Unelmien rakentaminen: Paikalliset johtajat liittyvät Habitat for Humanityyn aloittaakseen kotien rakentamisen Harambeessa

Paikalliset johtajat liittyivät Milwaukee Habitat for Humanityn kanssa Harambeen naapurustossa 16. maaliskuuta nostaakseen voittoa tavoittelemattoman järjestön vuoden 2022 rakennuskauden ensimmäisen seinän.

Juhlistaakseen Milwaukee Habitatin 37. vuosittaisen rakennuksen alkamista Milwaukeessa virkaatekevä pormestari Cavalier Johnson, Bader Philanthropiesin toimitusjohtaja Dan Bader, osavaltion edustaja Kalan Haywood, alderwoman Milele Coggs ja Milwaukee Toolin vapaaehtoiset olivat paikalla aloittamassa rakentamista kahdesta ensimmäisestä. edullisia koteja vuodeksi.

”Kodinomistus tuo vakautta, ylpeyttä ja onnistumisen tunnetta. Se tuo onnistumisen tunteen yksilöille ja heidän perheilleen, jotka kutsuvat asuinpaikkaansa kodiksi. Tarvitsemme lisää omistusasuntoja lähiöillemme, koska kodin omistaminen on tärkeää yhteisöllemme, pormestari Johnson sanoi. “Se todella muuttaa paikallisten perheiden elämää kaupungissamme ja ihmisten, jotka tarvitsevat turvallisia ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja lähiöissä. Asunnonomistajana Milwaukeessa saat mahdollisuuden sijoittaa kiinteistösi, ja se luo mahdollisuuden sukupolvien vaurauteen, jotta ihmisten ei tarvitse aloittaa alusta, sukupolvesta toiseen, kuten näemme liian usein perheiden kanssa. kaupunkimme.”

Pormestari Johnson korosti, kuinka kodin omistaminen tuo yhteisöllisyyden tunteen ihmisten asuinpaikkaan. Tämä yhteys tuo yleisen turvallisuuden, mikä on ollut kriittinen ongelma Milwaukessa pandemian aikana. Hän mainitsi myös, että 10. maaliskuuta kaupungintalolla oli useita puisia lankkuja yleisön allekirjoitettavaksi. Kahdessa rakenteilla olevan talon seinien kehystysnastat peittivät onnentoivotukset uusille kodin omistajille. Pormestari huomautti, että inspiroivat viestit osoittivat tietoisuuden siitä, kuinka tärkeää asuminen on Milwaukeen perheille.

Milwaukee Habitat on työskennellyt murtaakseen asunnon hankkimisen esteitä ensiasunnon ostajilta, jotka tarvitsevat kohtuuhintaista asuntoa. Edullisen asunto-ohjelman kautta naapuruston Habitat-koteja myytiin paikallisille perheille, jotka tarvitsevat kohtuuhintaista asuntoa. Keskimääräinen kuukausittainen asuntolainan maksu Habitat-kodissa on 600–800 dollaria kuukaudessa.

”Kun seisomme täällä, ympärillämme paljon puutavaraa, voi aluksi tuntua, että rakennamme joitain koteja. Mutta se ei itse asiassa ole totta. Aiomme rakentaa unelmia”, sanoi Brian Sonderman, Milwaukee Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja. “Nämä seinät edustavat paljon enemmän kuin puutavaraa, ne edustavat unelmia vakaudesta. Unelmia sukupolvien rikkaudesta. Unelmia paikasta, jota voit kutsua omaksesi.”

Sonderman kertoi tarinan kolmen lapsen äidistä, joka muutti Milwaukee Habitat -kotiinsa. Hän oli halunnut lopettaa sijoittamisen jonkun toisen unelmaan ja halunnut alkaa rakentaa omaa. Hän maksoi aiemmin yli 1 000 dollaria vuokraa joka kuukausi. Kun hän alkoi laskea, hän laski yhteen kaikki ne kuukausivuokrat ja hän tajusi, että hän olisi voinut maksaa oman asuntolainansa pois vuokra-aikanaan.

“Valitettavasti liian monille Milwaukee-perheille vuokraaminen näyttää ainoalta vaihtoehdolta”, Sonderman sanoi. ”Ensimmäisen asunnon ostajaksi tulemisen esteet ovat pelottavia. Vuokrat nousevat pilviin valtakunnallisesti ja omassa yhteisössämme. Milwaukessa joka kolmas vuokralainen käyttää yli puolet tuloistaan ​​asumiseen. Asumisen korkea hinta tekee äärimmäisen vaikeaksi säästää isoon käsirahaan asuntolainahyväksynnän saamiseksi tai edes kohtuuhintaisen kodin löytämisen.

Milwaukee Habitatin ohjelma tarjoaa vaihtoehdon kaupungin räjähdysmäisesti nouseville asumiskustannuksille. Vaikka keskimääräiset vuokrakustannukset Milwaukeessa ovat yli 900 dollaria kuukaudessa, keskimääräiset omistuskustannukset ovat yli 1 600 dollaria kuukaudessa. Jyrkien asumiskustannusten vuoksi suurin osa Milwaukee Habitatin asunnonomistajista kuluttaa vähemmän asuntolainaansa upouusi Habitat-kotiin kuin he olivat maksaneet vuokrasta.

”Tämä kumppanuus on ollut loistava esimerkki yhteisöllisestä yhteistyöstä. Vuonna 2021 olin ylpeä voidessani tukea yritystä, joka myi 41 kaupungin omistamaa vapaata tonttia Habitatille hintaan 1 dollari per tontti. Tämä yhdisti Habitatin työn Bader Philanthropiesin miljoonan dollarin anteliaan lahjan kanssa, joka mahdollistaa turvallisten ja kohtuuhintaisten asuntojen luomisen, joka tarjoaa perheille työkalut vaurauden ja tasa-arvon rakentamiseen”, sanoi alderwoman Milele A. Coggs. “Habitat on ollut valtava kumppani viime vuosina, kun he tekevät yhteistyötä kaupungin ja ympäröivän yhteisön kanssa kohtuuhintaisten asuntojen rakentamiseksi, joihin ensiasunnon omistajat tulevat.”

Kaksi Harambeen naapuruston paikkaa sijaitsevat 6. Aldermanic Districtissä. Alderwoman Coggs sanoi, että työ oli jatkoa Habitatin tavoitteelle rakentaa alueelle 80 uutta kotia neljän vuoden aikana. Heidän jatkuvansa työnsä oli jo osoittautunut korvaamattomaksi Harambeen asukkaille ja pyrkimyksiin rakentaa vahvempi Milwaukee.

Milwaukee Habitatin edullisen asunto-ohjelman ansiosta käsirahaa ei vaadita, sulkemiskustannukset ovat alhaiset ja asuntolaina ei ylitä 30 % perheen tuloista – se on yleisesti tunnustettu kohtuuhintaisen asunnon kynnys.

Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia kotejaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Ohjelmaan sisältyy myös kodinhoito- ja talousvalistuskurssit, jotka auttavat ensiasukkaita siirtymään vuokraamisesta omistukseen. Perustamisestaan ​​vuonna 1984 lähtien Milwaukee Habitat on palvellut yli 1450:tä paikallista perhettä, jotka tarvitsevat turvallista ja kohtuuhintaista asuntoa.

Leave a Comment