen, Greely, B-luokan tyttöjen 50 vapaauinti
Matt Desmond, Greely, B-luokan poikien 200 vapaauinti
Patrick Gill, Falmouth, A-luokan poikien 50 vapaauinti
Cole Gorsuch, Falmouth, A-luokan poikien 100 selkäuinti
Cole Gorsuch, Falmouth, A-luokan poikien 100 perhonen
Abby Hollis, Greely, B-luokan tyttöjen 100 selkäuinti
Jillian James, Falmouth, A-luokan tyttöjen sukellus
Will Porter, Falmouth, A-luokan poikien 500 vapaauinti
Charter Sasseville, Greely, B-luokan poikien 100 selkäuinti

hiihto
Brooke Boone, Yarmouth, luokka B, alppisuurpujottelu
Andrew Christie, Falmouth, A-luokan alppipujottelu
Andrew Christie, Falmouth, A-luokan alppisuurpujottelu
Owen Redfield, Yarmouth, luokka B pohjoismainen freestyle
Joey Rouhana, Falmouth, A-luokan pohjoismainen klassikko
Joey Rouhana, Falmouth, A-luokan pohjoismainen freestyle

Michaelin viisi parasta tarinaa/hetkeä

5 Huippuluokan hiihto

Falmouthin Andrew Christie voitti luokan A osavaltion tittelin sekä pujottelussa että suurpujottelussa viime kuun osavaltiotapaamisessa. Valokuvatiedosto.

Forecaster Country kompensoi tämän talven rinteillä ja poluilla menetettyä aikaa voittaen useita joukkue- ja yksilövoittoja. Alppien puolella Freeport/Brunswick-pojat voittivat A-luokan mestaruuden, kun taas Yarmouth-tytöt olivat ensimmäisiä luokassa B. Yarmouthin pojat voittivat B-luokan pohjoismaisen kruunun. Yksilöllisesti Falmouth ylpeili moninkertaisella mestarilla, sillä Andrew Christie voitti A-luokan poikien alppipujottelun ja suurpujottelun ja Joey Rouhana oli ensimmäinen A-luokan pohjoismaisessa klassisessa ja vapaauintissa. Siinä ei vielä kaikki, sillä Brooke Boone auttoi Yarmouthin tytöt B-luokan alppimestaruuteen voittamalla jättipujottelun ja Owen Redfield johti Clippers-pojat B-luokan pohjoismaiseen kruunuun sijoittumalla ensimmäiseksi vapaauintissa.

4 Useita nimikkeitä poolissa

Greelyn Audrey Cohen juhlii asetettuaan uuden osavaltioennätyksen voitettuaan 100 rintauinnin viime kuun B-luokan osavaltiotapaamisessa.

Vaikka tänä talvena ei ollut pulaa hiihdon mestareista, uinti tuotti vielä enemmän ja vaikka yksikään paikallinen joukkue ei pystynyt voittamaan mestaruutta, yhdeksän henkilöä sijoittui ensimmäiseksi omassa lajissaan. Falmouthin pojat tuottivat A-luokan mestareita 50 vapaauinti (Patrick Gill), 100 selkäuinti (Cole Gorsuch), 100 perhosuinnissa (Gorsuch) ja 500 vapaauinti (Will Porter). Navigatorilla oli mestari myös tyttöjen puolella, sillä Jillian James oli ensimmäinen A-luokassa. Luokan B osavaltiotapaamisessa Freeportin Brian Brogan voitti poikien 50 vapaan ja 100 vapaan ja Greelyllä oli neljä mestaria, jotka voittivat viisi tapahtumaa, koska Audrey Cohen oli ensimmäinen sekä tyttöjen 50 vapaassa että 100 rintauintissa, Matt Desmond voitti poikien. ‘200 vapaata, Abby Hollis voitti tyttöjen 100 selkäuintien ja Charter Sasseville oli poikien 100 selkäuintien mestari.

