Area Resort lahjoittaa 28 rekkakuormaa huonekaluja Habitat for Humanitylle

“Emme osta tuotetta, joten lahjoitukset ovat tärkeitä”, sanoo Habitatin virkamies, joka on kiitollinen “merkittävästä” yli 8 600 esineen lahjoituksesta.

LEHDISTÖTIEDOTE
IHMISYÖN ELINTÄÄN ONTARIO GATEWAY NORTH
******************************
MUSKOKA LAKES — JW Marriott Rosseau Muskoka aloitti koko kiinteistön, mukaan lukien aulan, julkisten tilojen ja vierashuoneiden, täydellisen kunnostuksen juhliessaan 10-vuotisjuhliaan vuonna 2018.

Mökkityyliset rottinki- ja massiivitammeiset kalusteet vihreillä ja kullanvärisillä verhoiluilla korvattiin modernilla tummansinisen ja harmaan ilmeellä. Lomakeskuksen johto otti yhteyttä Habitat for Humanity Ontario Gateway Northiin (OGN) ja tarjosi kaikkia näitä huonekaluja ja sisustusta myytäväksi ReStoresissa koko alueellaan – myös James Streetin Orilliassa.

“Tämän 60 000 dollarin lahjoituksen arvo on merkittävä”, sanoo Habitat for Humanity Ontario Gateway Northin toimitusjohtaja Kimberley Woodcock. ”Keräsimme 28 rekkakuormaa, jotka edustivat yli 8 600 esinettä – huonekaluista ja valaisimista sisustukseen ja taiteeseen. Tämä antoi meille mahdollisuuden jakaa nämä tuotteet kaikkien viiden tytäryhtiömme ReStoren kesken, mikä tarkoittaa, että myynnistä saadut voitot hyödyttävät rakennusprojekteja Muskokassa ja sen ulkopuolella.”

“ReStoremme ovat sosiaalisten yritysten jälleenmyyjiä”, Woodcock jatkaa. ”Emme osta tuotteita, joten lahjoitukset ovat tärkeitä. Ne rahoittavat Habitatin visiota maailmasta, jossa jokaisella on turvallinen ja kunnollinen paikka asua. Tänä vuonna meillä on aktiivisia rakennusprojekteja, jotka palvelevat kahdeksaa perhettä Muskokassa ja North Simcoessa, ja lisää on suunniteltu vuodelle 2023. Tällä on suuri vaikutus paikkakunnille, joissa kohtuuhintaisten asuntojen valikoima on lähes olematon.”

Habitat for Humanity ReStores ottaa vastaan ​​uusia ja käytettyjä huonekaluja, kodinkoneita, sisustusta sekä kodin kunnostus- ja rakennusmateriaaleja lahjoittajilta yrityksiltä ja henkilöiltä. He ottavat vastaan ​​myös sähköjätettä, metalliromua ja ei-toimivia laitteita, jotka ohjaavat vuosittain tonnia jätettä kaatopaikoilta.

ReStoren myynnin tuotot tukevat, edistävät ja mahdollistavat taloudellisesti Habitat for Humanityn tehtävän. Jokainen lahjoitus palvelee yhteisöä ja luo mahdollisuutta tavalla, jota kukaan muu jälleenmyyjä ei voi tarjota, kiitos heidän yhteytensä Habitat for Humanityyn.

Didier Dolivet, JW Marriott The Rosseau Resortin pääjohtaja, sanoi: “Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Habitat for Humanityn kanssa tässä jalossa tarkoituksessa. Kaikki lahjoitetut tavarat ovat erinomaisessa kunnossa, koska ne ovat vain 10 vuotta vanhoja. Niitä on käytetty hellävaraisesti ja puhdistettu usein. Toivomme, että ne tuovat iloa moniin koteihin ja perheisiin eri puolilla Muskokaa. Vuosi 2022 on toivon ja uusien alkujen vuosi monille. Tämä on pieni ystävällisyyden ele, jonka haluamme jakaa yhteisömme kanssa.”

******************************

Leave a Comment