13,5 miljoonan dollarin lahjoitus Metro Denverin ihmiskunnan elinympäristön auttamiseksi täyttämään asuntoyksiköiden merkittävä alijäämä

Kaatunut kynttilä, joka syynä Lakewood Housen tulipaloon tiistainaWest Metro Fire vastasi talon tulipalon tutkijoiden mukaan, että se aiheutti vahingossa kynttilän, joka kaatui Lakewoodissa.

Boulder Countyn komissaarit hyväksyvät jätteenpoistosopimuksen Marshall-palon uhreilleBoulder Countyn komissaarit etenivät tiistaina yksityisen omaisuuden jätteiden poistosopimusta Kongon demokraattisen tasavallan hätäpalvelujen kanssa Marshallin tulipalon uhreille.

Coloradan kerää tarvikkeita ukrainalaisille pakolaisille ja heidän lemmikkilleenEräs coloradolainen nainen päätti, että hänen täytyi tehdä jotain auttaakseen tuhansia ihmisiä, jotka pakenivat sodan runtelemasta maasta, jota Venäjä hyökkäsi.

Tuulista keskiviikkoa edessä!Katso Meterolorigst Ashton Altierin ennuste.

Cañon Cityn poliisit pelastavat naisen hengen neljällä Narcan-annoksellaCañon Cityn poliisin ruumiinkameravideo näyttää dramaattiset hetket, jolloin poliisit pelastivat naisen hengen opioidien yliannostuksen jälkeen.

Uhreja muistetaan vuosi King Soopersin Boulderissa ampumisen jälkeenYhteisön jäsenet kokoontuivat muistamaan viime vuonna Table Mesa Driven King Soopers -myymälässä kuolleita uhreja ja kunnioittamaan Boulder-poliisi Eric Talleyn sankaruutta.

Boulder Artist loi Mesa King Soopers -seinämaalauksen auttamaan paranemisprosessiaPäivittäin uudistetun myymälän etuovien sisällä oleva seinämaalaus kunnioittaa heitä ja pyrkii auttamaan yhteisöä paranemaan.

Sähköiset puolikuorma-autot esillä osavaltion pääkaupungissaEnsimmäiset sähkökäyttöiset puolikuorma-autot ovat myynnissä Coloradossa.

13,5 miljoonan dollarin lahjoitus Metro Denverin ihmiskunnan elinympäristön auttamiseksi täyttämään asuntoyksiköiden merkittävä alijäämäSadat Colorado-perheet saavat paremmat mahdollisuudet kohtuuhintaiseen asuntoon maailman rikkaimman naisen Mackenzie Scottin ennätysmäärän ansiosta.

Upseeri Eric Talleyn sankaruus muistettiin vuosi sen jälkeen, kun King Soopers in Boulderissa oli ammuttu joukkoammuntaYhteisön jäsenet kokoontuivat muistamaan viime vuonna Table Mesa Driven King Soopers -myymälässä kuolleita uhreja ja kunnioittamaan Boulder-poliisi Eric Talleyn sankaruutta.

Ukrainan pakolaiset kertovat tarinoita sodasta tapaamassa Coloradon lainsäätäjänKolme ukrainalaista pakolaista kertoi rohkeasti tarinansa tiistaiaamuna Yhdysvaltain tasavallassa. Diana DeGetten Denverin toimisto.

Ikoninen härkähirvi löydettiin kuolleena Rocky Mountainin kansallispuistostaIkoninen härkähirvi, Rocky Mountainin kansallispuistossa vierailleiden valokuvaajien suosikki, löydettiin kuolleena tällä viikolla.

Boyd Lake State Park Lovelandissa avataan veneilylle perjantainaBoyd Lake State Park Lovelandissa avataan veneilylle perjantaina.

Amazon Fulfillment Center avataan LovelandissaAmazon avaa uuden toimituskeskuksen Lovelandissa.

Douglasin piirikunnan koululautakunta valitsee uuden superintendentin tiistaikokouksessaDouglasin piirikunnan koululautakunnan on määrä kokoontua tiistai-iltana keskustelemaan useista asioista sekä valitsemaan uusi superintendentti.

Oikeudenkäynti käynnissä Samuel Youngille, jota syytetään ampumisesta Auroran mielenosoitusten aikanaOikeudenkäynti on käynnissä Samuel Youngia vastaan, jota epäillään ampumisesta aseella Auroran mielenosoituksissa vuonna 2020.

Durango & Silverton kapearaiteinen rautatie maksaa 20 miljoonaa dollaria 416 tulipalon vahingoistaDurango & Silverton Narrow Gauge Railroad on suostunut maksamaan vahingot massiivisen 416 tulipalon aikana vuonna 2018.

Muistopäivän tapahtumia tulee kuluneeksi 1 vuosi siitä, kun King Soopers ampui BoulderissaSittemmin myymälä on avattu uudelleen, mutta paranemisprosessi jatkuu useilla tapahtumilla, joilla muistetaan ja kunnioitetaan tiistaina kärsineitä.

Vitalant testaa nyt kaikki verenluovutukset COVID-vasta-aineiden varaltaRajoitetun ajan Vitalant testaa kaikki verenluovutukset COVID-19-vasta-aineiden varalta.

Lämpenevä trendi käynnistyy keskiviikosta alkaenMeteorologi Chris Spearsillä on ennustuksesi.

Coloradon lainsäätäjät harkitsevat lakiehdotuksia pyörätuolin korjaamiseen pääsyn parantamiseksiVammais- ja kuluttajaasianajajat vaativat Coloradon lainsäätäjiä hyväksymään kaksi lakia, jotka auttaisivat ihmisiä saamaan tarvitsemansa pyörätuolin korjaukset.

Nathan Liedtken epäillään murtautuneen kotiin, joka vaurioitui Marshallin tulipalossaPoliisin mukaan Nathan Liedtke on kiinnostunut murtovarkaudesta, joka tapahtui noin kello kolmen aikaan lauantaina.

Toisen Denver Starbucksin toimipisteen työntekijät voisivat äänestää ammattiliiton edustustostaNe, jotka työskentelevät Leetsdale Drive -paikalla Denverissä, ovat pyytäneet National Labor Relations Boardia järjestämään ammattiliittojen edustusvaalit.

Pomonan lukion vanhemmat, opiskelijat hylkäävät opiskeltuaan suunnitelman musiikkikurssien leikkaamisestaRehtori sanoo, että lukion ilmoittautumisten väheneminen yhdistettynä siihen, että opiskelijat valitsevat harvemmin musiikkikursseja valinnaisille aineilleen, he eivät voi enää työllistää kokopäiväistä opettajaa.

.

Leave a Comment