Habitat for Humanity of Northern Arizona muuttaa painopisteen “aloituskodiksi” | Paikallinen

LARRY HENDRICKS Erityisesti Daily Sunille

Flagstaffin asunnon mediaanihinta helmikuussa oli paikallisten kiinteistöarvioiden mukaan yli 600 000 dollaria.

Tällainen hinta tekee kodin ostamisen vaikeaksi – tai mahdottomaksi – monille alueen perheille tai niille, jotka haluavat muuttaa Flagstaffiin.

Mutta Pohjois-Arizonan Habitat for Humanityllä on suunnitelma. Niitä kutsutaan “aloituskoteiksi”, ja kaksi ensimmäistä on hyväksytty rakennettavaksi kaupungin omistamalle tontille O’Leary Streetin ja Butler Avenuen kulmassa.

“Minulle tämä on todella jännittävä tilaisuus auttaa useampia perheitä yhteisössämme”, sanoi Kim Murdza, HFHNA:n hallituksen puheenjohtaja. “Tämä antaa meille mahdollisuuden rakentaa enemmän kuin yksi tai kaksi kotia vuodessa – mikä on erityisen tarpeen nykyaikanamme.”

HFHNA:n toiminnanjohtaja Eric Wolverton sanoi, että aloituskodin idea on auttaa nuoria perheitä pääsemään asunnonomistuspeliin, jotta he voivat alkaa rakentaa tarpeeksi varallisuutta, jotta he voivat muuttaa isompaan kotiin perheen kasvaessa. tai he voivat käyttää ansaittua varallisuutta liiketoimintaan ja muuhun.

Ihmiset lukevat myös…

 • Yksi kuoli Flagstaffin keskustan baariammuskelussa, ampuja pidätettynä
 • Hinnoiteltu: Flagstaffin asuntokriisin kasvot
 • Barnes & Noble on ulkona, kun Z-sukupolven Goodwill valmistautuu muuttoon
 • Yrityskalastus: Mies tuo Alaskan lohta Flagstaffiin
 • Luottotoimistot pyyhkivät pois suurimman osan lääkeveloista, J&J-rokote on saatettu aliarvioida ja lisää COVID-uutisia
 • Downtown Diner avautuu uudelleen uuden johdon alaisuudessa
 • NTSB:n mukaan 13-vuotias ajoi lava-autoa, joka törmäsi pakettiautoon Texasissa ja tappoi yhdeksän ihmistä.
 • Ehdotettu nörttialoite voisi olla “pelin muuttaja” Coconinon kamppaileville paloalueille
 • Mies kuoli auton törmäyksen jälkeen East Flagstaffissa
 • Flagstaffin kaupunginvaltuusto pyrkii sisällyttämään juomaveden uudelleenkäytön vesistrategiaan
 • Lake Powell saavuttaa historiallisen pohjan, mikä lisää vesivoimahuoleja
 • Sandra Bullock lopettaa näyttelemisen, häikäilemättömän viharikoshyökkäyksen, ‘Ms. Marvel’, NFL-kaupat ja lisää trendikkäitä uutisia
 • Lipputangon poliisi pidätti miehen sunnuntain ampumisen yhteydessä
 • Lipunvarsipoliisi etsii aseistetusta ampumisesta epäiltyä
 • Penn’s Thomasista tulee ensimmäinen transsukupuolinen nainen, joka on voittanut NCAA-uintimestaruuden

“Haluamme yrittää palvella mahdollisimman monia ihmisiä saadakseen heidät osaksi amerikkalaista unelmaa kodin omistamisesta”, Wolverton sanoi. ”Yritämme antaa ihmisten pysyä lipussa ja rakentaa vaurautta lipussa. Tarvitsemme kohtuuhintaisia ​​koteja toimiakseen säästöohjelmana, joka auttaa tavanomaisessa asumisessa ja lainanannossa.”Eric Wolverton, Habitat for Humanity of Northern Arizonan johtaja, ja Daniel Folke, Flagstaffin kaupungin yhteisön kehittämisjohtaja, seisovat torstaiaamuna tontin ulkopuolella, jonne he pystyttävät kahta aloituskotia. Uudet talot tarjoavat uuden mahdollisuuden pienituloisille perheille ja tarjoavat osakepääomamallin, jonka avulla perheet voivat säästää rahaa ja rakentaa omaa pääomaa.


Rachel Gibbons, Arizona Daily Sun


Aloituskodin käsite on tämä, Wolverton sanoi: ne ovat 400 neliöjalkaa, jotka on sijoitettu yhteistyössä kaupungin tai muiden organisaatioiden kanssa, joilla on tonttia rakentaa, ja niissä on tilaa kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. HFHNA myy kodin 100 000 dollarilla tulokelpoiselle perheelle. Perhe maksaa 1 000 dollarin käsirahaa ja maksaa 833 dollaria kuukaudessa pääomaansa asuntolainalla, jonka korko on 0. Siksi, jos perhe on valmis lähtemään viiden vuoden kuluttua ja haluaa myydä kodin, he ovat keränneet 50 000 dollarin säästöjä isomman kodin hankintaa varten – joita HFHNA pitää pankkitilillä, joka on valmis perheen nostattavaksi. ”

Osana kauppaa perheen on myytävä koti takaisin HFHNA:lle, jotta se voidaan myydä toiselle asuntopeliin haluavalle perheelle. Toiveena on tarjota jatkuvasti samaa aloitusasuntoa toistuvasti uusille markkinoille tuleville perheille – merkittävä poikkeama yhden kodin rakentamisesta yhdelle perheelle.

