Tyreke Evans tekee sopimuksen Bucksin G League -tytäryhtiön kanssa ennen mahdollista paluuta NBA:ssa, raportin mukaan

Entinen vuoden tulokas Tyreke Evans lähestyy NBA-paluuta. Hän allekirjoittaa G League -sopimuksen ja liittyy Milwaukee Bucksin tytäryhtiöön, Wisconsin Herdiin, The Athleticin Shams Charanian mukaan. Jos Evans tekee vaikutuksen, se voi tasoittaa tietä NBA-sopimukselle Bucksin kanssa.

Vuoden 2009 kokonaisvalintana 4. Evans aloitti NBA-uransa lentävän alun. Hän teki ensimmäisellä kaudellaan Sacramento Kingsissä keskimäärin 20,1 pistettä, 5,3 levypalloa ja 5,8 syöttöä per peli. Hän liittyi Oscar Robertsoniin, Michael Jordaniin ja LeBron Jamesiin NBA-historian neljännenä tulokkaana, joka on tehnyt keskimäärin 20 pistettä, viisi levypalloa ja viisi syöttöä, ja päätyi päihittämään Steph Curryn vuoden 2010 tulokkaaksi.

Valitettavasti Evans and the Kingsille se ei ollut hänen tiensä alkua tähteen. Itse asiassa se oli hänen NBA-uran kohokohta. Vaikka hän oli vielä tuottelias pelaaja useita vuosia, hän ei koskaan kukoistanut sillä tavalla, kuin olisit voinut odottaa hänen lahjakkuutensa ja tulokaskauden perusteella. Hänet vaihdettiin lopulta New Orleans Pelicansiin, palasi sitten Kingsiin ja vietti aikaa myös Memphis Grizzliesin ja Indiana Pacersin kanssa.

Sitten vuonna 2019 hänelle määrättiin kahden vuoden pelikielto NBA:sta liigan huumepolitiikan rikkomisesta. Evansia ei kielletty suorituskykyä parantavan lääkkeen tai marihuanan takia, vaan pikemminkin väärinkäyttölääkkeen vuoksi. Esimerkkejä tällaisista huumeista ovat amfetamiini, kokaiini ja LSD. Evans oli oikeutettu hakemaan palautusta vuonna 2021, mutta teki sen vasta aiemmin tänä vuonna. Hänet palautettiin virallisesti helmikuussa. 14.

Hän oli vapaa agentti pelikiellon aikoihin ja pääsi jälleen vapaa-agenttipooliin, kun hänet palautettiin. Hän oli treenannut viime viikkoina useille joukkueille, mukaan lukien Golden State Warriorsille, mutta näyttää lähestyvän tilaisuutta Bucksissa.

Vielä vain 32-vuotias Evans voisi olla hyödyllinen penkkipelaaja. Hän on sen kokoinen, että hän pystyy pelaamaan useilla paikoilla laiturilla, hänestä tuli vankka kolmen pisteen heittäjä muutaman edellisen liigakauden aikana ja hänellä on tiettyjä pelintekotaitoja. Mutta kolmen vuoden eron jälkeen liigasta ei ole yllätys, että Bucks haluaa nähdä hänet toiminnassa ennen kuin hän allekirjoittaa NBA-sopimuksen.

Silloinkin saattaa olla liikaa pyytää hyppäämään suoraan tittelin puolustamiseen pyrkivän joukkueen kiertoon. Bucks tarvitsee kuitenkin siipien syvyyttä, varsinkin sen jälkeen, kun Deandre’ Bembry repi ACL:nsä, ja Evans on varmasti yksi lahjakkaimmista vaihtoehdoista. Ei haittaa antaa hänelle mahdollisuus päästä G-liigaan ja katsoa, ​​voisiko hän antaa heille apua.

Leave a Comment