Ari Gargir, toimitusjohtaja, RedC Biotech Ltd. Voitti 500 000 dollarin palkinnon “Aviram Awards – Tech For Humanity” -kilpailussa startup-yrityksille, jotka tuottavat todellista hyötyä ihmiskunnalle merkittävän liiketoiminnan rinnalla Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa

Presidentti Bill Clinton liittyi virtuaalisesti keskustelemaan Ziv Aviramin kanssa tapahtuman aikana – keskustelemaan yrittäjyydestä, johtajuudesta ja ajatuksista alati muuttuvassa maailmassamme

DUBAI 22. maaliskuuta 2022 – Aviram Family Foundation teki yhteistyötä Forbesin kanssa “Aviram Awards – Tech for Humanity” -tapahtuman ja pitch-kilpailun isännöimiseksi. Kulminaatio kuukausia kestäneelle lupaavimpien startup-yritysten etsimiselle, jossa yhdistyvät loistava bisnes ja vahva vaikutus ihmiskuntaan Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Aviram Family Foundation ja Forbes myönsivät pääpalkinnon Dubaissa järjestetyssä tapahtumassa lavalla suoritetun pitch-kilpailun jälkeen. Ari Gargirtoimitusjohtaja, RedC Biotech Ltd., voitti 500 000 dollaria sekä mentorointia yrittäjältä Ziv Aviram, Aviram Family Foundationin perustaja ja puheenjohtaja. Lisäksi toiseksi sijoittuva Bara Wahbeh, toinen perustaja ja teknologiajohtaja, Akyas Sanitation sai 100 000 dollaria; ja kolmanneksi sijoittuva, Saar Safratoimitusjohtaja, Beewise, sai 50 000 dollaria.

Israelissa toimiva RedC Biotech kehittää innovatiivista teollista prosessia tuottaakseen universaaleja punasoluja (RBC) hengenpelastusverensiirtoja varten ja ainutlaatuista alustaa edistyneille hoitomuodoille yli 20 miljardin dollarin maailmanlaajuisille markkinoille.

Tapahtumaan sisältyi myös erityinen virtuaalinen keskustelu Presidentti Bill Clinton.

Aviram Awards – Tech For Humanity on ensimmäinen aloite, jonka on käynnistänyt Aviram Family Foundation, jonka perusti Ziv Aviram, yksi maailmaa muuttavien ratkaisujen Mobileyen ja OrCamin perustajista – ja hänen perheensä. Aviram Awards – Tech for Humanityn missiona on kannustaa lupaavia yrittäjiä yhdistämään merkittävä liiketoiminta ja todellista hyötyä yhteiskunnalle, mikä vaikuttaa miljoonien elämään.

Arvostelivat maailman arvostetut yritysjohtajat, mukaan lukien Ziv AviramAviram Family Foundationin perustaja ja puheenjohtaja, Fatima Al-JaberAl Jaber Groupin hallituksen jäsen, Steven BertoniApulaistoimitustoimittaja, perustajat, Forbes, Christina Huliiketoimintajohtaja, G42 Sports Analytics ja Diana Wilde, Aurora50:n perustaja. Kilpailu keräsi satoja hakemuksia uusilta yrityksiltä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueelta. Kelpoisuuden saamiseksi startup-yritysten edellytettiin olevan elinkelpoinen korkean teknologian yritys, jolla on vakiintunut konsepti, joka vaikuttaa myönteisesti ihmiskuntaan, alle 5 miljoonan dollarin kokonaistulot perustamisestaan ​​lähtien, ja niiden toimipaikka oli Algeriassa, Bahrainissa, Egyptissä, Israelissa, Jordaniassa, Marokossa, Saudi-Arabia tai Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Tämä vuosittain järjestettävä kilpailu on suunniteltu tarjoamaan näille yrittäjille ponnahduslauta pitkän aikavälin kasvuun ja toteuttamaan heidän ideoitaan. Laajan arvosteluprosessin jälkeen, jonka aikana semifinalistit osallistuivat virtuaaliseen tapahtumaan, jossa he saivat valmennusta Forbesin tunnistamilta mentoreilta ja vinkkejä, kuinka he voivat hioa kantaansa, hakijoiden joukko rajattiin viiteen finalistiin, mukaan lukien:

Ba Alf Seen Ltd (Jordania): AKYASin takana oleva start-up, innovatiivinen jätevedenkäsittelyjärjestelmä kompostoitavassa, kannettavassa, kompaktissa pussissa, jonka tavoitteena on vähentää vedessä leviäviä sairauksia ja muuttaa jätteet biotuotteiksi, joita voidaan käyttää maankäsittelyyn tai muihin maataloustarkoituksiin.

