YHTEISÖ: Habitat for Humanity suunnittelee ensimmäistä Community Build Week -viikkoa | Paikallisuutiset

ANGELA ELLIOTT

Olen niin innoissani voidessani ilmoittaa, että isännöimme ensimmäistä Community Build -viikkoamme täällä Kenoshassa! Community Build Week järjestetään maanantaista 25. huhtikuuta lauantaihin 30. huhtikuuta kotirakennuksissamme osoitteessa 4515 & 4523 26th Ave. Tämä aloite kehottaa Kenosha-johtajiamme ja yhteisön edustajia nostamaan vasaran esiin turvallisten ja kohtuuhintaisten asuntojen tarpeesta.

Lähes puolet Kenoshan vuokralaisista on kustannustaakkaa, ja he maksavat 30 % tai enemmän kuukausitulostaan ​​vuokraan. Yli 18 miljoonaa yhdysvaltalaista kotitaloutta käyttää yli puolet tuloistaan ​​asumiseen. Kohtuuhintainen asuminen voi vaikuttaa kotitalouden kykyyn maksaa muita perustarpeita, kuten ruokaa, terveydenhuoltoa tai kuljetusta. Turvallinen ja edullinen asunto voi tarjota perustan perheen vakaudelle.

Tutkimukset osoittavat, että lapset, jotka kasvavat vakaassa ja ihmisarvoisessa ympäristössä, ovat todennäköisemmin hyvin sopeutuneita, menestyvät paremmin koulussa ja katkaisevat köyhyyden kierteen. Me Habitat for Humanity of Kenoshassa haluamme auttaa katkaisemaan köyhyyden kierteen, yksi perhe kerrallaan, pystymällä tarjoamaan perheille perustarpeet: kunnollisen, edullisen asuinpaikan. Yhdysvaltain asunto- ja kaupunkikehitysministeriö sanoo, että tutkimukset ovat osoittaneet, että “asunnonomistajat keräävät varallisuutta, kun sijoitukset koteihinsa kasvavat, nauttivat paremmista elinoloista, ovat usein enemmän mukana yhteisöissään ja heillä on lapsia, jotka pärjäävät keskimäärin paremmin koulussa. ja joutuvat harvemmin sekaantumaan rikollisuuteen.”

Ihmiset lukevat myös…

Habitat ei tarjoa “ilmaisia” taloja. Järjestömme tarjoaa edullisia asumisvaihtoehtoja, jolloin perheet voivat maksaa 30 % tai vähemmän tuloistaan ​​asumiseen. Habitat for Humanity of Kenosha tarjoaa Habitat Homeownersille 0 % korkolainan 30 vuoden ajalle.

Community Build Week kutsuu eri-ikäisiä, -taustaisia ​​ja -toimialojen johtajiamme kokoontumaan rakentamaan koteja, joilla on voimakas ja näkyvä vaikutus paikallisyhteisöömme asumisen kautta. Kenoshan johtajat ja yhteisön jäsenet tekevät yhteistyötä kerätäkseen varoja ja rakentaakseen kohtuuhintaisia ​​asuntoja yhteistyössä Habitat for Humanity of Kenoshan kanssa. Community Build Week on todella ainutlaatuinen ja jännittävä tilaisuus yhteisömme johtajille kokoontua yhteen taitotasostaan ​​riippumatta ja kääriä hihat positiivisen ja yhtenäisen vaikutuksen edistämiseksi. Nämä toimet antavat asunnonomistajille mahdollisuuden saavuttaa vakautta ja itsenäisyyttä turvallisten, kunnollisten ja kohtuuhintaisten kotien avulla.

Toistaiseksi meillä on jo sitoutuneita vapaaehtoisia ja/tai sponsoreita Kenoshan palolaitokselta, Kenoshan poliisilaitokselta, Herzingin yliopistolta, Riley Constructionilta, Snap-onilta ja muilta. Kiitos yhteisölle tämän aloitteen ja organisaatiomme tukemisesta. Toivon näkeväni SINUT Community Build Weekillä!

Lisätietoja tai liittyä Community Build Week -aloitteisiin vieraile osoitteessa https://www.habitatkenosha.org/communitybuild

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Communitybuild@habitatkenosh.org.

Angela Elliott on Kenoshan Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja.

.

Leave a Comment