MJ Murdock Charitable Trustin 350 000 dollarin “top off” -apuraha tukee uutta Madrasin terveyskeskusta

Tila avataan tänä keväänä; varainhankinta loppuvaiheessa

BEND, malmi. (KTVZ) – Mosaic Medical, voittoa tavoittelematon yhteisön terveyskeskus, joka tarjoaa laadukasta hoitoa kaikille Bendissä, Redmondissa, Prinevillessä ja Madrasissa, sai äskettäin 350 000 dollarin “top off” -apurahaa MJ Murdock Charitable Trustilta Vancouverista, Washingtonista.

Näillä varoilla tuetaan uuden Madras Health Centerin kehittämistä, kumppanuutta Jefferson Countyn kansanterveyden kanssa ja joka on tarkoitus avata tänä keväänä. Varojen saaminen riippuu siitä, saavuttaako Mosaic hankkeen 5,4 miljoonan dollarin rahoitustavoitteen. Tähän mennessä on kerätty yhteensä 4,8 miljoonaa dollaria, ja järjestö hakee parhaillaan lisää yksityisiä apurahoja ja lahjoituksia korjatakseen lopullisen rahoitusvajeen.

“Pääsy korkealaatuiseen terveydenhuoltoon on ratkaiseva tekijä sen varmistamisessa, että jokainen yksilö ja perhe Tyynenmeren luoteisosassa voi kukoistaa. Tämä on erityisen kiireellinen tarve maaseutuyhteisöissä, jotka eivät ole yhtä lähellä lääketieteellisiä laitoksia kuin kaupunkiyhteisöt”, sanoi Kim Newman, MJ Murdock Charitable Trustin ohjelmajohtaja. “Olemme kiitollisia Mosaic Medicalin kaltaisille organisaatioille, jotka hyödyntävät luovaa yhteistyötä ja harkittuja, pitkän aikavälin suunnitelmia kehittääkseen alueemme kapasiteettia, ja olemme innoissamme saadessamme olla pienessä roolissa tämän arvokkaan uuden resurssin herättämisessä eloon.”

Uusi terveyskeskus sijoitetaan St. Charles Madrasin viereen osoitteessa 500 NE A Street, sairaalan lahjoittamalle maalle. Rakennukseen tulee Mosaic’s Madras Health Center, Mosaic Pharmacy (avoinna yhteisölle) ja Jefferson County Public Health.

Mosaic on palvellut Madrasin yhteisöä vuodesta 2006 ja tarjonnut lääketieteellisiä palveluita kaikille Jefferson Countyn asukkaille riippumatta siitä, mitä kieltä he puhuvat, heidän sairausvakuutuksestaan ​​tai maksukyvystään. Vuosien varrella terveyspalvelujen tarve on kasvanut, samoin kuin Mosaicin kyky tarjota niitä. Uusi laitos kaksinkertaistaa lääkärintarkastushuoneiden määrän, tarjoaa kipeästi kaivattua tilaa hammas- ja käyttäytymisterveyspalveluille ja lisää kaikkien saataville edullisen apteekin.

“Tilan jakaminen Jefferson Countyn kansanterveyden kanssa tarkoittaa, että meillä on parempi yhteistyö ja tukipalvelut yhteisölle kahden virastomme välillä”, sanoi Elaine Knobbs-Seasholtz, Mosaicin strategia- ja kehitysjohtaja. “Sairaalan naapurissa oleminen on vieläkin suurempi etu potilaille, jotka voivat helposti ohjata Mosaicin perusterveydenhuoltoon, hammaslääketieteen tai käyttäytymisterveyden palveluihin, mikä pitää ensiaputilan vapaana kriittisimmille tarpeille.”

Saat lisätietoja osallistumisesta tähän elämää muuttavaan terveyskeskukseen ottamalla yhteyttä Emily Boyntoniin, vanhempi kehitysjohtaja osoitteeseen donate@mosaicmedical.org tai soittamalla numeroon (541) 323-3860.

Tietoja MJ Murdock Charitable Trustista:

MJ Murdock Charitable Trust, joka perustettiin edesmenneen Melvin J. (Jack) Murdockin tahdolla, jakaa apurahoja viidessä Tyynenmeren luoteisen osavaltiossa – Alaskassa, Idahossa, Montanassa, Oregonissa ja Washingtonissa – oleville organisaatioille, jotka pyrkivät vahvistamaan alueen koulutusta ja kulttuuriperustan luovalla ja kestävällä tavalla. Lisätietoja on osoitteessa murdocktrust.org

Tietoja Mosaic Medicalista:

Mosaic Medical on voittoa tavoittelematon yhteisön terveyskeskus, joka palvelee Keski-Oregonialaisia ​​kaikilta elämänaloilta. Yli kymmenen klinikan verkoston kautta tarjoamme integroituja terveyspalveluita, jotka vastaavat jokaisen potilaan lääketieteellisiin, hammaslääketieteellisiin, käyttäytymisterveyteen, ravitsemus- ja lääkitystarpeisiin. Hoitoamme ei koskaan vaikuta se, kuinka paljon rahaa potilaamme tienaavat, mitä kieltä he puhuvat tai heidän vakuutusturvansa tila. Mosaic Medical tarjoaa laadukasta hoitoa kaikille. Lisätietoja on osoitteessa mosaicmedical.org.

Leave a Comment