Yön terveydenhuolto – Valkoinen talo tehostaa COVID-rahavaroituksia

Tervetuloa tiistain Yön terveydenhuoltoon, jossa seuraamme uusimpia käytäntöjä ja terveyteen vaikuttavia uutisia. Tilaa tästä: thehill.com/newsletter-signup.

Senaatti hyväksyi hiljaa ehdotuksen, joka tekisi kesäajasta pysyvän ja sai aikaan suuren keskustelun varhain nousevien ja yökyöpelien välillä siitä, mikä ryhmä ansaitsee priorisoinnin.

Tänään tarkastelemme Valkoisen talon vahvistamassa varoitustaan ​​COVID-19-rahoituksesta ja miksi se ei välttämättä tarkoita, että sen hyväksymisessä olisi edistytty.

The Hillissä olemme Peter Sullivan (psullivan@thehill.com), Nathaniel Weixel (nweixel@thehill.com) ja Joseph Choi (jchoi@thehill.com). Kirjoita meille vinkkejä ja palautetta ja seuraa meitä Twitterissä: @PeterSullivan4 @NateWeixel ja @JosefChoi.

Aloitetaan.

Virusvasteen leikkaukset yksityiskohtaisesti

Valkoisen talon varoitukset COVID-19-rahoituksen puutteesta kovenevat, mutta kongressissa ei vieläkään ole selkeää tietä eteenpäin.

Tiistaina hahmoteltujen uusien seurausten joukossa:

  • Monoklonaalisten vasta-ainehoitojen allokaatiota valtioille leikataan 30 prosenttia ensi viikosta alkaen ja hoitojen tarjonta saattaa olla lopussa toukokuuhun mennessä.
  • Hallituksella ei ole tarpeeksi rahaa ostaakseen rokoteannoksia kaikille amerikkalaisille, jos tarvitaan neljäs rokote tai jos tarvitaan muunneltu rokote uuden muunnelman torjumiseksi.
  • Testauskapasiteetti laskee kesäkuusta alkaen.

Polku eteenpäin pilvistä: Senaatin republikaanit vaativat, että varat on maksettava kokonaisuudessaan, kun taas ryhmä edustajainhuoneen demokraattien vastusti yhtä kompensaatiota ja peruutti osan osavaltioille aiemmasta avustuspaketista, jättämättä rahastoille selkeää tietä eteenpäin.

Pyynnön kiireellisyydestä huolimatta hallinnon virkamiehet eivät tarjonneet mitään tietä eteenpäin kongressin läpi tiistaina sanoen, että he “lykkäävät kongressille” lainsäädännön yksityiskohdista.

Puhujan aikana Nancy PelosiNancy PelosiOvernight Health Care – House saattaa äänestää osasta varoista tällä viikolla Lainsäätäjän painostus Bideniin ylittää rajansa Lainsäätäjien osakekaupankäyntikieltoa koskeva kuuleminen lykättiin, kun puheenjohtaja sai COVID MORE (D-Calif.) sanoi maanantaina, että hän toivoo äänestävänsä “ainakin osasta” rahoituksesta tällä viikolla. Hallinnon virkamies sanoi, että Valkoinen talo ei keskustele pyyntönsä vähentämisestä ja vaatii edelleen täyttä 22,5 miljardin dollarin pyyntöään. .

Lue lisää täältä.

PFIZER PYYTÄ FDA:ta VALTUUTTAMAAN TOINEN BOOSTER 65+

Pfizer pyytää elintarvike- ja lääkevirastoa (FDA) hyväksymään toisen COVID-19-rokotteen tehosteannoksen yli 65-vuotiaille aikuisille useiden raporttien mukaan.

FDA:n ja Centers for Disease Control and Prevention (CDC) olisi hyväksyttävä pyyntö, mikä voi tapahtua nopeasti, kun tiedot on tarkistettu.

Pfizerin kerrotaan perustuvan tietoihin Israelista, joka on yksi ainoista maista, jossa joillekin ihmisille on hyväksytty toinen tehosterokotus. Vaikka ei ole selvää, mitä tietoja Israelista voitaisiin käyttää, alustavat tulokset olivat ristiriitaisia; neljäs annos alensi yli 60-vuotiaiden tartuntariskiä ja alensi merkittävästi vakavan sairauden riskiä.

