Habitat for Humanity etsii apua tarvitsevia perheitä

VERGENNES — Addison Countyn Habitat for Humanity on lähestymässä viimeisintä projektiaan, uuden kolmen makuuhuoneen, 1 200 neliöjalan kotia, Vergennesin Booth Woods -kehityksessä. Viisihenkinen perhe on suostunut maksamaan paikasta 175 000 dollaria.

Nyt vaatimattomille perheille kohtuuhintaisia ​​asuntoja turvaava järjestö valmistautuu etsimään tälle perheelle naapureita, sillä lähistölle rakennetaan seuraava koti.

Mutta ehdokasperheiden löytäminen seuraavaan kotiin on edelleen vaikeaa, vaikka Vermontin ja Addison Countyn kohtuuhintaisten ja työvoiman asuntojen puute nostaa edelleen otsikot.

”Tämä on ollut jatkuvaa 22 vuotta, niin kauan kuin olemme olleet täällä. Etsimme aina perhettä”, Habitatin vapaaehtoistoimistopäällikkö Margaret Carothers sanoi. “Mitä tahansa teemmekin, emme näytä ymmärtävän, kuinka tavoitamme kohdeyleisömme.”

Lopulta Habitat rakentaa neljä kotia metsäisen Booth Woodsin sisääntulotien pohjoispuolelle, kaikki tonteille, jotka se osti yhteensä 25 000 dollarilla vuonna 2018.

Ihannetapauksessa Habitatin vapaaehtoistoimiston johtajan Margaret Carothersin mukaan järjestö haluaisi tunnistaa seuraavan perheensä ennen kuin tai pian sen jälkeen, kun seuraavan kuukauden tai kahden kuluessa perustetaan sen 14. koti viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.

“Haluamme rakentaa talon, joka sopii juuri perheelle”, sanoi Carothers, joka auttoi perustamaan Habitatin paikallisen sivuliikkeen vuonna 1999. “Jos sinulla on vammaisia, haluat tehdä ovista leveämpiä. Jos sinulla on ihmisiä, jotka eivät osaa tehdä portaita, haluamme varmistaa, että rakennamme yksikerroksisen talon.

Perheen löytäminen on kuitenkin vuosittainen haaste.

Elinympäristöä rajoittaa sen rahoitus – erityisesti Vermont Housing and Conservation Boardin myöntämät apurahat sekä lahjoitukset – työskennelläkseen hakijoiden kanssa, joiden tavoitetulot ovat 50–80 % alueen mediaanituloista asuntoministeriön määrittämänä. ja kaupunkikehitys.

Nämä tulorajat olivat vuonna 2021 33 500 dollarista 56 360 dollariin kolmihenkiselle perheelle ja 55 250 dollarista 88 400 dollariin kahdeksan hengen perheelle.

“Etsimme aina perheitä, ja ongelmana on, että sinulla on varaa taloomme, joten sinun on oltava melko kapeassa siivussa tuloja”, Carothers sanoi.

Carothers myönsi, että tulojen on oltava “alle 80 prosenttia perheesi koon mediaanista, mutta ei niin paljon alle, ettei sinulla olisi varaa 850 dollaria kuukaudessa asumiseen”.

Hyvä uutinen, hän lisää, on, että Habitat laskee, että 850 dollaria tai mikä tahansa luku on oikea hakijalle, tekijät apuohjelmissa (jotka ovat edullisia kattojen aurinkopaneelien vuoksi) ja vakuutuksista sekä lainan maksuista. Ja nuo lainanmaksut ovat Habitatin ansiosta korottomia.

Habitat-asunnonomistajat ovat yhtä mieltä siitä, että lopputulos on edullinen koti.

Middleburyn asukas Robin Bentley, joka on ollut Habitatin asunnonomistaja yli vuosikymmenen ajan, kuuluu kahteen Habitat-perheeseen, jotka esiteltiin voittoa tavoittelemattoman järjestön verkkosivuston mainosvideossa. (Video on katsottavissa osoitteessa youtu.be/plokp98FKss.)