  • Beewise (Israel): Ensimmäinen ja ainoa tekoälyllä toimiva robottimehiläispesä. Pidentääkseen mehiläisten elinikää, parantaakseen pölytystä ja lisätäkseen hunajaa Beewise on luonut autonomisen aurinkovoimalla toimivan pesän, joka voi seurata mehiläisiä kellon ympäri, arvioida jatkuvasti heidän tarpeitaan ja soveltaa hoitoa reaaliajassa – kaikki ilman ihmisen väliintuloa.
  • Bio-Circular (Biotic) Ltd. (Israel): Biotic haluaa ratkaista maailman saastekriisin nopeuttamalla siirtymistä pois fossiilisista muoveista. Tätä varten yritys on luonut kestäviä, biopohjaisia ​​ja täysin biohajoavia polymeerejä, joita voidaan käyttää valtaosaan tämän päivän muovitarpeista, mukaan lukien pakkaukset, kertakäyttöiset ja kertakäyttöiset tuotteet.
  • BMTA&C (Marokko): BMTA&C:n tiimi keksi aurinkojääkaapin, joka pidentää sadon säilyvyyttä 2:sta 20 päivään.
  • RedC Biotech Ltd. (Israel): RedC Biotech kehittää vallankumouksellista prosessia, joka tuottaa massatuotantona punasoluja kantasoluista, joita voivat sitten käyttää sairaalat ja avustusjärjestöt kaikkialla maailmassa. Tavoitteena on poistaa vapaaehtoisten verenluovutusten tarve ja tarjota enemmän hengenpelastusaineita. hoidot.

Aviram Awards – Tech for Humanity -tapahtumassa, joka pidettiin tänään Dubaissa, nämä viisi finalistia kutsuttiin pitämään livenä lavalle tuomaristolle ja tapahtuman osallistujille. Tapahtuman vastaanoton aikana Aviram Family Foundation ja Forbes julkistivat lopulliset voittajat:

  • Ari Gargirtoimitusjohtaja, RedC Biotech Ltd., nimettiin pääpalkinnon voittajaksi, hänelle myönnettiin 500 000 dollarin palkinto ja asiantunteva mentorointi Ziv Aviramin kanssa
  • Bara Wahbehperustaja ja teknologiajohtaja, Akyas Sanitation, nimettiin toisen palkinnon voittajaksi, hänelle myönnettiin 100 000 dollarin palkinnon voittaja, 100 000 dollaria
  • Saar Safratoimitusjohtaja, Beewise, nimettiin kolmannen palkinnon voittajaksi, ja hänelle myönnettiin 50 000 dollaria
  • Ari Gargir, toimitusjohtaja, RedC Biotech Ltd. nimettiin Yleisövalinnan voittajaksi, palkittiin Ziv Aviramin asiantuntijamentoroinnilla

Yrittäjä ja liikemies Ziv Aviram sanoi: “Ylpeänä voidessamme ilmoittaa, että Ari Gargir, toimitusjohtaja, RedC Biotech Ltd., Israelista, esitteli uraauurtavan idean, joka tarjoaa merkittävän ratkaisun patentoidun vallankumouksellisen kantasoluviljelyprosessin kehittämiseen bioreaktoreissa. Kilpailu oli erittäin jännittävä matka, jonka aikana saimme tutustua satoihin startup-yrityksiin, joissa yhdistyvät huippuinnovaatiot ja teknologia, josta on hyötyä ihmiskunnalle kaikkialla Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikan maissa. Olen innoissani niiden yrittäjien valtavasta sitoutumisesta, jotka ovat ottaneet ideoita, kehittäneet ja heillä on valta luoda uusi elämän todellisuus, joka parantaa nykyistä ja tulevaisuutta. Haluan kiittää Forbes-kumppaneitamme, jotka ovat osallistuneet projektiin, josta tulee vuosittainen perinne, joka juhlii innovaatioita ja sitoutumista tehdä hyvää.”

