Kung Fun Kee Chan ihmiskunnan löytämisestä ilkeästä Russell Tanista – Värinörtit

On vaikea olla yhdistämättä näyttelijää televisiossa/elokuvassa esittämäänsä hahmoon, varsinkin jos hahmo on yhtä synkkä ja ahdistava kuin arvoituksellinen konna Russell Tan CW:ssä. Kung Fu.

Tämä ei tietenkään koske näyttelijä Kee Chania, joka näyttelee Russell Tania.

Chan on täydellinen vastakohta sarjan “pahalle” suurelle pahalle. Chan on lämmin ja ajattelevainen. Hän puhuu pehmeästi ja on lempeä vastauksissaan. Näyttelijätovereidensa tuntema “ystävällisimmäksi mieheksi” ja “yrittää usein ruokkia heitä”, Chan on viehättävä ja persoonallinen. Hän tervehtii minua Zoomissa hymyillen ja vaatii, että kutsun häntä “Keeksi” sen jälkeen, kun olin puhunut hänelle “herra”.

Sanon hänelle, että hän ei ole täysin samanlainen kuin hänen ilkeä hahmonsa. Hän nauraa ja ymmärtää kuinka erilaisia ​​he ovat, mutta näyttelijänä Chan uskoo yrittävänsä löytää ihmisyyden Russellista. Hän ei halua ihmisten näkevän Russellia vain “yksiulotteisena roistona”, joten hän varmisti antaa hahmolle enemmän vivahteita ja kerroksia, mukaan lukien myötätuntoa ja myötätuntoa.

“Russell on erittäin houkutteleva hahmo”, Chan kertoo minulle Zoomin kautta. “Hän on ajattelevainen. Hän on manipuloiva. Hän on lumoava. Hän on haavoittuvainen. Hän on myös erittäin kunnianhimoinen. Kaiken tämän takana hänellä on kuitenkin tarve tulla halutuksi.”

Tällä kaudella Russell näkee toisen puolen, ainakin hänen motivaationsa sille, miksi hän tekee asioita, joita hän tekee. Nyt, kun hänen tyttärensä Juliette (Annie Q) on lisätty ja hänen poikansa Kerwin (Ludi Lin) palaa, sarja esittelee Russellin perhe-elämää ja hänen suhteitaan ja velvoitteitaan heitä kohtaan.

“Kee kanavoi todella syvää inhimillistä asiaa Russellin kanssa, mutta hän tuo myös pelkoa”, kehui Kung Fu toinen showrunner Robert Berens. “Hän on todella tarjonnut tyrmäyssuorituksen meille tällä kaudella. Olemme todella innoissamme, että ihmiset näkevät hänet.”

Luotto: Richie Lubaton

Kerwinin pettämisen myötä – saamme selville, että Juliette sanoi, että se johtui HÄNESTÄ, Kerwin eli. Mutta valehteleeko Juliette ja Russell päätti pelastaa hänet? Tappaako Russell todella poikansa?

Tan pelastaa Kervinin jollain tapaa, mutta se ei tarkoita, etteikö Juliettella olisi ollut mitään tekemistä sen kanssa, mutta Russell pelastaa Kerwinin, mutta omien motiiviensa vuoksi. Se on hyvin monimutkaista. Sarjan monet kirjoittajat ovat kirjoittaneet Russell Tanille poikkeuksellisen matkan. Toivon, että olen täyttänyt kaikki sen kirjoitetut sanat.

Russell Tan pitää minusta perinteistä kiinalaista isää, mikä tarkoittaa, että poika on kultainen lapsi ja tytär toissijainen, mutta onko se erilaista Russellille? Sanoisitko hänen olevan perinteinen kiinalainen liikemies vai sanoisitko hänen olevan nykyaikaisempi?

Ei, hän on mielestäni hyvin perinteinen. Todella paljon. Näet sen sarjan jälkimmäisessä osassa, kun hän paljastaa, että hänellä on vähemmän kunniaa toteuttaa unelmiaan. Joo, [he is a] perinteinen kiinalainen liikemies. Kaikki on kiinni rahasta. Kaikki on kiinni vallasta. Kyse on nimellisarvosta. Kyllä, kyse on kaikesta”[saving] kasvot” kaikille.

Kuten sanoit, Russell on hyvin perinteinen kiinalainen. Meidän kulttuurissamme tytär on toissijainen “kultaiseen poikaan”. Mutta koska Kerwin on perheen musta lammas Russellin pettämisen jälkeen, nähdäänkö Kerwin edelleen “korkeana” Russellin silmissä, koska Kerwin on poika vastaan ​​tytär Juliette, joka on “hyvä tytär”?

Hän haluaisi Kerwinin kantavan kaiken muun vaipan. [But]ässä [Russell] alkaa ikääntyä, Juliette, hänen tyttärensä, on erittäin voimakas hahmo. Hänellä on omat tarpeensa. Hän on hyvin moderni nainen. Hän uskoo oikeuksiinsa kohtaloon ja siihen, mitä hänellä ei voi olla, hän ottaisi sen. Siellä on veljen ja siskon välisiä komplikaatioita. Lopulta joudun ottamaan puolen jossain. Se ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Se on uskomattoman traumaattista. Se on hirveän kipeä. Mutta en usko, että voittajaa on, koska suhteet hajoavat kaiken takia [this] tehoa.

Tässä menneessä jaksossa näemme Russellin ja Julieten puhuvan Russellin suunnitelmista, ja Kerwin astuu sisään olemaan edelleen kiittämätön siitä, että Russell piti hänet hengissä. Mitä Russellin mielessä liikkuu?

