Yhdysvaltain senaattorin lausunto Mark R. Warner VA:n uusista suosituksista VA:n terveydenhuollon uudelleensuuntaamiseksi ja nykyaikaistamiseksi – Lehdistötiedotteet

WASHINGTON – Tänään, Yhdysvaltain sen. Mark R. Warner (D-VA) antoi alla olevan lausunnon sen jälkeen, kun Department of Veteran Affairs (VA) julkaisi uuden raportin, joka sisältää suosituksia VA:n terveydenhuoltojärjestelmän uudelleen kohdistamiseksi ja nykyaikaistamiseksi valtakunnallisesti:

“Olen vuosia pyrkinyt varmistamaan, että Virginian veteraanilla on mahdollisuus saada laadukasta ja oikea-aikaista terveydenhuoltoa että ne ovat ansainneet vuosien maamme palveluksessa. minäolen iloinen nähdessäni Veteraaniasioiden osasto antaa nämä tärkeät suositukset alustavana mutta merkittävänä askeleena sisään mukaisia ​​velvoitteitaan teetä MENEE MISSIO Laki 2018 – lainsäädäntö, jota tuin ylpeänä. Odotan innolla vuorovaikutusta Virginian alueen veteraanien ja yhteisöjen kanssa varmistaakseni, että nämä suositukset täyttävät niille asetetun tavoitteen vastata tehokkaasti kasvavan veteraaniväestömme tulevaisuuden terveydenhuoltotarpeisiin täällä Kansainyhteisössä.”

Nämä suositukset tulevat tuloksena Warnerin tukeman lainsäädännön tilaaman valtakunnallisen analyysin sen määrittämiseksi, ovatko terveydenhuoltopalvelut parhaiten kohdistettuna tapaa tulevaisuutta veteraaniväestön tarpeet ja vaatimukset. Asset and Infrastructure Review (AIR) -raportti sisältää havainnot monivuotisesta, valtakunnallisesta katsauksesta, jossa arvioidaan useita VA terveydenhuoltojärjestelmän tekijöitä, mukaan lukien tilojen laatu ja maantieteellinen jakautuminen suhteessa veteraaniväestöön.

Muiden joukossa, Raportissa suositellaan uusien VAMC-keskusten (VAMC) rakentamista alueelle Newport News, Norfolk ja Roanoke sekä tiettyjen palvelujen siirtäminen nykyaikaisempaan ja kätevämpään sijaintiin tilat veteraaneilleja uusien yhteisöpohjaisten poliklinikoiden perustaminen sellaisiin paikkoihin kuin Bedford, Mechanicsville, Petersburg, ja Chesterfield. Nämä suositukset pyrkiä lisäämään VA-kapasiteettia ja laajentamaan erilaisten palvelujen saatavuutta tarpeen mukaan, mm perusterveydenhuolto, asuinkuntoutushoito-ohjelmat, yhteisökeskukset, avohoito mielenterveys sekä avohoito- ja erikoishoitopalvelut.

Seuraavan vuoden aikana teetä kahden puolueen, presidentin nimittämä ja kongressin hyväksymä AIR VSkomitea tarkastelee suosituksia. Tänä aikana sidosryhmillä, veteraanilla ja yhteisön jäsenillä on mahdollisuus arvioida raporttia ja lähettää palautetta toimikunnalle, joka järjestää julkisia kuulemistilaisuuksia, vierailee VA:n tiloissa, tapaa työntekijöitä ja VA-kumppaneita., ja kuunnella veteraaneja arvioidaksesi suosituksia ennen niiden lähettämistä, tarvittavien muutosten kanssa presidentti Bidenille. Jos presidentti lopulta allekirjoittaa lopulliset suositukset, kongressilla on 45 päivää aikaa hylätä tai hyväksyä koko suosituslista.

Senaatissa ollessaan sen. Warner on ollut vahva puolestapuhuja varten Virginian veteraanien hoidon parantaminen. Vuonna 2015 Hampton Roadsin odotusajat olivat kolminkertaiset kansalliseen keskiarvoon verrattuna, Sen. Warner onnistuneesti kehotti VA:ta lähettämään alas asiantuntijaryhmän ratkaisemaan ongelman. Hän onnistui myös saamaan Northern Virginia Technology Councilin antamaan ilmaisen raportin, jossa kerrotaan, kuinka odotusaikoja voidaan lyhentää. Viimeksi, lokakuussa 2020, sen. Warner allekirjoitti onnistuneesti lainsäädäntönsä veteraanien mielenterveyspalvelujen saatavuuden laajentamiseksi ja veteraanien itsemurhien hälyttävän määrän vähentämiseksi. Hän on myös tavannut aiemmin Hunter Holmes McGuire VA Medical Centerin ja Hampton VA Medical Centerin ylimmän johdon keskustellakseen odotusajan lyhentämisestä heidän tiloissaan ja itsemurhien ehkäisytoimista.

###

Leave a Comment