Mutta neljäs rokote ei ollut yhtä tehokas lievän tai oireettoman infektion estämisessä nuorempien terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa, mikä herätti kysymyksiä sen arvosta kyseisessä väestössä. Ei myöskään ole selvää, kuinka toinen tehostin toimisi muita muunnelmia vastaan, jos niitä ilmaantuisi.

Chile ja Saksa ovat myös alkaneet antaa neljännen COVID-19-rokotteen riskiryhmiin kuuluville.

Samalla kun Yhdysvalloissa tapaukset ovat jatkaneet laskuaan, Euroopassa ja Aasiassa on havaittu pieni nousu BA.2-kannan vuoksi.

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla on viime päivinä sanonut, että yhtiö on lähellä tietojen toimittamista neljännen annoksen tarpeesta. Tutkimukset osoittavat, että immuniteetti heikkenee ajan myötä kolmannen annoksen jälkeen, erityisesti omikronivarianttia vastaan.

Lue lisää täältä.

CDC SWEWER TIETOJEN EHDOTUKSET YHDYSVALLOISSA COVID-19-TAPAUKSESSA

CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention) tietojen mukaan COVID-19-tapaukset ovat lisääntyneet noin kolmanneksessa Yhdysvaltojen jätevesinäytteenottopaikoista.

15 päivän aikana helmikuusta alkaen. 24. – 10. maaliskuuta 145 jätevesinäytteenottopaikkaa 401 aktiivisesta paikasta paljasti koronaviruksen jätevesien 10 prosentin nousun tai enemmän, CDC datataulukko näyttää.

62 näistä sivustoista osoitti 1 000 prosentin tai enemmän kasvua, kun taas 48 kasvoi 100 prosentista 999 prosenttiin.

Kotitalouksien ja rakennusten wc-, suihku- ja pesualtaiden sekä muiden kuin kotitalouksien lähteiden, kuten sateen ja teollisen käytön jätevesien tutkiminen ei tunnista vahvistettuja tapauksia, mutta tarjoaa aikainen varoitus COVID-19:n noususta.

Amy Kirby, CDC:n kansallisen jätevesivalvontajärjestelmän johtaja, sanoi viime kuussa, että 40–80 prosenttia ihmisistä, joilla on COVID-19, erittää viruksen RNA:ta ulosteeseensa.

Lue lisää täältä.

Senaatin paneeli valmistelee pandemiaa

Senaatin terveyskomitea edisti tiistaina laajalla molemminpuolisella äänestyksellä lakiehdotuksen, jonka tarkoituksena on parantaa tuleviin pandemioihin varautumista.

Äänestys 20-2 GOP Sensin kanssa. Rand PaulRandal (Rand) Howard PaulGOP-senaattorit painostavat Bideniä lopettamaan Iranin neuvottelut The Hill’s 12:30 -raportti – Lainsäätäjät ovat huolissaan Putinin epäsäännöllisestä käytöksestä Tällä viikolla: Kongressi tiukentaa rangaistuksia Venäjää vastaan ​​hyökkäyksestä LISÄÄ (Ky.) ja mike ruskeaMichael BraunBipartisan-senaattoreiden ryhmä painottaa Mayorkasia Yhdysvaltain valmiudesta Venäjän kyberuhkiin Viisi asiaa, jotka on tiedettävä .5T:n menolakista Kongressi hyväksyi juuri senaatin välttää sulkemisen, hyväksyi .6B Ukrainan avun LISÄÄ (Ind.) ei-äänestys osoittaa, että on olemassa joitakin kahden puolueen yhteistyön aloja maan pandemioiden torjunnan parantamiseksi, vaikka rahoituksesta käydään kovaa taistelua.

Yksi laaja-alaisen toimenpiteen merkittävimmistä näkökohdista on 9/11-komission mallin mukaisen työryhmän perustaminen tutkimaan sekä Yhdysvaltojen vastausta COVID-19:ään että pandemian alkuperää. Tämä on täynnä keskustelua herättävää aihetta. siitä, saattoiko syy olla laboratorioiden vuoto Kiinassa.

