Portland: Heiluttaa hyvästit upealle talviurheilukaudelle

Talviurheilukaudella oli jaksoja ja alkuja, mutta päättyikö se koskaan tyylikkäästi.

Vaikka COVID vaikutti edelleen aikatauluun, se oli kauden lopussa täydessä vauhdissa, ja lyhennetyn vuoden 2021 kampanjan jälkeen ilman jälkikautta jokainen urheilulaji kruunasi mestarin tällä kertaa.

Ja voitosta ei ollut pulaa.

Cheveruksen tyttöjen koripallojoukkue voitti osavaltion mestaruuden ensimmäistä kertaa. Deering, Portland ja Waynflete osallistuivat myös turnaukseen.

Poikien puolella Cheverus oli menestynein, ja se järkytti Portlandin eeppisessä sumpelissa puolivälierissä. Waynflete aiheutti mieleenpainuvan järkytyksen Augustassa, ja myös Deering oli mukana.

Jäällä Cheverus/Yarmouthin pojat osallistuivat yhteen ikimuistoisimmista pudotuspeleistä koskaan, viiden jatkoajan trilleriin semifinaalissa, joka lopulta päättyi tappioon Brunswick-joukkueelle, joka voitti luokan B osavaltion mestaruuden. Portland/Deering ja South Portland/Waynflete/Freeport-yhteistyöjoukkue putosivat myös jatkoajalla, molemmat mahdollisesta A-luokan mestarista Scarboroughista.

Tyttöjen puolella Cheverus ja Cape Elizabeth/Waynflete/South Portland -yhteistyöjoukkue voittivat Scarboroughin semifinaalissa ja Etelä-alueen finaalissa, kun taas Portland/Deering putosi puolivälierissä Falmouthia vastaan.

Sisärata, uinti, hiihto ja paini kohtaavat vahvoja suorituksia kautta linjan.

Vaikka on aika siirtyä eteenpäin, älkäämme tehkö sitä liian nopeasti, ja tämä mielessä, tässä on viimeinen katsaus ja kunnianosoitus talven tähdille ja mestareille.

Deering/Portlandin Maria DelMonte hymyilee voitettuaan tyttöjen 500 vapaauinnin A-luokan uintitilaisuudessa. Valokuvatiedosto.

Portland Editionin osavaltion mestari

Cheverus Stags tyttöjen koripallo, luokka AA

Portland-version yksittäiset osavaltion mestarit

sisärata
Frank Morang, Cheverus, A-luokan poikien pituushyppy

Uima
Taylor Belanger, Cheverus, A-luokan tyttöjen 100 rintauinti
Taylor Belanger, Cheverus, A-luokan tyttöjen 50 vapaauinti
Maria DelMonte, Deering/Portland, A-luokan tyttöjen 500 vapaauinti
Maria DelMonte, Deering/Portland, A-luokan tyttöjen 100 selkäuinti

Michaelin viisi parasta tarinaa/hetkeä

5 Syvä juoksu tyttöjen jääkiekkojoukkueille

Cape Elizabeth/Waynflete/South Portland ja Portland/Deering tyttöjen jääkiekkojoukkueet kohtasivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Kausi jäällä johti vahvaan peliin, sillä Portland/Deering, Cheverus ja Cape Elizabeth/Waynflete/South Portland pääsivät kaikki tyttöjen jääkiekon pudotuspeleihin. Stags voitti Gorhamin helposti, 10-3, Etelä-alueen puolivälierissä, mutta sitten Scarborough järkyttyi maratonpelissä semifinaalissa 1-0 kolminkertaisella jatkoajalla. Cape/Waynflete/SP voitti Etelä-alueen puolivälierissä Portland/Deeringin lukemin 8-2 ja osallistui sitten kiistatta jännittävimpään ja varmasti pisimpään kilpailuun tyttöjen jääkiekon historiassa ja sai järkyttyneen Falmouthin tasapeliin vain muutamassa sekunnissa. asetusta, joka päihitti Navigaattorit neljän jatkoajan eeppisessä 5-4 fuksi Libby Hooperin maalissa. Cape/Waynflete/SP kohtasi lopulta ottelunsa Scarboroughissa aluefinaalissa, joka voitti 3-1.

4 Cheverus/Yarmouth pelaa maratonin

Haluatko puhua useista ylitöistä? Cheverus/Yarmouth-poikien jääkiekkojoukkue ylitti mielikuvituksen, kun se pelasi viisi niistä B-luokan eteläpuolisessa välierissä Brunswickia vastaan ​​aiemmin tässä kuussa. Cheverus/Yarmouth, joka toimii nyt toista vuottaan yhteistyössä, aloitti vuoden 0-2, mutta saavutti lopulta tuloksensa ja päätyi 12-5 ja kolmanneksi alueella. Pudotettuaan Yorkin puolivälierissä lukemin 5-1, Cheverus/Yarmouth meni Brunswickiin välieriin, ja joukkueet tarvitsisivat paljon enemmän kuin 45 minuuttia voittajan selvittämiseen. Cheverus/Yarmouth johti 3-2-johtoon kolmannen erän alussa, mutta Dragons teki tasan ja Brunswickin maalivahti Luke Patterson ja Cheverus/Yarmouthin maalivahti Neal McQuarrie pysäyttivät jokaisen laukauksensa, joita he kohtasivat loppukauden aikana, ja neljän, kahdeksan minuutin aikana äkillinen voitto” jatkoajat. The Dragons murtautui lopulta läpi viidennessä OT:ssa lopettaakseen Cheverus/Yarmouthin loistavan kauden, mutta jopa tappiossa Cheverus/Yarmouth saattoi vain ihmetellä tapahtumia.