“Aviram Awards – Tech for Humanity -kilpailuun saamamme ehdotukset osoittavat yrittäjien uskomattoman laajuuden ja potentiaalin Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa”, sanoi Steven Bertoni, Apulaistoimitustoimittaja, perustajat, Forbes. ”Valitsemamme voittajat ovat esimerkki alueen seuraavan sukupolven yritysjohtajien eturintamassa ja heidän halustaan ​​ajaa muutosta muotoilemalla ratkaisuja joihinkin yhteiskunnan ja ympäristön suurimpiin haasteisiin. Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä Aviram Family Foundationin kanssa korostaaksemme näitä uskomattomia kykyjä.”

Tapahtuman aikana, Presidentti Clinton, Yhdysvaltain 42. presidentti, liittyi pääkeskusteluun Ziv Aviramin kanssa keskustellakseen yrittäjyydestä, johtajuudesta ja ajatuksista jatkuvasti muuttuvasta maailmasta. Aiemmin päivällä Aviram Awards – Tech for Humanity -tapahtuman osallistujat kuulivat MUITA asiantuntijapuhujia, kuten Vishal Badianiluovan strategian johtaja, Snap Inc; Donna BentonBenton Groupin perustaja ja toimitusjohtaja; Ambareen Musaperustaja ja toimitusjohtaja, Souqalmal.com; Noor Sweidpääosakas, Global Ventures; HEI Salwa Abdul Aziz ZeinHH Sheikh Ahmed Bin Faisal Al Qazzimi Group of Companies -konsernin toimitusjohtaja; Reim El Houni, toimitusjohtaja, Ti22 Films & Dubai ON kysyntä ja vastaava tuottaja, Studio Expo; ja Rita Yahan Farouz, Laulaja, lauluntekijä, taiteilija. Puhujat keskustelivat laaja-alaisista aiheista osana esityslistaa, jossa keskityttiin siihen, kuinka teknologia auttaa ratkaisemaan joitain Lähi-idän kiireellisimpiä kysymyksiä.

Lisätietoja Aviram Awards-Tech for Humanity -palkinnosta on verkkosivustolla täällä.

Tietoja Forbesista

Forbes puolustaa menestystä juhlimalla niitä, jotka ovat onnistuneet, ja niitä, jotka pyrkivät siihen. Forbes kutsuu koolle ja kuratoi vaikutusvaltaisimmat johtajat ja yrittäjät, jotka ajavat muutosta, muuttavat liiketoimintaa ja vaikuttavat merkittävästi maailmaan. Forbes-brändi tavoittaa nykyään yli 150 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti luotettavan journalismin, allekirjoitettujen LIVE- ja Forbes Virtual -tapahtumien, mukautettujen markkinointiohjelmien ja 47 lisensoidun paikallisen julkaisun kautta 80 maassa. Forbes Median brändilaajennukset sisältävät kiinteistö-, koulutus- ja rahoituspalvelujen lisenssisopimuksia.

Forbes ilmoitti äskettäin suunnitelmistaan ​​tulla pörssiin liiketoimintojen yhdistämisellä Magnum Opusin (NYSE: OPA), erikoiskäyttöön erikoistuneen hankintayhtiön (SPAC) kanssa, jonka odotetaan sulkeutuvan vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tietoja Aviram Family Foundationista

Liikemies ja yrittäjä Ziv Aviram ja hänen perheensä perustivat Aviram Family Foundationin vuonna 2021 velvollisuudentuntona ja sitoutuneena edistämään yhteisön arvoja ja tarjoamaan ammatillisia, koulutus- ja taloudellisia resursseja ihmisille, hankkeille ja ratkaisuille, joilla on voimaa. muuttaa Israelin ja Lähi-idän kansalaisten päivittäistä todellisuutta.

Säätiö edistää yhteiskunnallista ja yhteisöllistä osallistumista toimintakasvatuksen, mentoroinnin ja mahdollisuuksien luomisen avulla. Säätiö on asettanut tavoitteekseen valjastaa yritysmaailman kokemusta ja työkaluja ja yhdistää teknologian ja yrittäjyyden hyvän tekemiseen toteuttaakseen ideoita ja ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua yhteiskunnassa ja ympäristössä.

Lehdistöyhteystiedot:

Gitam BBDO ottaa yhteyttä Aviram Family Foundationin puolesta

● Yuval Mor: +972 52-8023978

● Michal Klein: +972-50-8878561

Forbes

● Jocelyn Swift: pr@forbes.com

● Charlotte Juckes: c.juckes@hawthornadvisors.com

Leave a Comment