Springfieldin terveysjohtajat selittävät uuden COVID-19-variantin; miten se voi vaikuttaa yhteiskuntaan

SPRINGFIELD, Mo. (KY3) – Kiinassa ja Isossa-Britanniassa leviävän COVID-19-variantin aiheuttama uusi huolenaihe.

CoxHealthin sisätautien sairaalalääkäri tohtori Sarah Smitherman sanoo, että Omicron-variantilla on kaksi tyyppiä. BA1 on se, mitä näimme yhteisössä useita kuukausia sitten. BA2 on se, joka on tulossa näkyväksi muissa maissa ympäri maailmaa.

“Kuten tiedämme COVIDin kanssa, se voi edelleen muuttua, ja se, miten se vaikuttaa yhteen väestöön, ei välttämättä tarkoita, että se vaikuttaisi väestöömme samalla tavalla”, tohtori Smitherman sanoo. “Mutta katsomme sitä ja olemme valmiita, jos se tulee näin.”

Tohtori Smitherman sanoo, että vaikka tämän muunnelman lisääntynyt vakavuus on huolissaan, ei ole tarpeeksi tietoa sen tukemiseksi.

Tri Smitherman sanoo, että sen vuoksi on vaikea ennustaa, milloin se voisi osua lounais-Missouriin tai kuinka paha se voisi olla.

“En tiedä varmasti, tuleeko uusi variantti Springfieldiin Missouriin, mutta se on varmasti mahdollisuus”, tohtori Smitherman sanoo. ”Olemme nähneet nämä aallot ja on järkevää ajatella, että nämä aallot jatkuvat, mutta yksi asia meillä on tieto. Meillä on kahden vuoden tietämys potilaiden valmistelusta, henkilöstöstä ja hoidosta.

Springfield-Greenen piirikunnan terveysosasto raportoi seitsemän päivän keskiarvon 15 tapaukseksi. Alin vuonna 2021 oli 16. Huolimatta toiveista, että määrät jatkuvat alhaisina, Aaron Schekorra Springfield-Greenen piirikunnan terveysosastolta sanoo, että he ovat oppineet aiemmista nousuista ja ovat valmiita siihen, mitä voi tapahtua seuraavaksi.

“Kyky saada tämä tyhmä, saada nämä pienet kirjaimet, katsoa taaksepäin, kuinka reagoimme, mitä tapahtui koko yhteisössämme noiden olosuhteiden aikana, tämä aika katsoa taaksepäin ja pohtia ja tehdä noita muutoksia on todella arvokasta”, Schekorra sanoo.

Schekorra sanoo, että rokotus on ihmisille keskeinen tapa suojautua eteenpäin. Siksi terveysosasto on kiireellisiä ihmisiä paitsi aloitusannosten, myös tehosterokotteen saamiseksi.

“Emme tiedä, mitä tuleman pitää”, Schekorra sanoo. “Emme tiedä, kehittyisikö toinen variantti, onko sillä vakavampia seurauksia, kuten delta-variantti, tai onko se tarttuvampi kuin omikroni. Koska emme oikein osaa sanoa, mitä on tulossa, haluamme hyödyntää niitä työkaluja, jotka meillä on käytettävissämme.

Terveysosasto tarjoaa lisää COVID-19-testausvaihtoehtoja ensi viikolla, jotta ihmiset voivat mennä testaamaan minkä tahansa kevätlomamatkan jälkeen. Tiistaina 22. maaliskuuta tarjotaan myös testauspaikka minkä tahansa paikallisen korkeakoulun opiskelijoille. Se pidetään Plaster Student Unionissa Missouri State Universityn kampuksella klo 12.30-16.30.

Jos haluat ilmoittaa korjauksesta tai kirjoitusvirheestä, lähetä sähköpostia digitalnews@ky3.com

Tekijänoikeus 2022 KY3. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment