Kuinka Hank Aaron oli legendaarinen kotijuoksuistaan ​​ja ihmisyydestään

Henry Louis “Hank” Aaron on yksi baseball-historian suosituimmista nimistä. Hän on ollut yksi MLB:n parhaista pelaajista useilla tunnustuksilla ja palkinnoilla. Hänen ennätyksiään ja tunnustuksiaan juhlitaan edelleen. Yksi Atlanta Bravesin fanien rakastetuimmista muistoista, jossa Hank Aaronin kotijuoksuja voi nähdä. Kun Hank Aaron kuoli vuonna 2021, hänen faninsa tunsivat itsensä orvoiksi ja yksinäisiksi.

Monet ihmiset uskovat, että Hank Aaronin kotijuoksut ovat ainoa asia, joka tekee hänestä kuuluisan, mutta se ei ole ainoa asia, joka tekee Aaronista mestarin, joka hän oli aikoinaan. Hänen inhimillisyytensä, kärsivällisyytensä ja muiden kunnioituksensa teki hänestä legendan.

Jopa Hank Aaronin kuvista näkyy näkyvästi hänen käytöksensä, asenteensa ja persoonallisuutensa. Henry “Hank” Aaron oli täynnä positiivista energiaa ja innostusta. Oppikaamme enemmän hänestä, pelaajana ja ihmisenä.

Hank Aaron teki loistavan uran tunnettuna MLB-pelaajana

Henry “Hank” Aaronilla oli lempinimiä, kuten “Hammerin’ Hank” ja “Hammer”. Kentällä ihmiset tunsivat hänet Hank Aaronina. Hän kuitenkin halusi käyttää Henry Aaronia. Hänen kilpailijansa kentällä kutsuivat häntä “Bad Henryksi”, ei skandaalin takia, vaan siksi, että hän oli yksi tehokkaimmista lyöjistä ja nähtyään satoja Hank Aaronin kotijuoksuja.

Hank Aaron pelasi Major League Baseballissa yhteensä 23 kautta, joista 21 kautta pelattiin Milwaukee ja Atlanta Bravesissa, kun taas kaksi muuta kautta pelattiin Milwaukee Brewersissä. Koko uransa ajan Aaron pelasi oikeanpuoleisena kenttäpelaajana ja jatkoi iskemistä osumien perään.

Kun hän jäi eläkkeelle, Aaronista tuli Atlanta Bravesin vanhempi varapresidentti, jossa hän johti joukkuetta, heidän suhdetoimintaansa ja auttoi uusien kykyjen hankkimisessa. Yksi suurimmista syistä Henry Aaronin suosioon on hänen paikkansa historiassa kaikkien aikojen MLB:n kotijuoksumerkin ottajana Babe Ruthilta, joka murskasi 714 kotijuoksua tarinallisen uransa aikana. Aaron päätti uransa tuloksella 755.

Kun Hank Aaron rikkoi vuonna 1975 Babe Ruthin ennätyksen ja murskasi hänen 715. kotijuoksunsa, yleisö ulvoi huvituksesta ja suosionosoituksista. Kaikki suosionosoitukset eivät kuitenkaan olleet hänen suosiotaan. Tästä alkoi MLB:n pimeys.

Monet ihmiset tietävät, että Hank Aaron rikkoi Babe Ruthin kotijuoksennätyksen, mutta vain harvat ymmärsivät hänen maksamansa kustannukset, mukaan lukien kärsimänsä henkisen trauman ja kärsimänsä kivun. Koska Aaron oli musta mies, hän kohtasi rasismin. Babe Ruth oli valkoinen mies ja siksi ennätyksen rikkominen merkitsi valkoisten ylivallan haastamista. Hank Aaron sai tällaisesta teosta vihapostia ja tappouhkauksia.

Sen lisäksi, että Aaron on kotijuoksukuningas, hänellä on myös enemmän urallaan RBI:tä (2 297) ja uran kokonaispotkuja (6 856) ja uran ylimääräisiä osumia (1 477) kuin millään koskaan MLB:ssä pelanneella pelaajalla. Hänet valittiin Baseball Hall of Fameen vuonna 1982, ja hänestä tuli olennainen osa Wisconsin Athletic Hall of Famea vuonna 1988. Hän sai kolme Gold Glove -palkintoa, Presidential Medal of Freedom -palkinnon, Lou Gehrig Memorial Award -palkinnon ja Presidential Citizens -mitalin.

Major League Baseball esitteli myös “Hank Aaron Awards” vuonna 1999 Aaronin uskomattoman kotijuoksuennätyksen kunniaksi.

Ihmisyyden puhtaus… kyse ei ole vain Hank Aaronin kotijuoksuista

Hank Aaron pysyi kotimaisena kuninkaana yli kolmen vuosikymmenen ajan. Lopulta vuonna 2007 Barry Bonds rikkoi ennätyksen ja vei tittelin häneltä. Aivan kuten Aaron rikkoi Ruthin ennätyksen, vuosikymmeniä myöhemmin Bonds rikkoi omansa. Tarina ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen.

Paljon ennen 756. kotijuoksuaan Barry Bondsia ympäröivät kiistat. Vuodesta 2003 lähtien Bonds on joutunut kokemaan BALCOn “The Clear” -steroidien käyttöä. Lääkkeitä kutsuttiin nimellä “The Clear”, koska niitä ei voida havaita missään dopingtestissä. Hänen väitettiin käyttäneen PED-lääkkeitä (Performance Enhancing Drugs) parantaakseen suorituskykyään ja yleistä kestävyyttään pelissä.

Tällaisten lääkkeiden käyttö voi muuttaa pelaajan tehoa, ja kotijuoksujen lyöminen näillä voisi olla paljon helpompaa. Bonds kuitenkin kiisti tosiasiat. Tämän vaiheen aikana Hank Aaron pysyi hiljaa ja osoitti tukea hänelle. Myöhemmin Bonds myönsi käyttäneensä lääkkeitä valmentajansa antamien ravintolisien nimissä.

Siksi, kun Barry Bonds rikkoi Hank Aaronin kotijuoksun ennätyksen vuonna 2007, kiistat nousivat pilviin. Siitä huolimatta Hank Aaron jatkoi tukeaan ja onnitteli Bondsia hänen loistostaan. Lisäksi hän toivoi, että lisää pelaajia tulisi esiin ja rikkoisi näitä ennätyksiä ja loistaa MLB:n historiassa.

Myöhemmin Aaron kuitenkin sanoi haastattelussa, ettei Baseball Hall of Famessa ollut paikkaa huijareille. Viime tammikuussa Bonds epäonnistui 10. ja viimeisessä BBWAA-äänestysyrityksessään päästäkseen oikeuteen Cooperstownissa.

Henry “Hank” Aaron puolusti aina sitä, mikä oli oikein, ja hänestä tuli aktiivisesti rasismin poistamisen puolestapuhuja urheilussa, erityisesti baseballissa. Hän oli hänen uskomaton tukinsa, joka auttoi muita mustia miehiä yhteisössä pääsemään kärkisijoille Major League Baseballissa.

Hank Aaron – Mies, jolla on inhimillisyys ja viattomuus sydämessään

Henry Louis “Hank” Aaron oli mies, jonka sydän oli aina täynnä rakkautta ja kunnioitusta. Hän ei vain arvostanut baseball-pelaajiaan, vaan myös liigaa, johon hän oli yhteydessä. Hank Aaron pysyi uskollisena itselleen ja pelasi peliään omistautuneesti ja sitoutuneesti. Kaikkien Hank Aaronin kotijuoksujen näkeminen on ilo, jota Braves-organisaation lisäksi koko pesäpallo vaali.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Hank Aaron oli ilmiömäinen pelaaja ja kova lyöjä, mutta hän oli myös hyvä ihminen ja henkilö, jota pitäisi juhlia joka päivä. Hän opetti nuorempaa sukupolvea levittämään rakkautta ja pysymään uskollisena itselleen. Hän jätti perinnön ihmisyydestä ja huolenpidosta kaikesta.

Aaron levittää läpinäkyvyyden käsitettä peleissä ja elämässä. Hänen viisautensa ja positiivisen asenteensa erottavat hänet muista ammattilaispesäpallon historiassa.

Leave a Comment