Habitat for Humanity of Huron Valley juhlii 20 vuotta Women Build -projekteista Ypsi Township buildin kanssa

Huron Valleyn elinympäristö ihmiskunnalle juhlii Women Build -ohjelmansa 20-vuotisjuhlavuotta toteuttamalla hankkeita, jotka hyödyttävät kahta Ypsilantin kylässä asuvaa naista.

Women Build -toimikunnan jäsenet, paikalliset kannattajat ja vapaaehtoiset saapuivat hankkeen aloitukseen 8. maaliskuuta toiseen kahdesta kodista: 523 Nash, West Willow Neighborhood Ypsilanti Township. Toinen koti on Ypsi Townshipin Appleridgen naapurustossa. Tästä eteenpäin toukokuun loppuun saakka noin 15 naisryhmää kerää 65 000 dollaria kunnostuskustannuksiin ja lahjoittaa työvoimansa kahdessa kodissa. Molempien asuntojen peruskorjaustyöt aloitettiin loppuvuodesta 2021, ja niiden odotetaan valmistuvan kesäkuun puolivälissä.

Viimeisten 20 vuoden aikana yli 2 000 naista on tehnyt vapaaehtoistyötä tai lahjoittanut Women Build -projekteihin, sanoo Leah Tessman, joka valvoo Habitat for Humanity of Huron Valleyn yritys- ja uskosuhteiden kehittämistä.

“Naiset rakentavat alusta lähtien kodin omistukseen noin 15 naiselle ja heidän perheilleen sekä tuki- ja kodinparannusprojekteja vielä kouralliseen”, hän kertoo. “Se on uskomaton kokemus, joka murtaa naisten stereotyyppiset roolit ja haastaa naiset poistumaan mukavuusalueeltaan, oppimaan uusia taitoja kodin rakentamisessa ja vahvistamaan muita naisia ​​ja heidän perheitään.”

Toinen naisesta, jotka ostavat valmiin Habitat-talon, ei ole suostunut tietojensa julkistamiseen, mutta toinen on Regina Young. Hän on kahden aikuisen lapsen äiti, joka haluaa elättää turvallinen ja vakaa koti itselleen ja yhdelle kahdesta lapsestaan, joka asuu hänen kanssaan, Tessman sanoo.

Women Build on Habitat for Humanity of Huron Valleyn aloite, ja sitä tuetaan
James A. and Faith Knight Foundation ja PNC Bank. Useat muut paikalliset yritykset lahjoittavat rahaa ja lähettävät naisryhmiä viimeistelemään rakennustöitä.

West Willow on ollut Habitat for Humanity of Huron Valleyn naapurustokumppani vuodesta 2012 lähtien. Sen jälkeen Habitat on remontoinut ja myynyt 10 kotia ja viisi muuta on työn alla. Yhteistyössä New West Willow Neighborhood Associationin kanssa se on myös isännöinyt kodin kunnostusprojekteja, joista on hyötynyt yli 300 kaupunginosan asukasta.

Jos haluat lisätietoja Women Build -aloitteesta tai rekisteröidä tiimin, käy osoitteessa www.h4h.org/women-build.

Sarah Rigg on freelance-kirjoittaja ja toimittaja Ypsilanti Townshipissa ja projektipäällikkö Maan päällä Ypsilanti. Hän liittyi Keskity uutiskirjoittajana vuoden 2017 alussa ja on satunnainen kirjoittaja muille Asian mediaryhmä julkaisuja. Voit tavoittaa hänet osoitteessa sarahrigg1@gmail.com.

Kuva: Habitat for Humanity of Huron Valley.

.

Leave a Comment