Wolverton lisäsi, että siihen mennessä, kun perhe on kasvanut aloituskotimallin ulkopuolelle, se on kerännyt tarpeeksi omaa pääomaa ostaakseen suuremman kodin Flagstaffista. Perheen tulee jäädä vähintään kolmeksi vuodeksi rakentaakseen riittävää omaisuutta menestyksen varmistamiseksi.

Murdza myönsi, että konsepti poikkeaa HFHNA-standardista rakentaa kolmen tai neljän makuuhuoneen koteja pienituloisille perheille. HFHNA on rakentanut vuosittain yhden tai kaksi tällaista kotia yhteistyössä kaupunginhallituksen kanssa, ja niitä on yli 20 eri puolilla Flagstaffia. Vaikka HFHNA jatkaakin vakiomallisten asuntojen rakentamista, tarve on ylittänyt tällaisen standardin.

“Kun tarkastelemme yhteisökehitystämme ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja tarvitsevien ihmisten määrää, se on historiallisesti ollut hyvin vakiomalli”, Murdza sanoi. ”Flagstaffissa on suurempi joukko ihmisiä, jotka tarvitsevat kohtuuhintaisia ​​työvoima-asuntoja. Työvoimamme Flagstaffissa pakotetaan ulos, ja meillä on yhä vähemmän vaihtoehtoja heidän siirtyä asunnon omistukseen.”

Wolverton sanoi, että asuntojen hinnat ovat tehneet “pääomaköyhän keskiluokan”, joka on jättänyt heidät pois asunnonomistuksen silmukasta.

“Edullinen asunto Flagstaffissa on aina ollut ongelma”, Wolverton sanoi. “Mutta viimeisten 18 kuukauden aikana, kun asuntojen arvot ovat kasvaneet, valtava osa keskiluokistamme on nyt hinnoiteltu pois asunnon omistuksesta.”

Hinnoiteltu: Flagstaffin asuntokriisin kasvot

“Ainoat ihmiset, joilla näyttää olevan enää varaa asua täällä, ovat rikkaita ihmisiä”, sanoi…

Murdza sanoi, että aloituskodit ovat mahdollisuus luoda edullisempia asumisvaihtoehtoja monille eri perhetyypeille. Aloituskotien suunnittelussa huomioidaan ympäristövaikutukset ja energiatehokkuus, mutta sen lisäksi ne ovat … edullisia.

Wolverton lisäsi: “Kuten kaikkien vuoristokaupunkien, jotka palvelevat turisteja, meidän on luotava asuntoja työvoiman kehittämiseksi ja säilyttämiseksi. Näemme jo monien yritysten lyhentävän aukioloaikojaan tai sulkevan ovensa, kun työvoimamme siirtyy Flagstaffista halvempien vaihtoehtojen vuoksi.

Tavallisen HFHNA-mallin mukaan voittoa tavoittelematon järjestö kerää varoja ja materiaalia tukeakseen “rakennusta” ja käyttää sitten kodin omistajia ja vapaaehtoista tukea kodin rakentamiseen. Valitut asunnonomistajat antavat “hikipääoman” osallistuakseen kodin rakentamiseen, ja Starter Home -ohjelma on sama.

Mitä tulee vapaaehtoistukeen, Wolverton ja Murdza sanoivat, että HFHNA on tehnyt yhteistyötä Coconino Community Collegen kanssa tarjotakseen korkeakoulun rakennustekniikan johtamisen opiskelijoille osana tutkintojen ja todistusten vaatimuksia arvokasta taitojen koulutusta rakentamalla aloituskoteja HFHNA:lle.Aloita Tiny Home

Tämä kohteliaisuuskuva näyttää aloituskodin.


Kohtelias kuva


Wolverton lisäsi, että ensimmäinen aloituskoti valmistuu tänä kesänä, ja suunnitelma on jatkaa yhteistyötä kaupungin ja muiden organisaatioiden – kuten koulujen ja kirkkojen – kanssa rakentaakseen lisää niitä kaikkialle Flagstaff-yhteisöihin. Hän sanoi käyvänsä parhaillaan neuvotteluja City of Pagen kanssa, jolla on myös suuri tarve kohtuuhintaisille asunnoille.

“Näitä koteja ei voi olla tarpeeksi tukemaan jatkuvasti kasvavaa tarvettamme Flagstaff-perheille, joilla on vahva säästösuunnitelma, joka on riittävän tehokas tavanomaisten asuntojen ostamiseen”, Wolverton sanoi. “Näin ne perheet, jotka haluavat kutsua Flagstaffia kodiksi, voivat nähdä unelman toteutuvan.”

Leave a Comment