Habitat for Humanity, Nichols Career Center rakentaa uutta kotia

Toinen River City Habitat for Humanity -koti on nopeasti muotoutumassa.

Ja opiskelijat, vapaaehtoiset ja kodin tuleva omistaja kokoontuivat torstai-iltapäivänä “Bless the build” -tapahtumaan.

Järjestö tekee yhteistyötä Nichols Career Center Building Trades -luokan kanssa 13. kerran talossa, jota he rakentavat osoitteessa 1124 Madeline St., toimitusjohtaja Susan Cook-Williams sanoi.

“Tämä on juhla, että rakentaminen on alkanut”, Cook-Williams sanoi siunauksesta. “He ovat oikeilla jäljillä ja heidän pitäisi saada suurin osa talosta valmiiksi kouluvuoden loppuun mennessä.”

Nichols on Jefferson Cityn alueella sijaitseva koulutuskeskus, joka tarjoaa ura- ja teknisiä kursseja. Keskuksen opiskelijat opiskelevat rakennusammatteja, lähetysmediaa, autotekniikkaa, tietotekniikkaa, kulinaaria, terveystieteitä tai muita aloja.

Cook-Williams lisäsi, että tuleva asunnonomistaja Sonya Fletcher, First Studentin bussikuski, halusi tavata talon parissa työskentelevät opiskelijat.

Torstain seremoniaan sisältyi kodin ja kodin tulevan perheen siunaus. Seremonian jälkeen Habitat for Humanity kutsui kaikki osallistujat tarttumaan maagiseen merkkiin ja kirjoittamaan inspiroivia viestejä ja rohkaisevia sanoja kodin paljaille nastaseinille.

Cook-Williams sanoi, että viestit täyttävät kodin rakkaudella ja inspiraatiolla.

Habitat for Humanity on maailmanlaajuinen, uskoon perustuva voittoa tavoittelematon järjestö, joka edellyttää tulevilta asunnonomistajilta “hikipääoman” sijoittamista kotinsa rakentamisen aikana (vaatimus, jonka he tekevät useita satoja työtunteja kotien rakentamiseen). Habitat myy asunnot asunnonomistajille 25 vuoden nollakorkoisilla lainoilla.


Julie Smith/News Tribune Ulkopuolisen siunauksen jälkeen perhe ja projektin parissa työskentelevät opiskelijat tulivat sisään kirjoittamaan uuden kodin nastaseinille. Taustalla rakennusalan opiskelijat Israzel Miller vasemmalla ja Elijah Buschman ja etualalla tuleva asukas Cyril Fletcher, 10. River City Habitat for Humanity isännöi Blessing of the Build -tapahtumaa torstaina osoitteessa 1124 Madeline St., joka on yksi maan uusimmista kodeista. rakentaminen. Tätä kotia Sonya Fletcherille ja hänen kolmelle pojalleen rakentavat Nichols Career Centerin rakennusalan opiskelijat, joista useat olivat paikalla iltapäivän siunauksessa.Kuva

Julie Smith/News Tribune Kun Sonya Fletcher pitelee poikaansa Rykeriä, 4, hänen toinen poikansa Ender tekee jälkensä heidän uuden kodin seinään Jefferson Cityn itäpuolella. River City Habitat for Humanity isännöi Blessing of the Build -tapahtumaa torstaina osoitteessa 1124 Madeline St., joka on yksi uusimmista rakenteilla olevista kodeista. Tätä kotia Fletcherille ja hänen kolmelle pojalleen rakentavat Nichols Career Centerin rakennusalan opiskelijat, joista useat olivat paikalla iltapäivän siunauksessa.Kuva

Julie Smith/News Tribune Craig Schulte, oikeassa, tekee muutaman kommentin, kun River City Habitat for Humanity isännöi Blessing of the Build -tapahtumaa torstaina osoitteessa 1124 Madeline St., joka on yksi uusimmista rakenteilla olevista kodeista. Schulte toimii organisaation rakennusvalvojana ja kiitti ja onnitteli rakentamisen parissa työskenteleviä lukiolaisia. Vasemmalla on Sonya Fletcher, hänen poikansa ja hänen poikaystävänsä Trent McLellan. Tätä kotia Fletcherin perheelle rakentavat Nichols Career Centerin rakennusalan opiskelijat, joista useat olivat paikalla iltapäivän siunauksessa.


Tulosta otsikko: Habitat for Humanity, Nichols Career Center rakentaa uutta kotia

Leave a Comment