Yön terveydenhuolto – House voi äänestää osasta varoja tällä viikolla

Tervetuloa maanantain Yön terveydenhuoltoonjossa seuraamme uusimpia käytäntöjä ja terveyteen vaikuttavia uutisia. Tilaa tästä: thehill.com/newsletter-signup

Pysy kuulolla: CDC:n johtaja Rochelle WalenskyRochelle WalenskyCDC helpottaa maskien ohjausta 70 prosentilla Yhdysvalloista, mukaan lukien koulujen CDC helpottaakseen COVID-ohjeita: raportti 45 prosenttia newyorkilaisista sanoo, että maskin käyttövaltuutuksen pitäisi säilyä: kysely LISÄÄ ja yleiskirurgi Vivek MurthyVivek MurthyHillicon Valley – DoJ kritisoi senaatin kyberlakia. Kenraalikirurgi vaatii suurilta teknologiayrityksiltä tietoja COVID-19-harhatiedoista. Aika puuttua opiskelijoiden mielenterveyskriisiin on nyt LISÄÄ todistaa talonvalinnan alakomiteassa koronaviruskriisiä käsittelevässä kuulemisessa 30. maaliskuuta.

COVID-19-rahastojen tie eteenpäin ei välttämättä näytä tällä viikolla paljon valoisammalta kuin viime viikolla.

The Hillille olemme Peter Sullivan (psullivan@thehill.com), Nathaniel Weixel (nweixel@thehill.com) ja Joseph Choi (jchoi@thehill.com). Kirjoita meille vinkkejä ja palautetta ja seuraa meitä Twitterissä: @PeterSullivan4 @NateWeixel ja @JosefChoi.

Aloitetaan.

Pelosi toivoo voivansa äänestää “ainakin osasta” varoista

“Meidän on saatava se valmiiksi”, Pelosi sanoi lehdistötilaisuudessa New Yorkin matkan aikana. “Toivon, että voisimme tällä viikolla esittää lakiesityksen, joka tekisi siitä ainakin osan.”

Pelitilanne: Hallituksen viime viikolla hyväksytyssä rahoituspaketissa olisi ollut 15,6 miljardia dollaria viruksen torjuntaan. Ei ollut heti selvää, kuinka paljon rahoitusta olisi Pelosin mainitsemassa “osassa”, mutta noin puolet kokonaissummasta maksettiin kompensoinneilla, jotka herättivät eräiden edustajainhuonedemokraattien vastalauseita.

Senaatin republikaanit ovat vaatineet, että COVID-19-rahoitus on maksettava kokonaan, mikä tarkoittaa, että mikään parlamentin hyväksymä laki, joka ei täytä tätä standardia, ei todennäköisesti voisi hyväksyä senaattia.

Kun republikaanit vaativat kulujen kompensoimista ja ryhmä edustajainhuonedemokraatteja vastustaa niitä noin puolet varoista, on epäselvää, mikä on tie eteenpäin.

Valkoisen talon mukaan varoja tarvitaan kiireesti.

Lue lisää täältä.

Pfizer keskeyttää venäläiset kliiniset tutkimukset

Pfizer ilmoitti maanantaina lahjoittavansa kaikki Venäjän tytäryhtiönsä tuotot ohjelmiin, jotka tarjoavat suoraa humanitaarista tukea Ukrainan kansalle.

Lääkkeet on jätetty Venäjälle asetettujen kansainvälisten pakotteiden ulkopuolelle humanitaarisista syistä, ja terveysyhtiöt ovat sanoneet, että niillä on eettinen velvollisuus pitää toimitusketjunsa auki ja jatkaa tarvittavien lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden toimittamista venäläisille.

“Vapaaehtoinen tauko lääkkeidemme virtauksessa Venäjälle olisi suoraan vastoin perusperiaatettamme asettaa potilaat etusijalle”, Pfizer sanoi. “Lääkkeiden, mukaan lukien syövän tai sydän- ja verisuonihoitojen, toimittamisen lopettaminen aiheuttaisi potilaille merkittäviä kärsimyksiä ja mahdollisia ihmishenkien menetyksiä erityisesti lapsille ja vanhuksille.”

Lisäksi Pfizer ilmoitti, ettei se enää käynnistä uusia kliinisiä tutkimuksia Venäjällä ja lopettaa uusien potilaiden värväyksen meneillään oleviin kliinisiin tutkimuksiinsa Venäjällä. Mutta yhtiö sanoi jatkavansa lääkkeiden toimittamista potilaille, jotka ovat jo osallistuneet kliinisiin tutkimuksiin.

Lue lisää täältä.

HOUSE PANEELI KEHOTTAA LÄÄKKEIDEN VALMISTAJIEN OPIOIDIEN RAJOITUSVERON TARKASTAMISTA

Edustajainhuoneen valvonta- ja uudistuskomitea kehotti maanantaina oikeusministeriöitä ja valtiovarainministeriötä tutkimaan neljän yhdysvaltalaisen lääkeyhtiön verovähennyksiä, jotka suostuivat monen miljardin dollarin ratkaisu viime kuussa opioideihin liittyvien kanteiden lopettamiseksi.

Kirjeessä valtiovarainministerille Janet YellenJanet Yellen Treasury asettaa uusia pakotteita Venäjän eliittiä vastaan ​​The Hill’s Morning Report – Esittelijä Emergent – Venäjä laajentaa hyökkäystä; Yhdysvallat ja liittolaiset lisäävät kauppapakotteita Valtiovarainministeri ennustaa koko vuoden “erittäin epämiellyttävän korkeaa” inflaatiota LISÄÄ ja Yhdysvaltain oikeusministeri Merrick GarlandMerrick GarlandDOJ -työryhmä sanoo kohdistavansa kohteensa niihin, jotka auttavat venäläisiä oligarkkeja pakotteiden kiertämisessä. Yönpuolustus ja kansallinen turvallisuus – Senaattorit pahoittelevat Bidenin virkamiehet Ukrainassa DoJ havaitsee yli miljardin COVID-apupetoksia LISÄÄPaneeli sanoi löytäneensä neljä yritystä, jotka suostuivat 26 miljardin dollarin sovintoon – Cardinal Health, McKesson Corporation, AmerisourceBergen ja Johnson & Johnson – jotka mahdollisesti yrittävät “saattaa veronmaksajat koukkuun miljardeista dollareista sovittelukuluista”.

“Pyydämme teitä määrittämään, ovatko nämä verotoimenpiteet lain mukaisia, ja kehotamme teitä tekemään kaikkensa varmistaakseen avoimuuden ja vastuun niille yrityksille ja johtajille, jotka ruokkivat maamme tappavaa opioidikriisiä”, komitea kirjoitti.

“Komitea on edelleen syvästi huolissaan siitä, että nämä yritykset saavat vaatia miljardeja veroetuja, jotka johtuvat suuresta haitasta amerikkalaisille”, lukee kirje.

Lue lisää täältä.

LAINSÄÄTÖJEN TESTIT POSITIIVINEN LÄPPÄRÄYTTÖTAPAUKSISSA

Rep. Madeleine DeanMadeleine DeanNationalin progressiivinen ryhmä leimaa kuusi lainsäätäjää “pelkästään nimellisesti progressiivisiksi” uudessa raportissa Demokraatit alkavat myydä infrastruktuuria. (D-Pa.) ja Sen. Jeanne ShaheenCynthia (Jeanne) Jeanne Shaheen Kannattajat vaativat Yhdysvaltain maahanmuuttouudistusta afgaaninaisten tukemiseksi Putinin hyökkäykset siviileihin lisäävät painostusta Yhdysvaltoihin, NATO Biden määrää Nord Stream 2 -pakotteet LISÄÄ (DN.H.) ovat viimeisimmät kongressin lainsäätäjät, jotka ovat testanneet COVID-19-positiivisia läpimurtotapauksissa.

dekaani ilmoitti Twitterissä maanantaiaamuna että hän oli positiivinen ja hänellä oli lieviä oireita, joita hän vertasi kausiluonteiseen vilustumiseen. Hän sanoi myös olevansa kiitollinen rokotuksesta ja tehostehoidosta.

Dean on kolmas lainsäätäjä, jolla on positiivinen COVID-19-testi, kun hän oli osallistunut edustajainhuoneen demokraattien retriitille Philadelphiassa viime viikolla. Zoe LofgrenZoe Ellen LofgrenLofgren toiseksi edustajainhuoneen edustajaksi, jonka COVID-19-testi on positiivinen sen jälkeen, kun DHS on myöntänyt väliaikaisen maahanmuuttajastatuksen kaikille ukrainalaisille Yhdysvalloissa. (D-Kalifornia) ja Rosa DeLauroRosa DeLauroLofgren toiseksi edustajainhuoneen edustajaksi, jonka COVID-19-testi oli positiivinen retriitin jälkeen. DeLauron COVID-19-testi positiivinen sen jälkeen, kun House Dems -kongressi lähestyi sopimusta Ukrainan avusta, valtion rahoitusta LISÄÄ (D-Conn.) molemmat saivat positiivisen diagnoosin viikonloppuna.

Shaheen ilmoitti sunnuntaina, että hän oli positiivinen viruksen suhteen sinä päivänä ja hänellä oli lievä tapaus. Hän sanoi olevansa karanteenissa.

“Kiitos kolmesta pistoksesta, jotka tekivät tästä lievän tapauksen, ja muistutus kaikille, joita ei ole rokotettu, tekemään se mahdollisimman pian”, Shaheen kirjoitti Twitterissä.

Lue lisää täältä.

TUTUSTU

Rekisteröidy NotedDC:hen: Hillin sisäpiiriläinen ottaa politiikan ja politiikan sydämenlyönnin.

Pfizerin toimitusjohtaja: Toinen tehostin “on tarpeen”

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla sanoi sunnuntaina, että neljäs annos COVID-19-rokotetta tarvitaan jatkossakin, jotta sairaalahoidot pysyisivät hallittavissa ja sairaudet lievempiä.

“Tällä hetkellä, kuten olemme nähneet, on tarpeen, neljäs tehostin juuri nyt. Suoja, jonka saat kolmannesta, se on tarpeeksi hyvä, itse asiassa melko hyvä sairaalahoitoon ja kuolemaan”, Bourla sanoi esiintyessään CBS:n Face the Nation.

Lisäarvostelu: “Se ei ole niin hyvä infektioita vastaan, mutta se ei kestä kovin kauan. Mutta toimitamme nämä tiedot vain FDA:lle [Food and Drug Administration]ja sitten näemme, mitä asiantuntijat sanovat myös Pfizerin ulkopuolella”, Bourla sanoi.

Sunnuntain haastattelussa Bourla toisti yrityksensä tavoitteen luoda rokote, joka on tehokas kaikkia COVID-19-muunnelmia vastaan ​​pidempään.

“Työskentelemme erittäin ahkerasti juuri nyt… tehdäksemme rokotteen, joka suojaa kaikkia muunnelmia vastaan, mukaan lukien omikronia vastaan, mutta myös jotain, joka voi suojata vähintään vuoden”, hän sanoi. “Ja jos pystymme saavuttamaan sen, niin mielestäni sitä on erittäin helppo seurata ja muistaa, jotta voimme palata takaisin entiseen tapaan.”

Lue lisää täältä.

MITÄ LUKEMME

  • Lapsille, joilla on COVID-19, arki voi olla vaikeaa (Associated Press)
  • Hän loi rakennuspalikoita lääkekehittäjille maailmanlaajuisesti. Sitten Venäjä alkoi pommittaa Kiovaa (Tila)
  • Covid-rajoitukset estivät denguekuumeen miljoonilla tuhansilla ihmisillä vuonna 2020. (New Yorkin ajat)

VALTIOITTAIN

  • Miljoonat haavoittuvassa asemassa olevat amerikkalaiset putoavat todennäköisesti Medicaidista, kun liittovaltion kansanterveyskriisi päättyy (washingtonin posti)
  • Aborttioikeuslaki hyväksyi Colorado Housen päivien republikaanien mielenosoituksen jälkeen (denverin posti)
  • Väsymystä ja hermostuneisuutta 2 vuoden COVIDin jälkeen Alabamassa (WBHM)

OP-EDS MÄLLÄ

COVID-19-pandemiareaktion seuraava vaihe: CDC:n uudistaminen

Siinä se tälle päivälle, kiitos kun luit. Tutustu Hill’siin terveys hoito sivulta tuoreimmat uutiset ja kattavuus. Nähdään tiistaina.

.

Leave a Comment