Atmos Energy tukee Grayson County Habitat for Humanityä

Sherman, Texas – 16. maaliskuuta 2022 – Atmos Energy tuki äskettäin Grayson County Habitat for Humanityä. Atmos Energian hyväntekeväisyyslahjoitus oli suurin Habitatin tämän vuoden varainkeruun aikana saama lahja. Tämä lahja on yksi Atmos Energyn sadoista lahjoista osana yrityksen laajuista Fueling Safe and Thriving Communities -hanketta, jolla investoidaan koulutukseen, lukutaitoon, energia-apuun ja elintarviketurvaan 1 400:ssa palvelemassaan yhteisössä.

“Atmos Energy on sitoutunut tukemaan avun tarpeessa olevia naapureitamme yhteisöissä, joissa työntekijämme asuvat ja työskentelevät”, sanoi Atmos Energyn julkisista tehtävistä vastaava Andrie Krahl. “Grayson County Habitat for Humanity rakentaa koteja vaikeuksissa oleville perheille vapaaehtoisten ja yrityskumppaneiden, kuten Atmos Energyn, avulla. Nämä kodit käyttävät maakaasua, mikä tekee tästä kumppanuudesta vieläkin mielekkäämpää.”

Habitat for Humanity suunnittelee maailmaa, jossa jokaisella on kunnollinen paikka asua. Organisaatio keskittyy suojaan, mutta puolustaa myös oikeudenmukaista, kohtuuhintaista asumista ja kestävää, muuttavaa kehitystä samalla kun se edistää ihmisarvoa ja toivoa. Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia kotejaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa ja maksavat sitten edullisen asuntolainan, kun koti on valmis. Lahjoittajien tuella Habitat-asuntojen omistajat saavuttavat vahvuuden, vakauden ja itsenäisyyden, jota he tarvitsevat rakentaakseen parempaa elämää itselleen ja perheilleen.

”Habitat for Humanity arvostaa syvästi Atmos Energyn kumppanuutta pyrkiessään löytämään ratkaisun perustarpeeseen: kunnolliseen kotiin. Kohtuuhintaisen asuinpaikan löytämisestä on tullut yhä vaikeampaa maassamme ja yhteisössämme”, sanoi Laurie Mealy, Grayson County Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja. “Habitat for Humanity tarjoaa pienituloisille perheille kestävän, turvallisen kodin edulliseen maksuun, nolla prosentin korolla ja jopa 30 vuoden laina-ajalla. Atmos on osallistunut avokätisesti Habitatin tehtävään, ja Atmos-työntekijät ovat olleet vapaaehtoistyössä Habitatin rakennustyömailla yhdessä miehistön johtajien ja Habitat-kumppaniperheiden kanssa. Se muuttaa elämää!”

Eturivi: Andrie Krahl, Atmos Energy; Laurie Meally; Verna Morneau; CJ LeVon; Richard Berry; Mike Kauffman. Takarivi: Frank Ventura; Justin Jennings; Krystal Hutcheson; Sandra Miller; Steve Ramsey; Terry Taylor

Yhteistyössä satojen organisaatioiden kanssa Atmos Energyn Fueling Safe and Thriving Communities -yhteistyö hyödyttää koulupiirejä, voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, koulun jälkeisiä ohjelmia ja ruokapankkeja repuista ja kannettavista tietokoneista ravitseviin aamiaisiin ja kirjoihin, jotka auttavat varhaislapsuuden oppilaita lukemaan tasoa kolmannelle luokalle asti. . Haavoittuvassa asemassa olevilla kotitalouksilla on myös mahdollisuus saada varoja paikallisten energiaaputoimistojen kautta, jotka tarjoavat tukea sähkölaskuissa, sääolosuhteissa, asiakkaiden maakaasulinjojen korjauksissa sekä maakaasulaitteiden korjauksissa ja vaihdoissa.

Tietoja Atmos Energystä

Atmos Energy Corporation, S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori on Dallasissa, on maan suurin vain maakaasun jakelija. Toimitamme turvallisesti luotettavaa, edullista, tehokasta ja runsasta maakaasua yli 3 miljoonalle jakeluasiakkaita yli 1 400 paikkakunnalla kahdeksassa osavaltiossa, jotka sijaitsevat pääasiassa etelässä. Osana meidän visio olla turvallisin maakaasupalvelujen tarjoaja, modernisoimme liiketoimintaamme ja infrastruktuuriamme samalla jatkamme investointeja turvallisuuteen, innovaatioihin, ympäristön kestävyyteen ja yhteisöihimme. Atmos Energy hallinnoi omaa putki- ja varastoomaisuutta, mukaan lukien yksi Texasin suurimmista osavaltioiden sisäisistä maakaasuputkijärjestelmistä. Löydä meidät verkosta osoitteesta http://www.atmosenergy.comFacebook, Twitter, Instagram ja YouTube.

Leave a Comment