Population Health Pioneer, AssureCare, esittelee sen

CINCINNATI, 15. maaliskuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – AssureCare, väestön terveydenhuoltoyhtiö, joka yhdistää potilaat heidän koko terveydenhuoltoekosysteemiinsä, esittelee alan parasta, tekoäly/ML-pohjaista, pilvipohjaista, integroitua ja potilaskeskeistä. Population Health Management Platform osastolla #647 tulevassa HIMSS22 Global Health Conference & Exhibition -näyttelyssä, joka järjestetään 14.-18.3.th Orlandossa, FL.

AssureCaren alusta, joka on suunniteltu yhdistämään maksajat, palveluntarjoajat ja apteekit, koostuu ratkaisuista, jotka on suunniteltu hoidon hallintaan, käytön hallintaan, kattavaan apteekkiin (yhteisö ja erikoisalat) ja palveluntarjoajiin (sähköinen sairauskertomus, tulosyklin hallinta, käytännön hallintajärjestelmä). Alusta palvelee jo nyt monia suurimmista ja luotettavimmista terveydenhuollon yrityksistä.

“Väestön terveydenhuoltoratkaisujen kehittäminen hajanaisen terveydenhuoltoalan haasteiden ratkaisemiseksi on kutsumus, johon AssureCare on sitoutunut koko yli 25-vuotisen historiamme ajan”, sanoo Yousuf Ahmad, DrPH, AssureCaren presidentti ja toimitusjohtaja. “Olen ylpeä väestönterveyden hallintaalustamme kehityksestä, joka on suunniteltu tekemään yksi keskeinen asia: parantamaan ihmiselämää asettamalla potilaat hoidon jatkumon keskiöön. Kun näet ihmisen terveyden kokonaisuuden, voit muuttaa sen parempaan suuntaan.”

Muuttaa hoitoa tekniikan avulla
Nykyään yli 80 miljoonaa ihmistä kaikkialla Yhdysvalloissa saa laadukkaampaa, koordinoitua hoitoa AssureCaren Population Health Platformin kautta. Alusta antaa maksajille, palveluntarjoajille ja apteekeille mahdollisuuden koordinoida hoitoa tehokkaammin ja tehokkaammin, mikä parantaa hoidon laatua ja alentaa terveydenhuoltokustannuksia.

AssureCare ratkaisee nykypäivän hajanaisen, pirstoutuneen terveydenhuoltojärjestelmän haasteet tarjoamalla ratkaisun, joka tarjoaa:

  • Täydellinen näkymä potilaiden diagnooseista, lääkkeistä, lääkäreistä, arviointipisteistä ja muusta yhdestä paikasta
  • Reaaliaikaista dataa tarvittavien toimien toteuttamiseksi
  • Kyky puuttua ennakoivasti riskiryhmiin
  • Virtaviivaiset työnkulut ja viestintätyökalut, jotka parantavat suorituskykyä ja kannattavuutta

Ajattelutavan muuttaminen tarjoajakeskeisestä potilaskeskeiseksi
AssureCaren Population Health Platform on suunniteltu potilaan ytimessä. Potilaskeskeisen lähestymistavan ansiosta kaikilla hoitotiimeillä, mukaan lukien sairaala, palveluntarjoaja, apteekki tai maksaja, on uusimmat potilastiedot, jotta he voivat tehdä tietoisia hoitopäätöksiä ja tasoittaa tietä kaikenkattavalle arvopohjaiselle hoitokokemukselle.

“Yhdistetyn hoitoalustallamme yhdistämme hoitotiimejä ylpeänä kokonaisvaltaiseen näkemykseen potilaasta, jotta voimme saavuttaa parempia tuloksia ja mahdollistaa turvallisen, oikea-aikaisen ja tehokkaan potilashoidon”, Ahmad sanoo.

Haluatko tietää lisää AssureCare Population Health Management -alustasta? Muista käydä AssureCaressa osastolla 647.

Tietoja AssureCaresta
AssureCare on väestönterveysalan yritys, joka johtaa alaa yhdistämällä maksajien, palveluntarjoajien ja apteekkien hoidon kaikkialla Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Sitoutunut ratkaisemaan raskaita haasteita, jotka liittyvät myöhässä oleviin ja hajaantuneisiin potilastieto- ja tietolähteisiin, monijärjestelmäratkaisuihin, puutteellisiin resursseihin, vanhentuneisiin ohjelmistoihin ja erittäin hajanaisiin hoitotiimiin. AssureCaren monisegmenttinen validoitu väestön terveydenhallinta-alusta tarjoaa ainutlaatuisen, helposti integroidun alustan koko hoidon jatkuvuuden, jossa tiedot siirtyvät reaaliajassa tarjoten täydellisen 360 potilaan näkymän ja helpottaa potilaiden ja jäsenten sitoutumista. Kaikki tämä mahdollistaa potilaan olevan alustamme ytimessä. Saat lisätietoja seuraamalla AssureCarea Twitterissä, LinkedInissä ja Facebookissa.

MediaContact
Laura Porto
Markkinointijohtaja, AssureCare
lporto@assurecare.com

.

Leave a Comment