”Habitat ajattelee kaikkea. He ajattelevat lämmön kohtuuhintaisuutta ja kuukausittaisia ​​laskuja”, sanoi Bentley, joka kuvailee itseään kahden lapsen yksinhuoltajaäidiksi. ”He tietävät, että kyseessä on vaatimaton tuloinen perhe, joten kaikki kiinteistöverosta lämmityslaskuihin lasketaan mukaan. Ja he eivät koskaan laita ketään taloon, johon heillä ei ole varaa.”

Kiinteistöille on asetettu jälleenmyyntirajoituksia. Carothers sanoi, että perheet eivät voi hyödyntää Habitat-alennusta ja sitten “rikastua nopeasti”, kun markkinat arvostavat.

Jos olosuhteet muuttuvat ja he haluavat jatkaa, hänen on myytävä uudelleen Habitatille, sijoituksensa palautetaan ja he saavat 25 % kiinteistön markkina-arvosta. Sitten Habitat kääntyy ja löytää uuden perheen, joka tarvitsee edullisen kodin, hän sanoi.

VAATIMUKSET, LISÄÄ

Menestyneillä hakijoilla tulee olla vakaat tulot ja hyvät referenssit.

Habitat for Humanity of Addison Countyn verkkosivuston (addisonhabitat.org) mukaan “Hakijoiden on osoitettava vakaa työhistoria ja todisteet vastuullisesta rahanhoidosta”, ja Habitat tarkistaa työllisyyden, tulot ja pankkisaldot; saada lausunnot nykyisiltä ja edellisiltä vuokranantajilta; ja suorita luottotarkastus.

Kun perhe on hyväksytty kotiin, sen jäsenten odotetaan myös antavan 200 tuntia työtä. Bentleyn mukaan tämä vaatimus oli palkitseva, vaikka hän ei aluksi tiennyt rakentamisesta mitään.

“Kaikki olivat kärsivällisiä minua kohtaan ja tekivät siitä uskomattoman kokemuksen”, hän sanoi. “Joten nyt, jos jokin menee rikki, voin ehdottomasti korjata sen.”

Toinen nainen, viisihenkisen perheen jäsen, jota ei tunnistettu videolla, puhui työtehtävän eduista.

”Rakastan kaikkea tässä talossa. Olen erittäin ylpeä työstä, jonka teimme talossa ja että meillä on koti lapsilleni”, hän sanoi. “Se on yksi koti loppuelämämme ajan.”

Asuntojen laatu ei ole kyseenalainen, Carothers sanoi. Ne on suunnitellut Middlebury Collegen arkkitehtuurikurssin opiskelijat, jota opettaa John McLeod, McLeod Kredell Architectsin perustajaosakas Middleburyssa.

Ammattimaiset rakentajat valvovat rakentamista, ja Carothers sanoi, että talosuunnitelmat ovat voittaneet American Institute of Architects -palkintoja.

EHDOKASHAKU

Kaikesta tästä huolimatta Habitat ei ole vielä löytänyt perhettä seuraavaan kotiinsa Vergennesistä.

Organisaatio tavoittaa parhaillaan paikallisten koulujen ja kirkkojen kautta ja työskentelee myös Middlebury Collegen kanssa toivoen löytävänsä kriteerit täyttävän henkilökunnan jäsenen, joka mahdollisesti matkustaisi New Yorkin osavaltiosta.

Sen jälkeen, Carothers sanoi, ehkä suusta suuhun saattaminen toimii.

Varmasti Bentley suosittelisi ikätovereitaan tutustumaan Habitatiin.

“Habitat on tarkoitettu ahkeralle ihmiselle, sinulla on oltava työ, jotka todella haluavat kodin lapsilleen”, Bentley sanoi ja lisäsi: “Voit maksaa laskusi ja silti sinulla on rahaa elämiseen. ja se on erittäin tärkeää.”

Leave a Comment