S4E28 “Dawn of Humanity” -spoilerit

Attack on Titanin uusin jakso on juuri julkaistu. Seuraavalla jaksolla “Dawn of Humanity” on niin kiehtova otsikko, että voimme vain kuvitella, että se räjäyttää mielemme lisää titaanihistoriaa. Tässä on kaikki tähän mennessä saamamme tiedot kauden 4 jaksosta 28 (alias Episode 87), mukaan lukien esikatselutraileri.

Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi #AttackonTitan Episode 87:stä. Twiittaa napsauttamalla

Tämä Attack on Titan -artikkeli sisältää spoilereita uusimpaan jaksoon, mutta artikkeli on manga-spoileriton. Katso arvostelumme ja analyysimme tämän viikon “Retrospective” -jaksosta täältä.


Katso Attack on Titan -jakson 87 esikatselutraileri alta

Tässä on Episode 87 -traileri englanninkielisten tekstitysten kanssa.

Virallinen esikatselutraileri kertoo meille: “Mitä hän näki sinä päivänä. Mitä he puhuivat sinä päivänä… Mitä he tekivät sinä päivänä… Se oli kaikki mitä hän halusi. Seuraavalla kerralla: Ihmiskunnan aamunkoitto.

Hulun virallinen tekstitys on hieman erilainen, vaikkakin hyvin samanlainen. Se on kuitenkin jollain tapaa paljastavampi.

Hän lukee: “Sinä päivänä nähdyt asiat… Asiat, joista he puhuivat… Sinä päivänä tehdyt valinnat… Kaikki oli hänen tahtoaan. Seuraava jakso: The Dawn of Humanity.

Tämä ero johtuu siitä tosiasiasta, että fanit tekevät usein englanninkielisen tekstityksen Japanissa julkaistun jakson jälkeen ja julkaisevat kyseisen version piraattisivustoilla ennen kuin virallinen tekstitetty versio julkaistaan ​​Hulussa, Funimationissa ja Crunchyrollissa. On parasta odottaa virallista versiota, joka julkaistaan ​​muutama tunti epävirallisten versioiden jälkeen, koska tekstitykset ovat yleensä laadukkaampia.


Kausi 4 Jakso 28 Yksityiskohdat ja valokuvat

Valitettavasti esitys oli tällä viikolla melko niukka paljastaessaan mitään uudesta jaksosta trailerissa näytetyissä valokuvissa ja kohtauksissa.

Itse asiassa kaikki esikatselussa näkyvä oli Erenin surullisen kuuluisasta tapaamisesta veljensä Zeken kanssa.

Youtube

Emme edes näe Zekeä, vain Ereniä.

Youtube

Keskittyminen baseballiin on niin mielenkiintoista. Henkilökohtaisesti olen aina miettinyt, saiko Eren ehkä paljon Zeken muistoja kosketuksestaan ​​pesäpalloon, jota hän kosketti. Vaikka näin ei olisi, pesäpallon vaihtohetkessä täytyy olla jokin käänne, koska esitys on keskittynyt siihen niin paljon.

Youtube

Väitetäänkö esikatselu, että Eren halusi kaikkien Zeken päätösten tapahtuvan samoin kuin he tekivät?

Youtube

Näyttää siltä. Attack Titanissa on edelleen paljon, mitä emme ymmärrä. Ja myös perustajatitaani. Mutta edes Sodanvastaisen lupauksensa rajoittama perustaja ei ole ollut kaikkitietävä. Se ei tiennyt, että Attack Titan voisi kurkistaa tulevaisuuteen tulevien perillistensä muistojen kautta. Ja kuten myöhemmin opimme, tulevat perijät voivat valita, mitkä muistot paljastavat aiemmille isäntilleen ja mitkä pidättävät.

Joten näyttää siltä, ​​​​että seuraavassa jaksossa perehdytään paljon enemmän historiaan, enkä malta odottaa, mitä opimme seuraavaksi.

Haluatko keskustella Attack on Titanista? Liity Discord-palvelimellemme tässä vain animen katsojille. Voit myös seurata meitä sähköpostitse tässä tai erikoistarjouksessamme hyökkäys Titan Facebookia vastaan sivu.

Stephanie Dwilson perusti Post Apocalyptic Median miehensä Derekin kanssa. Hänen kaikkien aikojen suosikkiohjelmansa ovat Attack on Titan, Battlestar Galactica ja Lost, ja hän puhuu aina mielellään kissoistaan. 🙂 Hän on laillistettu asianajaja (ei tällä hetkellä toimi) ja hänellä on maisterin tutkinto tiede- ja teknologiajournalismista.