Watauga County Habitat for Humanity jatkaa kasvuaan ja rakastaa yhteisöämme

Meat Camp työpaikka vapaaehtoisryhmän kanssa

Watauga County Habitat for Humanityn ympärillä on jännittävää aikaa, he ovat valmiita suorittamaan 31.st rakennusprojekti High Countryssa ja olemme juuri palkanneet uuden rakennuspäällikön ja kehitysjohtajan. Nykyinen kotiprojekti on Meat Campissa ja se on uusi koti Sheila Potterille. Talon on määrä valmistua alkukesästä 2022.

Habitat ilmoitti äskettäin kahden uuden jäsenen lisäämisestä paikalliseen tytäryhtiötiimiin, Sarah Gradyn ja Nathan Godwinin. Saara toimii uutena rakennuspäällikkönä. Sarah on valmistunut Appalachian State Universitystä, ja hänellä on maisterin tutkinto rakennustieteestä. Hän aloitti rakennusuransa vuonna 2009 työskennellen AmeriCorpin kanssa. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on ollut osa Sunny Day Homesin rakennustiimiä. Sarah on hiljattain toiminut Potterin kodin rakennusjohtajana. Nathan toimii uutena kehitysjohtajana. Nathan on myös valmistunut Appalachian State Universitystä ja hänellä on kandidaatin tutkinto viestintätutkimuksesta. Nathan on asunut Boonessa, NC:ssä lähes kymmenen vuoden ajan, ja hänellä on omakohtaista kokemusta Watauga Countyn yritysten tapahtumien koordinoinnista, mainonnasta ja markkinoinnista.

Kehitysjohtaja Nathan Godwin ja rakennuspäällikkö Sarah Grady

Sarah on innoissaan tavata sinut työmaalla, ja Nathan odottaa innolla yhteydenottoa kaikkiin Habitat-lahjoittajien ja kumppaneiden kanssa.

“Ihmiset voivat muodostaa yhteyden Watauga County Habitat for Humanityyn monella eri tavalla. Arvostamme todella kumppaneitamme, lahjoittajiamme ja vapaaehtoisia, koska organisaatiomme on riippuvainen ihmisistä, jotka haluavat auttaa. Joitakin erilaisia ​​tapoja, joilla ihmiset voivat auttaa, ovat vapaaehtoistyö kotisivuillamme heiluttamalla vasaraa ja rakentamalla, toimimalla vapaaehtoisena ReStoressamme, palvelemalla valiokunnissamme ja hallituksessamme tai lahjoittamalla suoraan tehtäväämme. – Alex Hooker, toiminnanjohtaja Watauga County Habitat for Humanity.

Jos olet joskus onnekas olla Habitat-työmaalla, saatat nähdä inspiroivia lainauksia ja rohkaisevia sanoja kirjoitettuna palkkeihin ja nastoihin. Tästä on tullut Habitat for Humanityn yleinen käytäntö kaikkialla maassa. Vapaaehtoisia kannustetaan jättämään taakseen hyviä sanoja ja hyviä fiiliksiä uudelle asunnonomistajalle.

Vapaaehtoisilta jääneet viestit

Habitat-projektin loppuun saattaminen vaatii niin monia anteliaita yrityksiä ja vapaaehtoisia, alla on muutamia kuvia Potter-projektin vapaaehtoisista.

Habitat vapaaehtoisia
Habitat vapaaehtoiset

Watauga County Habitat for Humanityn luvalla

Leave a Comment