Ehdottomasti. [Russell is] itsensä rinnalla. Hän pystyi tuskin hillitsemään itseään ja yritti olla mahdollisimman siviili ja jollain tavalla tuoda hänet laumaan, jossa se on toimitettavissa olematta räjähdysherkkää – tuhoamatta kaikkia näitä suunnitelmia. Julia [is] joku [Russell] voisi luottaa [this] vaihe ja hän [is] nojaa paljon häneen. Mutta hänen “kultainen lapsensa” [is] hänen poikansa. Konflikti syntyy, kun hänen pojasta tulee tottelematon poika – se, joka ei kuuntele mitään.

Näemme Julieten isänsä vieressä. Kerwin tappoi Russellin edellisen oikean käden viime kaudella. Tarkoittaako tämä siis, että Juliette on hänen uusi oikea kätensä?

Kyllä, hän yrittää olla. Hän yrittää olla ja Russell sallii hänelle tunteen, koska hän todella rakastaa tytärtään. Hänen ei tarvitse taistella hänen kanssaan. He tulevat niin hyvin toimeen. Hän pelaa häntä niin hyvin. Tyttäret leikkivät aina isien kanssa. Pojilla ei ole niitä voimia. Siitä tulee mielenkiintoisempaa, kun hän muuttuu ovelammaksi ja laskevammaksi tavoillaan. Kaikki tämä samalla, kun hän on ihana tytär.

Tapaammeko koskaan Russellin lasten äitiä?

Ei koskaan mainittu. Se on toinen tarina.

Me kaikki tiedämme, että Russell on varakas liikemies. Hän on miljardööri. Hänellä on rahaa JA valtaa. Russell on kohdannut Nicky Shenin (Olivia Liang) ennenkin – ja rehellisesti sanottuna hänellä on KAIKKI resurssit tappaa ja tuhota perhe – joko taloudellisin keinoin tai työvoiman avulla. Mikä häntä estää?

Hänen tavoitteensa ovat korkeammat, koska hän voi [do all of that]. Mutta hän keskittyy vain päämääräänsä – energiaansa – mahtavimpaan. Näet kohdassa [final] kolme jaksoa ja ymmärrä, miksi hän oli niin ajettu – melkein hulluksi. Hän melkein menettää järkensä lopussa monien ihmisten vahingoksi.

Sanoit, että Russell rakastaa perhettään. Perhe on perintö. Onko Russellilla rajaa? Onko sille, mitä Russell on valmis menemään kahden lapsensa uhalla, raja?

Molemmat ovat vain tärkeitä perhearvoja hänen vallassaan. Hänen on tehtävä valinta. Mutta jossain vaiheessa tarinaa loppua kohti, kun kaikki rakentuu, hänen tekemänsä valinta ei välttämättä elä nykyisessä ulottuvuudessa.

Tiedän, että koko näyttelijä tulee toimeen keskenään. Rakastan nähdä dynamiikkaa teidän kaikkien välillä. Tiedän, että näemme Russellin olevan vuorovaikutuksessa Nickyn ja Zhilanin kanssa paljon, mutta onko ketään muuta, jonka kanssa haluaisit Russellin olevan vuorovaikutuksessa?

Itse asiassa haluaisin olla enemmän vuorovaikutuksessa Mian kanssa [Vanessa Yao] – monimutkaisessa suhteessa, joka on niin pirullinen. En tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta rakastan työskentelyä Vanessan kanssa. Hän on poikkeuksellinen näyttelijä. Tiedätkö, hän on erottuva. Itse asiassa uskon, että hän on unohtumaton. [Just] katso häntä.

Luotto: Richie Lubaton

JB Tadena, joka näyttelee Ryanin rakkautta Sebastiania, julkaisi kuvan sinusta ja hänestä hengailussa. Vitsailin, että Sebastian on vakooja. Nähdäänkö vuorovaikutusta?

En usko, että siihen on mahdollista [Sebastian] ja Russell [interacting].

Russell ei kohtaa vain Shenin perhettä vastustajana, vaan myös Zhilanin päättäväisyyttä kostaa hänelle. Mitä voit kertoa suhteesta Zhilanin kanssa tällä kaudella? Hän on hänen perässään.

Hän on. Hän on helvetin taipuvainen tuhoamaan hänet. Mutta kauden tässä vaiheessa en usko, että hän on huolissaan hänestä, koska hänen tavoitteensa ovat paljon suurempia kuin ihmiset, jotka eivät pidä hänestä. On voimakkaampi kuin hänen vihollisensa.

Fanit ja toimittajat ovat esittäneet PALJON teorioita. Oliko teorioita, joita olet kuullut ja joiden ajattelit: “Tämä on törkeää!”

Tässä sarjassa ei ole mitään ihmeellistä. Seuraa toista kautta loppuun asti – mikään ei ole mahdotonta. Pelaan Russellia ja olen saanut käytetty aina kun sain uuden käsikirjoituksen, koska mielestäni “se ei ole mahdollista”. Se työntää [the story] kohtaan [the] raja, ja se on todella poikkeuksellinen kirjoitus. Heillä on [a high] kirjoittamisen taso. Toisen kauden laatu ja korkeudet ovat poikkeuksellisia. Toivomme, että ihmiset pitävät tarinasta ja kaikkien näiden hahmojen, erityisesti Russellin, matkoista. Toivottavasti pidät hänen matkastaan, hänen tarinastaan ​​ja kaikista yllätyksistä.

Kung Fu esitetään keskiviikkoisin klo 21 CW:ssä.

*Haastattelu on tiivistetty pitkään

Leave a Comment