Ukrainan sota: Summittaiset hyökkäykset Kiovan laitamilla aiheuttavat terroria yhteisöissä ja aiheuttavat kauheaa kauhua | Maailman uutiset

Tarkastelemamme kodin etupiha on nyt 15 jalkaa syvä kraatteri.

Itse talo ja kaikki sitä ympäröivät kodit ovat särkyneitä räjähteitä, joista ikkunat, ovet ja seinät ovat räjähtäneet ja omaisuus murskattu tunnistamattomaksi ohjushyökkäyksen seurauksena.

Tämä katu Markhilivikassa Kiovan suuralueella (Oblastissa). Ukraina näyttää siltä, ​​että se oli aikoinaan kaunis, rauhallinen paikka esikaupunkien tyyneyttä. Se on nyt hyvin kaukana siitä.

Teetä Venäjän kieli joukot näyttävät pysähtyneen yrittäessään ympäröidä pääkaupunki, päästä pääkaupunkiin ja ottaa sen hallintaansa – mutta he onnistuvat saamaan aikaan kauhean kauhun Kiovan alueella asuville asukkaille.

Kuva:
Venäjän joukot näyttävät pysähtyneen yrittäessään ottaa pääkaupunki hallintaansa, mutta he aiheuttavat kauheaa kauhua Kiovan alueen asukkaille

Live-päivitykset: Venäjä saattaa “suunnittella nälkään Kiovan alistumiseen”

Venäjän joukkojen eteneminen näyttää käytännössä pysähtyneen pääkaupungin luoteisosissa Irpinin, Buchan ja Hostomelin esikaupunkialueilla.

Kaupungit, joiden luulimme olevan lähes varmoja ylittyvän muutamassa päivässä, kun vierailimme niissä ensimmäisen kerran viikko sitten, kestävät edelleen huomattavan paljon.

Venäläiset joukot eivät näytä pystyneen siirtymään pommitetun Irpin-sillan yli Kiovaan – siltaan, joka on niin tuttu Sky-katsojille, jotka näkivät satojen siviilien pakenevan taisteluita suhteellisen turvaan pääkaupungin sisällä.

Itse asiassa viimeisimmät uutiset noilta etulinjoilta ovat, että Venäjän joukot on työnnetty takaisin. On vaikea varmistaa, kuinka tarkkoja nämä nimettömät tiedot ovat, mutta Venäjän joukkojen puute sillan yli näyttää lisäävän uskottavuutta näille raporteille.

UKRAINAN KARTAT Päivä 22 170322

Taas pääkaupungin itäpuolella Brovaryssa takaisin lyötyjä joukkoja näyttävät pidätetyn.

Mutta pääkaupungin sisällä he ovat käyttäneet äskettäistä 35 tunnin ulkonaliikkumiskieltoa barrikadejen vahvistamiseen ja vahvistamiseen sekä niiden lisäämiseen, ja ne ovat käyttäneet traktoreita teiden tukkimiseen, ja ruosteisia vanhoja raitiovaunuja on raahattu yli, estäen muita.

Luotto: Chris Cunningham Alex Crawfordin teoksesta Kuvissa näkyy tuho Markhalivkan kylässä, johon venäläiset ohjukset osuivat tiistai-iltana.  Yhden naisen tiedetään kuolleen iskussa, ja hänen miehensä loukkaantui vakavasti sairaalassa.  Perheen ystävä vei meidät ympäri tuhoutuneen talon ja näytti meille palasia hänen mielestään ohjuksesta, joka aiheutti sellaista kipua ja tuhoa.  Valtava kraatteri pahiten vaurioituneen talon edessä on osoitus lakosta
Kuva:
Kodin etupiha on nyt 15 jalkaa syvä kraatteri

Kaupungin keskustan tarkastuspisteitä vartioimassa näyttäisi olevan näkyvämpi määrä ukrainalaisia ​​sotilaita ja tiukemmat tarkastukset kaikille pääkaupungin halki kulkeville ajoneuvoille ja niiden matkustajille.

On toistuvia ja lisääntyviä raportteja siitä, että venäläiset sabotoijat toimivat kaikissa osissa maata ja ovat saattaneet soluttautua pääkaupunkiin paikantaakseen kohteita ja toimiakseen oppaina mahdollisissa hyökkäyksissä.

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Käyttääkö Venäjä kemiallisia aseita?

Ilmeinen edistymisen puute pääkaupunkiin – huolimatta aikaisemmista merkeistä Venäjän armeijan mahdollisista suunnitelmista saartaa kaupunki ja piirittää se – on johtanut pitkän matkan satunnaisten ja mielivaltaisten pommitusten ja pommitusten lisääntymiseen laitamilla ja sen ympäristössä.

Nämä hyökkäykset lähettävät kauhua yhteisöihin ja aiheuttavat kauhean ja oikeutetun kauhun.

Luotto: Chris Cunningham Alex Crawfordin teoksesta Kuvissa näkyy tuho Markhalivkan kylässä, johon venäläiset ohjukset osuivat tiistai-iltana.  Yhden naisen tiedetään kuolleen iskussa, ja hänen miehensä loukkaantui vakavasti sairaalassa.  Perheen ystävä vei meidät ympäri tuhoutuneen talon ja näytti meille palasia hänen mielestään ohjuksesta, joka aiheutti sellaista kipua ja tuhoa.  Valtava kraatteri pahiten vaurioituneen talon edessä on osoitus lakosta
Kuva:
Mihailo Dotsenko, jonka koti tuhoutui, sanoi: “Tämä on sotaa ihmisten kanssa… vain muiden ihmisten eliminoimista”

Mihailo Dotsenko vei meidät poikansa tuhoutuneeseen kotiin Markhilivkassa ja kertoi, että Olegin piti olla talossa, mutta viime hetkellä hänet oli suostuteltu vierailemaan vanhempiensa luona.

“En edes tiedä kuinka kuvailla tätä”, Mikhailo sanoo. “Minulla ei ole sanoja.”

Hei taukoja. Hän ei löydä tarpeeksi vahvoja lauseita perheelleen juuri nyt.

“Täällä ei ole ihmisyyttä”, hän jatkaa. “Tämä ei ole sotaa jonkun armeijan kanssa. Tämä on sotaa ihmisten kanssa… vain muiden ihmisten eliminoimista. Tämä on julmuus, jolle yksikään tuomari ei koskaan löytäisi oikeutta. Se on hulluutta.”

Vain harvat olisivat hänen kanssaan eri mieltä juuri nyt.

Seuraa päivittäistä podcastia Apple Podcastit, Google Podcastit, Spotify, Kaiuttimet

Lue lisää: Mitkä ovat Venäjän kanssa tehtävän rauhansopimuksen mahdollisuudet konfliktin lopettamiseksi?

Venäläiset joukot näyttävät kamppailevan saadakseen pääkaupungin kuristamisen päätökseen milloin tahansa pian.

Luotto: Chris Cunningham Alex Crawfordin teoksesta Kuvissa näkyy tuho Markhalivkan kylässä, johon venäläiset ohjukset osuivat tiistai-iltana.  Yhden naisen tiedetään kuolleen iskussa, ja hänen miehensä loukkaantui vakavasti sairaalassa.  Perheen ystävä vei meidät ympäri tuhoutuneen talon ja näytti meille palasia hänen mielestään ohjuksesta, joka aiheutti sellaista kipua ja tuhoa.  Valtava kraatteri pahiten vaurioituneen talon edessä on osoitus lakosta
Kuva:
Skyn Alex Crawfordille esitetään ohjuksen jäänteitä Markhalivkassa

Viime viikolla sotilaalliset asiantuntijat ennustivat voivansa ympäröidä pääkaupungin 24–96 tunnissa. Nyt he ehdottavat, että se voi kestää paljon, paljon kauemmin.

Mutta molemmille osapuolille Kiova on kaikki kaikessa, kultainen palkinto. Ja edistymisen puute taistelukentällä saattaa saada aikaan epävakaampia ja kurjempia sotatoimia koko Kiovan alueen asukkaille.

Alex Crawford raportoi Ukrainasta kameramies Jake Brittonin ja tuottajien Chris Cunninghamin, Jake Jacobsin ja Oleksandre Piskunin kanssa

Suuri keskustelu esitetään Sky Newsissa maanantaina klo 21

Leave a Comment