Oregon Business – Seisokki Shannon Vilhauerin, Habitat for Humanity of Oregonin toiminnanjohtajan kanssa

Vilhauer puhuu toiveistaan ​​Oregonin tulevaisuuden suhteen – ja siitä, mitä hän tekee rentoutuakseen


Mitä luet?

Luin äskettäin Elizabeth Petersin Amelia Peabody -kirjoja, jotka sijoittuvat pääasiassa Egyptiin vuosisadan vaihteesta alkaen. Olen myös elinikäinen runouden ystävä. Henkilökuntani lahjoitti minulle Amanda Gormanin Mäki, johon kiipeämme syntymäpäiväni kunniaksi viime vuonna.

Mitä sinä katsot?

Pandemian aikana käännyn usein “The Great British Baking Show” -ohjelmaan lohdutuksen vuoksi. Yleensä yritän syödä ensin välipalan. Rakastan katsoa brittien kilpailevan asioista. He tekevät sen niin kohteliaasti. Lisäksi se, mitä he leipovat, on hämmästyttävää!

Mitä sinä kuuntelet?

Princen ”Let’s Go Crazy” on soittolistani kärjessä, ja lisäksi mukana ovat David Bowien ”Changes” ja Florence ja Machinen ”Ship to Wreck”. Muita tähtien soittolistoja ovat Cyndi Lauper, Madeleine Peyroux, Lyle Lovett, Bonnie Raitt, Keb’ Mo’, Aretha Franklin ja Brandi Carlile – Van Morrisonin kappaleita ripottuna mukaan.Mikä on sinun pakollinen vempaimesi?

Minun Kindle Paperwhiteni. Lähes loputon määrä kirjoja saatavilla mukavasti kotonani on ollut jumalan lahja pandemian aikana.

Mitä harrastat ja mistä olet kiinnostunut?

Vietän mielelläni aikaa ulkona perheen ja ystävien kanssa. 7-vuotiaasta pojastani on tullut vankka retkeilijä. Suosikkikohteemme on Silver Creek Falls. Vaikka kotini on Salemissa, tapaan Portlandissa asuvien ystävien kanssa vaelluksille Forest Parkissa vähintään kahdesti kuukaudessa.

Mikä oli lapsuutesi tai varhaisin tavoitteesi?

Menin yliopistoon täysin odottaen, että minusta tulee pastori. Hankaliin kysymyksiin valmistautumisen hengessä kävin filosofian tunneilla ja rakastuin aiheeseen. Toisena tutkijakouluvuoteni mennessä olin vähemmän innostunut muiden ihmisten ajatuksista ja kaipasin toimintaa. Sen sijaan, että olisin teoretisoinut maailman tekemisestä paremmaksi paikaksi, halusin päästä ulos ja tehdä sen. Tämä halu johti minut palvelemaan VISTA-vapaaehtoisena Habitat for Humanityssä Salemissa.

Mikä on suosikkipaikkasi lomalle?

Rakastan matkustamista minne tahansa lautalla ja olen täysin ihastunut San Juanin saariin. Olen törmännyt siellä taianomaisiin tapahtumiin, kuten mielelläni katsomaan Shakespearen Myrskyä laventelipellon keskelle rakennetulla lavalla kesäiltana. Vaikka olen yrittänyt useita kertoja, en ole vielä nähnyt San Juanin saaren orkaa. He välttelevät minua aina.Mikä on suurin ekstravaganttisi?

Tänä vuonna 7-vuotiaani ja minä olemme tehneet muutaman spontaanin matkan Oregonin rannikolle. Jos lähdemme suoraan hänen koulustaan ​​perjantai-iltapäivänä, voimme päästä Lincoln Cityyn tunnin ajaksi rannalla ennen auringonlaskua.

Mikä motivoi sinua tulemaan töihin?

Ihmiset. Habitat for Humanity of Oregonin henkilökunta on erittäin osaavaa, sitoutunutta ja välittävää. Uskon vilpittömästi, että meillä on maailmankaikkeuden paras hallitus. Tähän johtajien joukkoon kuuluu sekä paikallisia Habitat-johtajia että alueellisia ja osavaltiollisia johtajia, jotka tuovat uskomattomia taitoja, näkökulmia ja yhteyksiä yhteiseen työhön. Vaikka rakentamamme kodit saattavat näyttää valmiilta tuotteelta, palvelemillemme perheille ne ovat vasta alkua jokapäiväiselle elämälle, joka on täynnä vakautta ja mahdollisuuksia. Tämä on iloista työtä.

Kuka on ammatillinen esikuvasi?

Kun minut palkattiin Habitat for Humanity of Oregonin toiminnanjohtajaksi, kysyin luotetulta neuvonantajalta ja ystävältä, kuinka pääsen alkuun valtion edunvalvojana. Epäröimättä hän ohjasi minut Janet Byrdin luo, joka oli tuolloin Neighborhood Partnershipsin toiminnanjohtaja. Janet inspiroi minua ottamaan mentoroinnin vakavasti ja luomaan osallistavamman voittoa tavoittelemattoman työvoiman.

Mitä tavoitteita sinulla vielä on?

Tavoitteenani on, että kun poikani on täysi-ikäinen, Oregonissa asumisvaihtoehtoja on yhtä runsain kuin artesaanioluita ja herkullisia marjoja. Kuvittelen Oregonia, jossa olemme kaikki ylpeitä vakaista, kukoistavista yhteisöistä, joita olemme rakentaneet yhdessä – joihin kuuluu erikokoisia, -rakenteisia ja -kustannuksiltaan erilaisia ​​koteja.

.

Leave a Comment