Kongressissa on meneillään useita USA:n vastatoimia koskevia tutkimuksia, mutta ne ovat kiistanalaisia ​​puoluerajojen mukaan. Demokraatit keskittyvät tutkimaan Trumpin hallintoa poliittisen sekaantumisen varalta, kun taas republikaanit keskittyvät pandemian alkuperää koskeviin kysymyksiin.

Rahaa: Lainsäädäntöön sisältyy muutoksia, kuten pandemiavalmiuden toimiston perustaminen Valkoiseen taloon, kansanterveysviestinnän ja tiedonkeruun parantaminen sekä taudinvalvonta- ja ehkäisykeskusten johtajan muuttaminen senaatin vahvistamaan asemaan, jossa on neljän vuoden välein laadittava strateginen suunnitelma. .

Mutta se ei sisällä suoraan merkittävää uutta rahoitusta. Se antaisi luvan uudelle rahoitukselle, jonka kongressi voisi hyväksyä vuosittaisen määrärahaprosessin kautta.

Lue lisää täältä.

TUTUSTU

Rekisteröidy NotedDC:hen: Hillin sisäpiiriläinen ottaa politiikan ja politiikan sydämenlyönnin.

Feds tarjoaa 2 miljardia dollaria kattamaan COVID-19-hautajaiset

Federal Emergency Management Agency (FEMA) ilmoitti tiistaina, että yli 2 miljardia dollaria on varattu noin 300 000 amerikkalaisen perheen hautajaisiin, jotka menettivät läheisen COVID-19-pandemian alkamisen jälkeen.

“FEMA:n COVID-19 Funeral Assistance -ohjelma on auttanut yli 300 000 ihmistä saamaan kriittistä taloudellista apua tällaisten odottamattomien, käsittämättömien ja laajalle levinneiden menetysten aikana”, FEMA:n hallintojohtaja Deanne Criswell sanoi lausunnossaan.

COVID-19 Funeral Assistance -ohjelman puitteissa katetaan jopa 9 000 dollaria hautauskulut henkilöä kohden. Viraston mukaan perheille on annettu keskimäärin noin 6 500 dollaria kuolemaa kohden.

Tavoittaa: Lisätäkseen tietoisuutta hautajaiskustannuksista FEMA käynnistää mainoskampanjan neljässä osavaltiossa, joissa koronavirukseen liittyvien kuolemien määrä on korkea: New Yorkissa, Pennsylvaniassa, Texasissa ja Kaliforniassa.

Jotta perheet voivat saada apua, heidän on toimitettava kuolintodistukset, jotka osoittavat, että COVID-19 oli 16.5.2020 jälkeen kuolleen läheisen kuolinsyy.

Lue lisää täältä.

MITÄ LUKEMME

  • Paremmalla ilmalla luokkahuoneissa on paljon muutakin kuin COVIDia. Tässä miksi kouluja ei vielä ole (NPR)
  • Virustietojen lisääntyessä J.&J. rokote pitää paikkansa (New York Times)
  • Mitä lisääntyvät Covid-19-tartunnat Isossa-Britanniassa ja Euroopassa voisivat tarkoittaa Yhdysvalloille (CNN)

VALTIOITTAIN

  • Haluatko haavoittuvien kalifornialaisten terveellisemmän raskauden? Doulas sanoo, että valtion on maksettava (Kaiser Health News)
  • Perheet kaipaavat epätoivoisesti lastenhoitoa, mutta palveluntarjoajat kohtaavat “vuoristoradan” selviytyäkseen (Texas Tribune)
  • Oklahoman senaatti hyväksyi lain terveyskomissaarivaatimuksen (KSWO) muuttamisesta

OP-EDS MÄLLÄ

Onko COVID-19-kevätloman nousu väistämätöntä?

Siinä se tälle päivälle, kiitos kun luit. Tutustu Hill’siin terveys hoito sivulta tuoreimmat uutiset ja kattavuus. Nähdään keskiviikkona.

.

Leave a Comment