UVA-päävalmentaja Elliott jakaa henkilökohtaisia ​​kokemuksia Chesapeake Sports Clubille

CHESAPEAKE, VA (WTKR) – Tony Elliott on työskennellyt vain neljä kuukautta Virginian pääjalkapallovalmentajana, mutta hän on jo saavuttamassa jalansijaa osavaltiossa.

Elliott puhui Chesapeake Sports Clubin kuukausittaisella lounaalla maanantaina ja puhui seuran jäsenille sekä valmentajille kaikista seitsemästä Chesapeake lukion jalkapallo-ohjelmasta.

“En pystynyt osumaan jokaiseen lukioon koko osavaltiossa”, Elliott kertoi News 3:lle huomautuksensa jälkeen. “Halusin vain mahdollisuuden päästä heidän eteensä, jotta he voisivat kuulla minulta, mikä on ohjelman visio, mikä on visiomme, kuinka aiomme kehittää näitä nuoria miehiä kentällä ja sen ulkopuolella, jotta he voisivat heillä voi olla jonkinlainen käsitys siitä, millaista olisi lähettää yksi heidän pelaajistaan ​​pelaamaan UVA:lle.”

Johtava Cavalier jakoi henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka auttoivat muotoilemaan sen, kuka hän on tänään. Hän käsitteli kuinka hänen äitinsä kuoli hänen ollessaan nuori, kuinka hänen isänsä oli vangittuna ja kuinka urheilu pelasti hänen henkensä.

“Varsinkin nykypäivän nuorten kanssa tekemisissä halutaan nähdä eläviä, hengittäviä esimerkkejä”, päävalmentaja on havainnut. “Olen elävä, hengittävä esimerkki ihmisistä, jotka investoivat elämääni ja näkevät arvon, joka minulla oli sekä kentällä, mutta mikä tärkeintä kentän ulkopuolella ja haastaen minut astumaan näihin kykyihin kentän ulkopuolella.”

Elliott tuli UVA:lle 11 kauden jälkeen Clemsonissa, jossa hän oli viimeksi hyökkäyskoordinaattori ja apupäävalmentaja. Hän auttoi Tigersiä voittamaan kaksi kansallista mestaruutta ja valvomaan yhtä maan tehokkaimmista rikoksista.

“Olen vain tavallinen ihminen”, Elliott huomautti. “Kaikki puhuvat kaikesta menestyksestä, joka meillä oli Clemsonissa, ja kyllä, minä olin osa sitä, mutta loppujen lopuksi se oli sivutuote kaikesta muusta, mikä siihen meni, matkasta, jonka teimme. jatkakaa, suhteet, jotka meillä oli.”

Apulaisvalmentajat Chris Slade ja Marques Hagans, molemmat kotoisin Hampton Roadsista, ja Blanda Wolfe, joka on ohjelman lukiosuhteiden johtaja, liittyivät Elliottin kanssa tapahtumaan.

Päävalmentaja saapui Charlottesvilleen joulukuussa ja ryhtyi heti töihin. Hän kokosi henkilökuntansa ja kiinnitti huomionsa pelaajiinsa ja rekrytointiin. Se on ollut pyörteellinen Elliottille, mutta hän toimii Wahoo-päänä.

“Paljon tapahtuu, juon edelleen palopostista, olen jo sotkenut muutaman asian, minulla on pari asiaa oikein”, Elliott nauroi. “Olen todella, todella kiitollinen siitä, että saan olla Virginian päävalmentaja.”

Elliott ja Cavaliers avaavat maanantaina kevättreenit, joissa joukkue saa ensimmäisen kenttäkokemuksensa uuden henkilökunnan kanssa.

.

Leave a Comment