Ihmiskunnan uusi historia ja alkuperä paljastetaan uudessa kirjassa

Juuri ilmestynyt kirja Jäljitetty: Ihmisen DNA:n suuri yllätys julistaa, että kuuden vuoden genetiikan tutkimus paljastaa merkittäviä uusia löytöjä ihmiskunnan menneisyydestä ja on kirjoittanut uudelleen suuren osan sen historiasta.

Harvardissa koulutettu tutkija tohtori Nathaniel Jeanson päätteli miehen Y-kromosomin huolellisesta tutkimuksesta eri ihmisryhmissä:

  • Historioitsijoiden on lisättävä historiaan uusia tapahtumia. Esimerkiksi, Seurattu paljastaa, että nykypäivän intiaanit polveutuvat keskiaasialaisista, jotka saapuivat jKr. aikakaudella.
  • Rotu- ja etnisyyskäsitteisiin on nyt tehtävä suuria tarkistuksia. Joillakin vaaleaihoisilla skandinaaveilla on oliivinahkaisia ​​arabien esi-isiä, jotka itse olivat tummaihoisten nubialaisten jälkeläisiä, jotka puolestaan ​​olivat yhteydessä muinaiseen Egyptiin.
  • Muinaisten sivilisaatioiden historiaan on kirjoitettava uusia tarinoita. Seurattu lopettaa ihmiskunnan historian kertomuksen tallentamisen paljastamalla, mitä tapahtui muinaisille kansoille heidän sivilisaatioiden romahtamisen jälkeen.

Lisälöytöissä kirja tarjoaa dramaattisia vahvistuksia raamatullisista tapahtumista. Jokainen maan päällä oleva ihmisryhmä voi geneettisesti jäljittää alkuperänsä Nooaan ja hänen kolmeen poikaansa, Hamiin, Seemiin ja Jafetiin. Myös Vanhan testamentin Abrahamilla, Iisakilla ja Jaakobilla on edelleen selvästi tunnistettavissa olevia jälkeläisiä, jotka elävät nykyään, kuten muinaisilla persialaisilla.

Dr. Jeansonin vallankumouksellinen kirja Jäljitetty: Ihmisen DNA:n suuri yllätys täyttää luvatut alaotsikot rohkeilla väitteillä, koska se esittelee silmiä avaavaa uutta tutkimusta ihmisen genetiikasta.

Jeanson, jolla on tohtorintutkinto biologiasta Harvardista ja työskentelee nykyään Creation Museumissa, totesi: “Ihmishistorian uusi Rosettan kivi on DNA-pohjainen sukupolvi sukupuu globaalille ihmiskunnalle. Sisään SeurattuOhjaan lukijan seitsemän suuren sivilisaation kansojen historian läpi. Paljastaessamme näiden seitsemän sivilisaation historiaa päädymme paljastamaan koko maailman historian.”

Dr. Jeanson, toisen uraauurtavan kirjan kirjoittaja Darwinin tilalle (2017), totesi: ”Maavirran tiedeyhteisö on pitkään vaatinut kreationisteja tekemään ennusteita, joita tulevat tieteelliset kokeet voisivat testata empiirisesti. Vuonna 2017 kirjani Replaceing Darwin teki konkreettisia testattavia ennusteita ihmiskunnan historiasta. Seurattu osoittaa, että nämä ennustukset toteutuivat.”

Tri Nathaniel Jeanson: “Kreationistit ovat nyt johtamassa menneisyytemme tieteellistä tutkimista.”

Jeanson lisäsi: “Seurattu Se myös esittelee massiivisen tulevaisuuden tutkimusohjelman, jossa on useita testattavia ennusteita, jotka odottavat tutkimista. Toisin sanoen kreationistit ovat nyt johtamassa menneisyytemme tieteellistä tutkimista.”

Ken Ham, Answers in Genesisin toimitusjohtaja ja Creation Museumin perustaja, julisti: “Tämä monumentaalinen teos on löytänyt ihmiskunnan historian “Rosetta-kiven”. Miesten Y-kromosomissa useiden vuosien ajan suoritetulla uskomattomalla tutkimuksella tohtori Jeanson on tulkinnut ihmisen genetiikan ja on vakuuttavasti vahvistanut Raamattuun tallennetun historian 1. Mooseksen kirjasta alkaen.”

Ham lisäsi: “Tämä loistava tiedemies on tehnyt hämmästyttäviä löytöjä siitä, keitä me olemme, mistä olemme tulleet ja mitä esi-isillemme tapahtui, ja ne ovat todella upeita. Kannustamme koko evoluutioyhteisöä tutkimaan tohtori Jeansonin merkittäviä uraauurtavia löydöksiä ihmiskunnan historiasta.”

Seurattu tulee Hamin kommentin 1. Mooseksen kirjan lukuihin 1–11, Creation to Babel: Kommentti perheille. Ham huomautti: “Pystyin sisällyttämään kirjaani monia tohtori Jeansonin hämmästyttäviä löytöjä.”

Julkaisija Master Books, Seurattu on 432 sivua (kovakantinen) ja sen vähittäismyyntihinta on 19,95 dollaria.


Toimittajan huomautus: Tämä artikkeli on mukautettu lehdistötiedotteesta, joka jaettiin äskettäin tiedotusvälineille.

Leave a Comment