3) Viiden OT:n maraton

Maaliskuun 4. päivän yönä Cheverus/Yarmouthin poikien jääkiekkojoukkue ylitti mielikuvituksen, kun se pelasi viisi jatkoaikaa luokan B eteläpuolisessa välierissä Brunswickia vastaan. Cheverus/Yarmouth, joka toimii nyt toista vuottaan yhteistyössä, aloitti vuoden 0-2, mutta saavutti lopulta tuloksensa ja päätyi 12-5 ja kolmanneksi alueella. Pudotettuaan Yorkin puolivälierissä lukemin 5-1, Cheverus/Yarmouth meni Brunswickiin välieriin, ja joukkueet tarvitsisivat paljon enemmän kuin 45 minuuttia voittajan selvittämiseen. Cheverus/Yarmouth johti 3-2-johtoon kolmannen erän alussa, mutta Dragons teki tasan ja Brunswickin maalivahti Luke Patterson ja Cheverus/Yarmouthin maalivahti Neal McQuarrie pysäyttivät jokaisen laukauksensa, joita he kohtasivat loppukauden aikana, ja neljän, kahdeksan minuutin aikana äkillinen voitto” jatkoajat. The Dragons murtautui lopulta läpi viidennessä OT:ssa lopettaakseen Cheverus/Yarmouthin loistavan kauden, mutta jopa tappiossa Cheverus/Yarmouth saattoi vain ihmetellä tapahtumia.

“Se oli hullua, mutta se oli hauskaa”, Cheverus/Yarmouthin valmentaja Dave St. Pierre sanoi. “Valitettavasti tulimme vain väärästä päästä. Kyseessä oli kahden tasavertaisen joukkueen taistelu. Menimme varpaisiin ja molemmat joukkueet jättivät kaiken jäälle.

2) Burn the Great kipinöi Greelyn juoksun

Greely vanhempi Chelsea Graiver juhlii johdettuaan Rangersin A-luokan etelän mestaruuteen.

Greelyn tyttöjen koripallojoukkuetta ei pidetty tämän talven suosikkina, ja kun Rangers aloitti vuoden 2-2, näytti siltä, ​​että vaatimattomat odotukset olivat kohdallaan, mutta Greely parani kauden edetessä, sitten sensaatiomaisen pelin takana. vanhempi Chelsea Graver, Rangers karjui aina A-luokan osavaltion finaaliin saakka. Ensin Graiverilla oli 16 pistettä ja seitsemän syöttöä puolivälierässä 49-27 voitossa hallitsevasta mestarista Marshwoodista. Sitten hän keräsi 24 pistettä ja seitsemän levypalloa, mikä auttoi Greelyä pitämään kilpailija Falmouthista 52-47 välierissä. Aluefinaalissa Rangers järkytti ykkössijalla olevaa Brunswickia, 38-35, kostaen aiemman tappion, sillä Graiver ansaitsi alueellisen turnauksen MVP-kunnian pisteytettyään puolet joukkueensa pisteistä ja lisättyään seitsemän levypalloa ja neljä syöttöä. Greely jäi alle Skowheganin osavaltiopelissä 60-46, mutta Graiver teki ison laukauksen ison laukauksen jälkeen pitääkseen joukkueensa mukana ja päätyi kumartamaan 32 pisteellä.

“En voisi toivoa parempaa juoksua lopettaakseni seniorivuoteni, paitsi kultapallon voittamista”, Graiver sanoi.

1 “Stevie Wonder” johtaa Yarmouthin luvattuun maahan

Stevie Walsh juhlii Yarmouthin voittoa Medomak Valleysta B-luokan eteläisessä finaalissa. Kuusi päivää myöhemmin Walsh tyhjensi pelin tasoittavan kolmipisteen osavaltion loppuvaiheessa pakottaakseen jatkoajan ja auttamaan lopulta Clippersin mestaruuteen.

Yarmouthin poikien koripallojoukkue nautti tänä talvena ohjelmahistorian ehkä hienoimmasta kaudesta voittaen kultapallon kolmannen kerran ja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, kun Clippers pelasi isoja pelejä, kun oli pakko, ja suurimmat tulivat. luokan B osavaltion peli voittamatonta Ellsworthia vastaan. Yarmouth jäi suurimman osan tiestä jäljessä ja urheasta rallista huolimatta näytti siltä, ​​että sen oli määrä jäädä vajaaksi, kun se oli 44-41, kun jäljellä oli alle 10 sekuntia. Mutta aikakatkaisun jälkeen juniori Stevie Walsh, joka tunnetaan paremmin nimellä “Stevie Wonder”, sai pallon kulmaan, nousi ja löi elämänsä suurimman 3-osoittimen pakottaakseen jatkoajan. Siellä Clippers hallitsi ja voitti 27 pisteen erottuvan Peter Psyhogeosin ja 16 pisteen ylimääräisen Matt Waeldnerin jälkeen voitoin 59-52.

Urheilutoimittaja Michael Hoffer on tavoitettavissa osoitteessa [email protected]. Seuraa häntä Twitterissä: @metsäurheilu

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment