KATSO NYT: Habitat for Humanity of Kenoshan isännöimän Kenoshan äiti saa talon avaimet lauantaina seremoniassa | Paikallisuutiset

Chanier Grashenilla oli vaikeuksia pukea tunteitaan sanoiksi, kun hänelle annettiin avaimet upouuteen kotiinsa Kenoshan vapaaehtoisten Habitat for Humanitysta lauantaiaamuna.

Grashen työskenteli paikallisen voittoa tavoittelemattoman järjestön kanssa viimeisten kahden vuoden aikana auttaakseen rakentamaan talon 17th Avenuen 5300 kortteliin hänelle 9-vuotiaan tyttärensä Geneahin kanssa.

“Se on upea ohjelma”, Grashen sanoi. ”En voi pukea sitä sanoiksi. Se on mahtavaa.”

Grashen oli ystävien, perheen, vapaaehtoisten ja kirkon jäsenten ympäröimänä lauantaiaamuna, kun hän alkoi muuttaa uuteen kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kotiinsa. James Nelson, Great Lakes -kirkon pastori, lahjoitti Grashenille uuden Raamatun.

Grashen rohkaisee kaikkia edullisia asuntoja tarvitsevia hakemaan paikkaa Habitat for Humanity of Kenoshasta. Ohjelma-asiakkaat työskentelevät alueella noin 250 tuntia Habitat-asunnoissa ja saavat nollakorkolainan omaan kotiinsa, kun se on rakennettu ja valmis muuttamaan.

Ihmiset lukevat myös…

“Se opettaa sinulle paljon. Minusta tuntuu, että jos kaikki kävisivät Habitat-ohjelman läpi, ulosmittauksia olisi todennäköisesti vähemmän, koska ne opettavat sinulle paljon rahojen hallinnasta eri budjetointiluokissa”, Grashen sanoi.

“Minusta tuntuu, että voin rakentaa talon itse”, hän sanoi. ”Tiedän vähän putkitöistä ja kaappien korjaamisesta. En ole huolissani siitä, että mikään hajoaa. Minusta tuntuu, että voin tehdä kaiken itse.”

Kenoshan Habitat for Humanityn rahastonhoitaja ja vapaaehtoinen Greg Milligan sanoi, että organisaatiolla on valintaprosessi kahdesti vuodessa uusille hakijoille. Organisaatio arvioi sitten hakijoiden talouden ja tarvetason.

“Meillä on asuntolaina, se on 0%, ja korotimme veroja ja vakuutusmaksuja osana asuntolainamaksua joka kuukausi”, hän sanoi. “Se auttaa myös parantamaan kaupunginosia. … Kun olemme rakentaneet uuden talon, muut asukkaat alkavat kunnostaa kotejaan. Se parantaa koko naapurustoa.”

Habitat for Humanity Hallituksen puheenjohtaja Joyce Pavlina kertoi, että järjestön ensimmäinen koti rakennettiin vuonna 2014. Hänen mukaansa uudisrakennuksia on tehty 12 ja kodin kunnostustyöt kolme.

“Se on erittäin tyydyttävä ja kohottava tunne”, Pavlina sanoi. (Grashen) työskenteli todella kovasti ja käytti tuntejansa. Hän todella arvostaa sitä.”

Amanda Kurt, uskoon perustuvan organisaation rakennustyömaan valvoja, sanoi, että koti voi muuttaa elämää.

“Auttamalla ja antamalla Chanieria ja muita asunnonomistajia käteen se voi todella muuttaa heidän elämänsä”, Kurt sanoi. ”He rakentavat pääomaa, eikä hänellä ehkä koskaan ole ollut mahdollisuutta omistaa kotia. Tuntuu hyvältä olla mukana rakentamassa hänen tulevaisuuttaan.”

Grashen työskentelee Festival Foodsissa osoitteessa 3207 80th St., ja kauppa auttoi hänet tervetulleeksi uuteen kotiin lahjoittamalla ruokaa uuteen ruokakomeroinsa.

.

Leave a Comment