Paikallinen taiteilija tutkii ihmisyyttä ja luontoa :: WRAL.com

– Perjantaina helmikuussa 25, suunnitelmana oli tavata taiteilija nimeltä Tyamica Mabry. Hänen uusi taidekokoelmansa paljastettiin Mebane Arts & Community Centerissä. En ollut kuullut hänestä ennen tämän tapahtuman julkistamista. Vierailun jälkeen hänen verkkosivuillaan olin kuitenkin täysin hämmästynyt. Tyttäreni ja minä tiesimme oli nähdäksesi hänen uusimmat teokset.

Olosuhteet eivät valitettavasti sallineet meidän järjestää vastaanottoa. Siksi menin äskettäin itse tarkastamaan asioita. Se oli niin suuri ilo sielulleni.

Luonto + ihmiskunta = TAIDE.

Se on Tyamican uuden näyttelyn perusta. Samalla kun opin lisää hänen tarinastaan, huomasin, että hän kärsi todella sydäntäsärkevän kokemuksen vähän aikaa sitten. Muutama kuukausi tarkalleen. Ja tämä kokoelma sai alkunsa siitä.

Taiteen ja luonnossa vietetyn ajan kautta Tyamica on paranemisen matkalla. Se näkyy hänen teoksistaan. Jokaisella kappaleella on oma upea energiansa.

Resonoin syvästi luonnon parantavan voiman kanssa. Joinakin elämäni stressaavimpina ja tuskallisimpina aikoina olen lähtenyt ulos etsimään rauhaa. Se on yksi monista syistä, miksi rakastan patikointia.

Olen astunut auringonsäteisiin löytääkseni lämpöä ja rauhaa. Olen makaanut nurmikolla tyttärieni kanssa – antautuneena maan päälle – antaakseni mieleni ajatella muuta kuin pilvien muotoja. Olen usein istunut joen rannalla antaakseni sen puhdistavan olemuksen pestä pois huoleni.

Mitä tahansa, jotta voisin paeta kokemani todellisuutta.

Teen näitä asioita vielä tänäänkin.

Rakastan sitä, että Tyamica löytää saman lohdutuksen luonnosta. Ja hän on tarpeeksi antelias jakaakseen osan siitä julkisesti. Se on lahja meille kaikille.

Tyamica Mabry -näyttely

Ei… En tunne tätä upeaa naista henkilökohtaisesti, mutta ihailen hänen töitään. Minusta on myös humoristisen kiehtovaa, että hän tajusi lahjakkuutensa sattumalta. Yritys piirtää sarjakuvahahmoja paljasti uuden totuuden… naisella on taitoja!

“Human Nature” -kokoelman voi ostaa. Taideteosten lisäksi tarjolla on laukkuja, korvakoruja ja t-paitoja. Kaikki löytyy hänen verkkosivuiltaan.

Pysyäksesi Tyamican työn mukana, Löydät hänet myös Instagramista. Tämä on yksi paikka, jossa seuraan hänen matkaansa.

Toivottavasti olen antanut sinulle uuden taiteilijan, jota varoa ja tukea; taiteilija, joka on syntynyt ja kasvanut täällä Pohjois-Carolinassa. Jos en erehdy, kokoelma on Mebane Arts & Community Centerissä vielä muutaman viikon.

Pysähdy, ihaile näkymiä ja nappaa sitten välipala yhdessä Mebanen monista lähellä olevista ravintoloista. Kulta, ota kuppi kahvia (Katso tästä artikkelista ehdotuksia).

Näin voit tehdä siitä iltapäivän!

Minun on sanottava… Mikään ei ole verrattavissa Tyamican taiteen näkemiseen henkilökohtaisesti. Voit kuitenkin osoittaa tukea vierailemalla hänen verkkosivustollaan, ostamalla hänen varastonsa, seuraamalla hänen alustojaan ja jakamalla hänen töitään.

Tyamica Mabry -näyttely

Tuetaan paikallisia taiteilijoita.

Mebane Arts & Community Center
633 State Rd 1997
Mebane, NC 27302
(919) 563-3629

Vieraile Alamance Arts ja Mebane Arts & Community Center lisätapahtumien ja -kurssien verkkosivustot.


Tandra Wilkerson on säännöllinen Go Ask Mom -avustaja. Voit lukea lisää hänen seikkailuistaan ​​hänen blogistaan, Thriller Mom.

.

Leave a Comment