Perhe saa avaimet Habitat for Humanityn rakentamaan kotiin Paikallinen

Marie Calhoonin täytyi valita asunnon hankkiminen tai tutkinnon suorittaminen.

Tämä vakaus ja se, että hänen poikansa antoi unelmoida yöpymisestä ystävien kanssa, syntymäpäivistä ja viikonloppuna grillaamisesta, asetti talon hänen tutkintonsa yläpuolelle.

“Kun olin pieni, liikuin paljon”, Calhoon kertoi. “Kun täytin yhdeksän vuotta, minut adoptoitiin ja sain nähdä, millaista on olla oma talo ja olla liikkumatta niin paljon. , ja sitä halusin pojalleni.”

Calhoon ja hänen poikansa Joshua saavat avaimet uuteen taloonsa, jonka on rakentanut Black Hills Area Habitat for Humanity, ja muuttavat 29. maaliskuuta nauhan leikkaamisen jälkeen.

Black Hills Area Habitat for Humanity -organisaatio osti tontin MacArthur Streetin ja Midway Streetin kulmasta vuonna 2017. Amanda Mowry, organisaation asunnonomistajapalveluiden avustaja, sanoi, että siellä oli olemassa oleva koti, joka oli tuomittu ja ihmiset kyykkyivät siellä. Hän sanoi, että organisaatio tasoitti talon, jakoi tontin kolmeen osaan ja rakensi Calhoonin uuden kodin vuonna 2021.

Ihmiset lukevat myös…

Talo on 21. rakennettu yhteistyössä Thrivent Financialin ja paikallisten kirkkojen kanssa. Mowry sanoi, että Black Hills Area Habitat for Humanity on rakentanut palvelualueelle 116 uutta kotia ja palvellut 80 perhettä kodin korjauksissa. He ovat myös palvelleet 10 perhettä kansainvälisesti. Nämä luvut sisältävät nyt Calhoonit.

Calhoon on yksinhuoltajaäiti, joka työskentelee kahdessa työpaikassa ja asuu kerrostalossa. Hän kertoi aloittaneensa Black Hills Area Habitat for Humanityn vuonna 2019. Hän kertoi, että hänellä oli erillinen kotiverkko yrittääkseen hankkia talon, mutta hänelle kerrottiin, ettei hän tienannut tarpeeksi.

“Tunsin itseni todella tappiolliseksi, koska kävin läpi koko ohjelman ja sitten sain kaiken tehtyä, että en saanut taloa heidän kauttaan”, hän sanoi.

Kun hänen ystävänsä kertoi hänelle Habitat for Humanitysta, hän haki ja sai selville, että hän oli yksi tiedotuskokouksen luettelossa olevista 400 ihmisestä. Hän sanoi jälleen, että hän tunsi itsensä tappiolliseksi.

Kun hän sai puhelun, jonka hänet oli valittu, hänestä tuntui kuin olisi osunut jättipottiin.

“Olin todella kiitollinen”, hän sanoi.

Calhoon suoritti sitten 250 hikipääomatuntia tai vapaaehtoistyötuntia organisaatiolle, ja hänen täytyi osoittaa taloudellinen pätevyys, käydä talouslukutaitokurssilla, käydä kodin ostajien koulutuksessa, kodin kunnossapidossa ja paljon muuta.

Mowry sanoi, että perhevalinta on melko vivahteikas, ja kodin hakemiseen on “muhkea” hakemus.

“Haluamme ehdottomasti ihmisten ymmärtävän, mitä he ilmoittautuvat ennen kuin he ryhtyvät toimiin hakeakseen”, hän sanoi.

Calhoon pystyi viettämään muutaman viimeiset “hikipääoman” tuntinsa uudessa kodissaan. Hän kertoi pystyneensä tuomaan poikansa taloon, kun organisaatio ensin tasoitti maan ja sitä rakennettiin. Calhoon sanoi, että hänen poikansa innostuu yhä enemmän talosta, ja he ovat voineet keskustella siitä, mitä he aikovat tuoda mukanaan uuteen paikkaan.

Hän sanoi, että hän aikoo mennä syksyllä muutamalle kurssille sosiaalityön tutkintoonsa.

Nauhanleikkaus ja avoimet ovet ovat 29. maaliskuuta klo 15. Toisen alkuperäiselle tontille rakennetuista taloista odotetaan sulkeutuvan toukokuussa.

— Ota yhteyttä Siandhara Bonnetiin osoitteessa siandhara.bonnet@rapidcityjournal.com —

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi reagoida.
Napsauta mitä tahansa reaktiota kirjautuaksesi sisään.

.

Leave a Comment