“Se oli hullua, mutta se oli hauskaa”, Cheverus/Yarmouthin valmentaja Dave St. Pierre sanoi. “Valitettavasti tulimme vain väärästä päästä. Kyseessä oli kahden tasavertaisen joukkueen taistelu. Menimme varpaisiin ja molemmat joukkueet jättivät kaiken jäälle.

3 Waynflete poikien kevätturnauksen yllätys

Waynflete juhlii järkyttynyttä voittoaan ykkössijalla olevasta Winthropista C-luokan etelän puolivälierissä viime kuussa.

Waynfleten poikien koripallojoukkue on nauttinut korkeasta sijoituksesta viime turnauksissa, mutta tämä talvi oli toinen tarina, sillä Flyers päätyi kahdeksanneksi C-luokan etelässä. Siitä huolimatta Waynflete pelasti parhaan koripallonsa helmikuulle ja lähti toiselle pudotuspelikierrokselle. Voitettuaan 9. Madisonin jatkoajalla 54-53 alkukierroksella Flyers matkusti Augustaan ​​ottamaan vastaan ​​parhaan Winthropin, hallitsevan osavaltion mestarin, joka oli voittanut Waynfleten vuoden 2020 aluefinaalissa. Tällä kertaa se oli Flyers, sijoituksista riippumatta, sillä he pääsivät puoliajan johtoon 21-7, eivätkä he koskaan olleet vakavasti uhattuina matkalla 44-27 voittoon.

“Kukaan ei nähnyt sen tulevan, ja tammikuun taantumassa, kun pysähdyimme viikoksi ja meillä oli eri miehillä positiivinen COVID-testi, en olisi uskonut sitä”, Waynfleten valmentaja Rich Henry. sanoi.

Flyers hävisi välierissä Monmouth Academylle.

2 Cheverus-tyttöä iskee kultaa ensimmäistä kertaa

Cheverus-tyttöjen koripallojoukkue esittelee ohjelman ensimmäisen kultapallon.

Cheveruksen tyttöjen koripallojoukkue on tehnyt osuutensa viime kausina, mutta tämä oli kaikista hienoin Stags-joukkue. Huolimatta siitä, että Cheverus taisteli COVID-purkauksen kanssa ja joutui pelaamaan puolet runkosarjasta ilman loukkaantunutta toisen vuoden erottunutta Maddie Fitzpatrickia, Cheverus meni luokan AA North -turnaukseen kakkosena siemenenä ja teki nopean työn 72-45 Portlandissa. puolivälierissä ennen kuin pudotettiin No. 3 Hampden Academy, 35-25, kiitos tukahduttavan puolustusyrityksen välierissä. Stags joutui sitten ratkaisemaan hallitseva mestari ja kärkisijoittaja Oxford Hills aluefinaalissa, ja hitaan alun jälkeen he tekivät juuri sen, leikkaamalla lippunsa osavaltion finaaliin ensimmäistä kertaa, 52-36. Cheverus kohtasi osavaltion finaalissa lahjakasta Gorham-joukkuetta, mutta jälleen Stags-puolustus oli ero, joka piti Ramsin vain 36 pisteessä 13 pisteen voitossa. Seniori Julia Kratzer pelasi elämänsä pelin, kun hän heitti viisi kolmipistettä, mikä on hyvä 17 pistettä, ja Emma Lizotte lisäsi 14 pistettä ja 14 levypalloa.

“Olimme todella tekemisissä paljon ja tytöt ovat henkisesti kovia”, sanoi Cheverus-valmentaja Billy Goodman, joka voitti kolme osavaltion mestaruutta McAuleyssa viime vuosikymmenellä ja toi Stags huipulle vasta kolmannella kaudellaan ohjelman avulla. – He todella motivoivat itseään. He löysivät tavan voittaa monia pelejä.”

1 Vastattu rukous

Cheveruksen poikien koripallojoukkue pursuaa ilosta, kun Silvano Ismailin ihmeellisen pelin voittoisa 3-pisteinen voitti Portlandin AA-luokan pohjoisen puolivälierissä.

Talviurheilukauden ikimuistoisin hetki kaupunkijoukkueiden kanssa oli helmikuun yö. 16 Portland Exposition Buildingissa, jossa nro 3 Portland kuudenneksi isännöi Cheverusta luokan AA pohjoisen neljännesfinaalissa. Stags, joka oli palannut tunnetuksi Richie Ashleyn valmennuskauden ensimmäisenä vuonna, jäi jäljelle melkein koko matkan, mutta Bulldogs ei voinut saada heitä pois. Cheverus oli edelleen jäljessä, 44-42, 4 sekuntia jäljellä ja kun Portland ohitti yksi ja yksi etupään, Stags vanhempi Seth Huntington sai levypallon, syötti nopeasti pallon nuoremmalle Silvano Ismailille ja Ismail kiipesi oikealla puolella. ennen kuin oksensi rukouksen selvästi kolmen pisteen linjan takaa juuri ennen torven soimista. Rukoukseen vastattiin, kun pallo pomppii takalaudalta ja antoi Cheverukselle epätodennäköisen voiton 45-44 ja aloitti villin juhlan.

“Seth Huntington sai elämänsä elpymisen ja elämänsä ulostulon, ja Silvano teki elämänsä laukauksen”, Ashley sanoi.

Cheverus hävisi Oxford Hillsille välierissä, mutta ohjelma on palannut ja lisää voittoa odottaa varmasti.

Urheilutoimittaja Michael Hoffer on tavoitettavissa osoitteessa [email protected]. Seuraa häntä Twitterissä: @metsäurheilu.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment