Vladimir Guerrero Jr. on “avoin pelaamaan jotain kolmatta perustaa”, kun Blue Jays jahtaa Freddie Freemania

Toronto Blue Jaysin jatkaessa vapaan agentin ensimmäisen perustajan Freddie Freemanin tavoittelua, GM Ross Atkins kertoi toimittajille, että Vladimir Guerrero Jr. on “avoin pelaamaan jotain kolmatta perustajaa”. Sportsnetin Shi Davidin mukaan. Atkins lisäsi “on epätodennäköistä, että emme lisää toista pelaajaa”, mainitsemalla sisäkentän ilmeisimpänä paikan lisätä maila.

Toronto on ollut yhteydessä Freemaniin jo ennen työsulkua, ja heidän kiinnostuksensa on jatkunut viime päivinä. Blue Jays ei ole vielä korvannut Marcus Semieniä, joka juoksi viime kaudella 45 kotijuoksua ja liittyi Texas Rangersiin vapaana agenttina, ja heillä on joustavuutta tavoitella toista tai kolmatta pelaajaa. Guerreron halu pelata kolmantena avaa myös ensimmäisen tukikohdan.

Vlad Jr. nousi alaikäisten kautta kolmantena basemana ja pelasi aseman ensimmäisen kautensa suurissa sarjoissa. Hän muutti ensimmäiseen tukikohtaan kokopäiväisesti vuonna 2020, ja tänä vuonna hän nousi yhdeksi pelin suurimmista hittipelaajista. Mitään siirtoa ei ole vielä tehty, vaikka Blue Jays ei näytä pelkäävän sekaisin hyvän asian kanssa siirtämällä Guerreron takaisin kolmanneksi. Harkitse mahdollisuuksia:

  1. CF George Springer
  2. SS Bo Bichette
  3. 3B Vladimir Guerrero Jr.
  4. 1B Freddie Freeman
  5. DH Teoscar Hernandez
  6. L.F. Lourdes Gurriel
  7. RF Randal Grichuk
  8. C Danny Jansen
  9. 2B Cavan Biggio/Santiago Espinal

Guerreron siirtäminen kolmannelle sijalle Freemanin majoittamiseksi muistuttaisi Detroit Tigersin siirtämistä Miguel Cabreran takaisin kolmanteen tukikohtaan tehdäkseen tilaa Prince Fielderille vuonna 2012. Cabrera ja Fielder olivat kokoonpanoyhdistelmän hallitseva keskipiste, vaikka seuran puolustus sai valtavan osuman. , niin paljon, että Fielder lopulta vaihdettiin ja Cabrera siirtyi takaisin ensimmäiseen.

Todennäköisesti Freeman allekirjoittaa pitkäaikaisen sopimuksen, joten Vlad Jr:n pelaaminen kolmantena ei olisi yhden tai kahden vuoden kokeilu. Toronton on pohdittava, kuinka nämä kaksi voisivat elää rinnakkain seuraavat 5-6 vuotta, olettaen tietysti, että he allekirjoittavat Guerreron pitkäaikaisen jatkosopimuksen. Hän on oikeutettu vapaaseen agentuuriin kauden 2025 jälkeen, jolloin hän on vielä vasta 26-vuotias.

Toinen vaihtoehto on asettaa Guerrero (tai Freeman) DH:lle. Merkitse Freeman, vaihda (tai penkki) Grichuk tai Gurriel, laita Hernández ulkokentälle ja Vlad Jr. DH:lle. Se on vaihtoehto. Joukkueen puolustus kestäisi ison osuman, mutta Blue Jaysilla on tarpeeksi pitkiä ja heillä olisi tarpeeksi hyökkäystä paperille huonon puolustuksen yli, ainakin teoriassa.

Viime kaudella Guerrero, joka täyttää keskiviikkona 23 vuotta, osui 0,311:een samalla kun hän johti Amerikan liigaa kotijuoksuissa (48), perusprosentissa (.401), slugging-prosentissa (.601), OPS (1002), OPS+ (169) , ja emäkset yhteensä (363). Uransa aikana hän on julkaissut miinus-3 puolustuksellisia juoksuja 97 pelissä kolmannella pohjalla ja miinus-2 167 pelissä aluksi.

Leave a Comment