MacKenzie Scottin 436 miljoonan dollarin lahjoitus Habitat for Humanitylle sisältää lähes 20 miljoonaa dollaria Tampa Bayn alueelle

FILE-MacKenzie Scott osallistuu SEAN PENN J/P HRO GALAan vuonna 2018 Los Angelesissa, Kaliforniassa. (Greg Doherty/Patrick McMullan Getty Imagesin kautta)

MacKenzie Scott on lahjoittanut 436 miljoonaa dollaria Habitat for Humanity Internationalille ja sen 84 yhdysvaltalaiselle tytäryhtiölle – suurin julkisesti paljastettu lahjoitus miljardöörifilantroopilta sen jälkeen, kun hän vuonna 2019 lupasi lahjoittaa suurimman osan omaisuudestaan.

Kaksi Habitat for Humanity -järjestöä Tampa Bayn alueella saa lähes 20 miljoonaa dollaria Scottin lahjoituksesta. Habitat for Humanity of Hillsborough County sai 7,5 miljoonaa dollaria, kun taas Habitat for Humanity of Pinellas ja West Pasco County sai 11 miljoonaa dollaria.

Molemmat organisaatiot sanovat käyttävänsä Scottin “muutoslahjoitusta” Tampa Bayn alueen kohtuuhintaisten asuntojen kriisin ratkaisemiseen, ja huomauttavat, että rahat auttavat merkittävästi edistämään heidän “näkemystä yhteisöstä, jossa kaikilla on tasapuolinen pääsy turvalliseen, kunnolliseen ja kohtuuhintaiseen paikkaan. soittaa kotiin.”

“MacKenzien anteliaisuus ja halu tukea Habitat for Humanitya antavat meille mahdollisuuden käsitellä kohtuuhintaisten asuntojen kriisiä ja torjua kodin hintojen äärimmäistä nousua”, sanoi Mike Sutton, Habitat for Humanityn Pinellasin ja West Pasco Countyn toimitusjohtaja. “Tyypillinen Habitat-koti maksaa meille 30 000 dollaria enemmän kuin pandemiaa edeltävä aika, mikä vaikuttaa vakavasti kykyymme edetä ja kasvattaa tehtäväämme. Rouva Scott liittyy uskomattomaan kannattajayhteisöön, joka sijoittaa tehtäväämme joka päivä varmistaakseen, että jatkamme eteenpäin. “

Scottin 436 miljoonan dollarin lahjoitus ylittää selvästi Habitat for Humanity Internationalin tilivuonna 2020 saaman 325 miljoonan dollarin lahjoituksen.

Vaikka Habitat for Humanity tunnetaan parhaiten kotirakentamiseen keskittyvänä voittoa tavoittelemattomana järjestönä, vuonna 1976 perustettu ryhmä kertoo työskennelleensä useiden vuosien ajan tasa-arvon puolesta kohti “maailmaa, jossa jokaisella on kunnollinen paikka asua”.

Natosha Reid Rice, Habitat for Humanity Internationalin globaali monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallisuusvastaava, sanoi, että Scottin lahjoituksen saaminen tänä vuonna oli unelman täyttymys.

AIHEUTTAA: MacKenzie Scott mainitsee varallisuuseron viimeisimmän 2,7 miljardin dollarin lahjoituksen yhteydessä

Muutaman viime vuoden aikana Scott on lahjoittanut miljoonia dollareita järjestöille ja yhteisöille valtakunnallisesti. Viime kuussa hän lahjoitti merkittävästi 50 miljoonaa dollaria National 4-H Councilille, nuorisokeskeiselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, ja 133,5 miljoonan dollarin lahjoituksen Communities in Schools (CIS) -järjestölle, joka on kansallinen järjestö, joka tekee yhteistyötä 3 000 koulun kanssa valtakunnallisesti tukeakseen. riskiryhmään kuuluvia oppilaita tarjoamalla heille resursseja ja apua, jotka auttavat heitä menestymään koulussa.

Kirjoittajan kolme viimeistä rahoituskierrosta ovat olleet yhteensä lähes 8,7 miljardia dollaria, ja suuri osa rahoista on mennyt pandemian apuun, korkeakouluihin ja yliopistoihin sekä vähemmistöyhteisöjä palveleviin organisaatioihin. George Floydin poliisin murhan jälkeen hän rahoitti rotujen pääomalahjoitusten parhaita saajia 27 osavaltiossa.

Scott on yhdistänyt motivaationsa antaa takaisin osittain huoleen valtavan vaurauden keskittymisestä pienelle ihmisryhmälle. Hän kirjoitti blogikirjoituksessaan viime joulukuussa, että hän yhdessä aviomiehensä Dan Jewettin ja neuvonantajien kanssa “yritetään antaa pois omaisuutta, jonka muutoksen tarpeessa olevat järjestelmät mahdollistivat.”

AIHEUTTAA: Habitat for Humanity uuden teknologian avulla rakentaakseen nopeasti energiatehokkaita koteja

Viime vuonna Scott allekirjoitti Giving Pledgen, Bill ja Melinda Gatesin ja Warren Buffettin kehittämän sitoumuksen saada maailman rikkaimmat antamaan suurimman osan varallisuudestaan ​​elämänsä aikana tai testamentissaan. Hän on luvannut antaa omaisuutensa pois “kunnes kassakaappi on tyhjä”.

Scott, jonka arvo on Forbesin mukaan noin 48 miljardia dollaria, oli ilmaissut samanlaisia ​​tunteita viimeisessä viestissään kesäkuussa, kun hän ilmoitti lahjoittavansa 2,7 miljardia dollaria hyväntekeväisyyteen. Hän pysyy yksityishenkilönä eikä kommentoi julkisesti lahjoituksiaan – tai mitään muuta – paitsi mitä hän kirjoittaa Medium-blogiviesteissään.

Vuonna 2020 hän pohti hyväntekeväisyyttään blogikirjoituksessaan “No Dollar Signs This Time” ja sanoi, että hän ei paljasta, kuinka paljon hän oli lahjoittanut hyväntekeväisyyteen saman vuoden viimeisen lahjoituskierroksen jälkeen vähentääkseen hänen huomionsa. piirtää.
Sen sijaan hän kirjoitti pohdinnan siitä, mitä hyväntekeväisyys tarkoittaa.

“En sisällytä tähän summia, joita olen lahjoittanut aikaisempien viestieni jälkeen”, Scott kirjoitti viestissä. “Haluan antaa jokaisen näistä uskomattomista joukkueista puhua ensin puolestaan, jos he niin haluavat, siinä toivossa, että kun he tekevät niin, media keskittyy heidän panokseensa minun sijaan.”

.

Leave a Comment