Habitat for Humanity International ja 84 yhdysvaltalaista Habitat-tytäryritystä saavat 436 miljoonan dollarin muutoslahjan MacKenzie Scottilta

Seuraavien kolmen tai neljän vuoden aikana Habitat for Humanity International käyttää sitä 25 miljoonaa dollaria osan lahjoituksesta kohtuuhintaisten asuntojen tarjonnan perusteelliseen lisäämiseen ja etusijalle edistämiseen ja ohjelmallisiin toimiin, jotka tukevat miljoonia asuntomarkkinoilta yhä syrjäytyneitä ihmisiä. Erityisesti lahjoitus antaa Habitatille mahdollisuuden laajentaa politiikkaehdotusten ja lainsäädännön puolustamista, jotka mahdollistavat miljoonien ihmisten pääsyn kohtuuhintaiseen asuntoon Cost of Home -kampanjansa kautta. lisätä mustien asunnonomistusta Yhdysvalloissa kohdistamalla nykyiset systeemiset esteet tänä kesänä käynnistettävän aloitteen avulla; ja hyödyntää innovatiivisia pääomasijoituksia, jotka palvelevat värikkäitä yhteisöjä.

“Tämä lahja antaa meille mahdollisuuden lisätä ja parantaa tasapuolisuutta työssämme, politiikoissamme, käytännöissämme ja ohjelmissamme koko organisaatiossamme, sidosverkostossamme, mutta erityisesti yhteisöissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä”, sanoi Natasha Reid Rice, Habitatin johtava globaali monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallisuusvastaava. “Odotamme innolla saavamme tuoda yhteen erilaisia ​​ihmisryhmiä keskittymään tapoihin, joilla voimme puuttua systeemiseen rasismiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin asuntoalalla, jotka edelleen rajoittavat pääsyä ja vahingoittavat värikkäitä ihmisiä.”

Rahoitusta käytetään myös edistämään tutkimus- ja mittaustyötä parhaiden käytäntöjen tunnistamiseksi sellaisilla aloilla kuin asunnon kohtuuhintaisuuden säilyttäminen ja asuntoinnovaatiot sekä tutkimaan, kuinka uudet ja olemassa olevat ohjelmat johtavat parempiin tuloksiin yksilöiden ja perheiden kannalta.

Habitat for Humanity Internationalin lahjoitus tukee laajasti Habitatin tytäryhtiöitä kaikkialla Yhdysvalloissa apurahojen kautta, jotka auttavat niitä innovoimaan, ottamaan mukaan uusia vapaaehtoisia ja edistämään mustien asunnonomistusta, mikä antaa heille mahdollisuuden palvella useampia perheitä eri puolilla maata.

Lisäksi Habitat Internationalille ja yhdysvaltalaisille tytäryhtiöille annetut rajoittamattomat lahjat tukevat voittoa tavoittelemattoman järjestön maailmanlaajuista työtä organisaation nimiohjelman kautta, jonka kautta yhdysvaltalaisten tytäryhtiöiden odotetaan lahjoittavan osan rajoittamattomista tuloistaan ​​vuosittain Habitatin maailmanlaajuisen ministeriön tukemiseksi. USA:n Habitat-järjestöt, joiden otsikko on melkein 14 miljoonaa dollaria tukea Habitatin työtä ympäri maailmaa viime vuonna, ja Tithe International Disasters Fund on jo sitoutunut 200 000 dollaria tukemaan Habitatin ensimmäistä vastausta pakolaisten pakenemiseen Ukraina.

“Habitat toimii murtaakseen esteitä ja tuodakseen ihmisiä yhteen – purkaakseen esteitä ja rakentaakseen maailman, jossa jokaisella, riippumatta siitä, keitä olemme tai mistä tulemme, on kunnollinen paikka asua”, Reckford sanoi. “Tämä valtava lahja auttaa tekemään tämän työn mahdolliseksi.”

Tietoja Habitat for Humanity Internationalista
Habitat for Humanityn näkemys, jonka mukaan jokainen tarvitsee kunnollisen paikan asua, sai varhaisimmat inspiraationsa ruohonjuuritason liikkeestä etelässä sijaitsevalta rotujenväliseltä yhteisötilalta. Georgia. Perustamisestaan ​​vuonna 1976 lähtien kristillinen asuntojärjestö on kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi, joka työskentelee paikallisissa yhteisöissä kaikissa 50 osavaltiossa Yhdysvalloissa ja yli 70 maassa. Perheet ja yksilöt, jotka tarvitsevat Habitat for Humanityn kumppanin rakentaakseen tai parantaakseen paikkaa, jota he voivat kutsua kodiksi. Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia kotejaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa ja maksavat edullisen asuntolainan. Taloudellisen tuen, vapaaehtoistyön tai edullista asumista tukevan äänen lisäämisen avulla jokainen voi auttaa perheitä saavuttamaan vahvuutta, vakautta ja omavaraisuutta rakentaakseen itselleen parempaa elämää. Suojan kautta vahvistamme. Lisätietoja on osoitteessa habitat.org.

LÄHDE Habitat for Humanity International

.

Leave a Comment