SpartanNash Foundation kerää 180 000 dollaria Habitat for Humanity -ohjelmaan

Varoilla autetaan 43 Habitat for Humanity -osastoa rakentamaan polkuja kohti asunnonomistusta

GRAND RAPIDS, Mich., 21. maaliskuuta 2022—(BUSINESS WIRE)–Ruokaratkaisuja tarjoava SpartanNash (“Yritys”) (Nasdaq: SPTN) kutsui ruokakaupan vieraita ja yhteistyökumppaneita osallistumaan varainkeruukampanjaan, joka tukee Habitat for Humanityn 43 osaa Keskilännen alueella. SpartanNash-säätiö keräsi lahjoituksia yhteensä 180 000 dollaria, mikä auttaa ihmisiä ja perheitä kahdeksassa Keskilännen osavaltiossa ottamaan ensimmäiset tärkeät askeleet kohti kodin omistamista.

Tämä lehdistötiedote sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täältä: https://www.businesswire.com/news/home/20220321005517/en/

SpartanNash, Inc.

Sata prosenttia varoista jää paikallisiin yhteisöihin, joissa ne on kerätty, ja lahjoitetaan alueen Habitat for Humanityn tytäryhtiöille. Vuodesta 2006 lähtien SpartanNash-säätiö on kerännyt yli 2,1 miljoonaa dollaria Habitat for Humanitylle auttaen yli 1 100 kotitaloutta laadukkaampien asuntojen kanssa.

“Yhteisön jäseninä ja naapureina emme saa koskaan unohtaa sitä vaikutusta, joka turvallisella ja lämpimällä suojalla voi olla jollekulle”, sanoi SpartanNashin viestintäjohtaja Adrienne Chance. “Tämä varainkeruu osoittaa yhteistyökumppaniemme perheemme ja myymälävieraiden anteliaisuuden ja yhteisöllisyyden.”

Myymälävieraat lahjoittivat 1, 5, 10 dollaria tai pyöristettynä lähimpään dollariin SpartanNashin omistamissa vähittäiskaupoissa ja polttoainekeskuksissa. Osallistuneita SpartanNash-jälleenmyyjiä olivat Family Fare, VG’s Grocery, D&W Fresh Market, Forest Hills Foods ja Supermercado Nuestra Familia. Verkko-ostajilla oli myös mahdollisuus lahjoittaa kassalla Fast Lanen kautta.

“SpartanNash Foundation -aloitteen keräämillä varoilla on todellinen ja välitön vaikutus naapureihin”, sanoi Sandra Pearson, Habitat for Humanity of Michiganin toimitusjohtaja. “SpartanNash-yhteisö esiintyy edelleen luotettavana ja tukevana kumppanina, ja arvostamme jokaista lahjoitusta, joka viime kädessä edistää tehtäväämme tarjota kohtuuhintaisia ​​asuntoja.”

Tietoja Habitat for Humanitystä

Habitat for Humanityn visio on rakentaa maailma, jossa jokaisella on kunnollinen paikka asua. Organisaatio on sitoutunut poistamaan huonolaatuisia asuntoja paikallisesti ja maailmanlaajuisesti rakentamalla, kunnostamalla ja säilyttämällä koteja; puolustamalla oikeudenmukaista ja oikeudenmukaista asuntopolitiikkaa; ja tarjoamalla koulutusta ja resurssien saatavuutta auttaakseen perheitä parantamaan suojaolojaan. Habitat-asunnonostajat sijoittavat 300-500 tuntia hikipääomaa kodinrakennus- ja mentorointikursseihin, joissa he oppivat vastuut ja kriteerit ostamansa Habitat-kodin ylläpitämiseksi nolla prosentin korolla.

Tietoja SpartanNashista

SpartanNash (Nasdaq: SPTN) on elintarvikeratkaisuja tarjoava yritys, joka toimittaa ainesosia parempaan elämään. Jakelijana, tukkukauppiaana ja vähittäiskauppiaana, jolla on maailmanlaajuinen toimitusketjuverkosto, SpartanNash-asiakkaat kattavat monenlaisia ​​kansantalouden tilinpidon, riippumattomien ja ketjukauppiaiden, verkkokaupan vähittäismyyjien, Yhdysvaltain sotilaskomissaarien ja -pörssien sekä yhtiön oman kivijalkakaupan. myymälöissä, apteekeissa ja polttoainekeskuksissa. SpartanNash jakelee päivittäistavaroita ja taloustavaroita, mukaan lukien tuoretuotteet ja sen Our Family® tuotevalikoima kaikissa 50 osavaltiossa ja Columbian piirissä, Euroopassa, Kuubassa, Puerto Ricossa, Hondurasissa, Irakissa, Kuwaitissa, Bahrainissa, Qatarissa, Djiboutissa, Koreassa ja Japanissa. Lisäksi yhtiö omistaa ja operoi 145 supermarkettia – pääasiassa Family Faren, Martin’s Super Marketsin ja D&W Fresh Marketin alla – ja jakaa toiminnallisia näkemyksiään innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseksi SpartanNash-ruokakaupan asiakkaille. Sitoutunut edistämään a Ihmiset ensin Spartan Nash Associates -perhe on 19 000 vahva ja kasvava. Lisätietoja on osoitteessa spartannash.com.

Katso lähdeversio osoitteessa businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220321005517/en/

yhteystiedot

Adrienne Luck
Viestintäjohtaja
SpartanNash
press@spartannash.com

Leave a Comment