Päivän kirje | Kuninkaallisten pitäisi pyytää anteeksi rikoksia ihmisyyttä vastaan ​​| kirjaimet

TOIMITUS, rouva:

Tämä on avoin kirje Cambridgen herttualle ja herttuattarelle.

Kirjoitan tämän taustalla paljon arvostettuja tunteita, jotka liittyvät muistoihin rakkaiden vanhempiesi häistä ja heidän kahden poikansa syntymästä, joista toinen olet sinä, William. Olin vaikutuksellinen teini, joka, kuten useimmat jamaikalaiset, kiehtoi sadunomaisia ​​häitä ja sitten prinssi Charlesin ja Lady Dianan söpöjä vauvoja. Rakas äitisi on edelleen monen sydämen sankari kaikkialla maailmassa.

Sydämelliset ajatukseni ovat, että olet liian onnellinen ja jopa tarpeeksi nöyrä hyväksyäksesi nöyrä pyyntöni pyytää anteeksi Jamaikan kansallemme, joka elää edelleen kolonialismin, orjuuden ja valkoisen korkeuksien seurausten kanssa. ylivalta kaikessa systeemisessä ja viruksen levinneisyydessä Jamaikan psyykeen vaikuttavissa perustavanlaatuisissa instituutioissa. Nämä instituutiot ovat uskonnollisia, koulutuksellisia ja poliittisia. Heidän ei tarvitse edes tehdä salaliittoa tai tehdä yhteistyötä meneillään olevassa henkisen orjuuden hankkeessa. He vain tekevät asiansa omilla alustoillaan, ja järjestelmä toimii!

Ihmisarvomme, itsearvomme ja autonomiamme loukkaus on niin käsinkosketeltavaa, että monet eivät enää ymmärrä transatlanttisen orjakaupan kansanmurhan ja holokaustin meihin aiheuttaman silkan julmuuden jatkuvia vaikutuksia.

Olisitko niin ystävällinen ja pyytäisit vain anteeksi rikoksia ihmisyyttä vastaan? Teidän korkeat viranne, joita muut ovat aiemmin hoitaneet ja nyt teillä tämän kaltaisen ajan, antavat meille mahdollisuuden elää historian puolella parantumisen, hyvitysoikeuden ja ihmisoikeuksien juhlimisen puolesta.

Tiedämme, että nouset sen kylmän, karkean, halveksivan ja karkean välinpitämättömyyden yläpuolelle, jonka tapasimme silloisessa pääministeri Cameronissa. Vuonna 2015 Jamaikalla vieraillessaan hän osoitti yhteisen säädyllisyyden, tunneälyn ja herkkyyden puutetta kunnioitettujen esi-isiemme ja tuhoutuneiden kärsimille kipuille ja kärsimyksille, joille ei koskaan maksettu korvausta Ison-Britannian vuosisatojen ajan jatkuneesta vauraudesta. elämää ja epäinhimillisyyttä aiheuttavia kokemuksia Englannin siirtomaissa Karibian ja muun maailman alueella.

Emme usko, että Hänen Majesteettinsa uskollisen Westminsterin parlamentaarisen demokratian edustajat enää koskaan kohtele meitä tällä tavalla! Yksinkertainen anteeksipyyntösi on odotettu ja erittäin tervetullut. Kunnioitan, kiitän.

REV SEAN MAJOR-CAMPBELL

Rauhantuomari

Anglikaaninen pappi ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja

Leave a Comment