“Kansainvälinen kaksoisstandardi, merkkejä ihmisyyden puutteesta” – – IMEMC-uutiset

Miehitetyn Jerusalemin kreikkalaisortodoksisen patriarkaatin Sebastian arkkipiispa Theodosios Atallah Hanna tuomitsi kansainväliset kaksoisstandardit ja monien Ukrainan sodan tuomitsevien hallitusten moraalittomuuden jättäen huomiotta palestiinalaisten jatkuvan kärsimyksen Israelin miehityksen alaisina.

“Nämä kansainväliset kaksoisstandardit maailmassamme osoittavat selvästi moraalittomuuden ja inhimillisten arvojen puutteen tilan, jonka monet länsimaiset hallitukset ovat saavuttaneet”, isä Hanna sanoi.

“Seisomme solidaarisesti sodan uhreille, erityisesti siviileille, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ja meidän on myös kysyttävä itseltämme, miksi nämä maat tuomitsevat Ukrainan sodan ja samalla jättävät huomioimatta vuonna 2008 luomiensa sotien uhrit. useissa osissa maailmaa”, isä Hanna totesi, ”Amerikka ja sen liittolaiset tuhosivat Irakin ja tekivät sotarikoksia sen kansaa vastaan, ja me olemme todistamassa mitä Syyriassa tapahtuu ja kaikkia sotien tuhoja, joita he aiheuttivat alueella.”

“Palestiinassa ihmiset kärsivät edelleen jatkuvasta Nakbasta ja kohtaavat rasismia, sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta, jota Israelin miehitys on aiheuttanut kansallemme; Emme kuitenkaan ole nähneet noiden maiden kohonneita tuomitsemista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä näemme Ukrainan kohdalla”, hän lisäsi. “Eivätkö palestiinalaiset ansaitse tätä solidaarisuutta, tätä tukea?! Kaikkien noiden jatkuvan miehityksen, epäoikeudenmukaisuuden ja sorron vuosien jälkeen?!”

“Se, mitä me nyt näemme, on toinen todiste länsimaisen politiikan rumuudesta, on täysin selvää, kuinka he eivät välitä ihmisyydestä, ihmisoikeuksista ja ihmisarvosta, vaan ovat kiinnostuneita vain agendoistaan, poliittisista ja kolonialistisista eduistaan”, hän sanoi. “Israel jatkaa vakavia hyökkäyksiään ja loukkauksiaan palestiinalaisia ​​vastaan, erityisesti Jerusalemissa, ja sen armeija jopa pommittaa Syyriaa…”

”Emme tue Ukrainan sotaa; emme tue sotia, mutta monet, jotka tuomitsevat tämän sodan, jättävät huomiotta Palestiinan, Irakin, Syyrian ja useiden muiden maiden ihmisten kärsimyksen”, hän lisäsi. “Monet eivät nykyään luota länsimaiseen politiikkaan, ja me uskomme tämän sodan. sillä on vakavia seurauksia ja se johtaa muutoksiin, joita kukaan ei odottanut tai odottanut.”

Isä Hanna ilmaisi myös toiveensa tämän sodan päättymisestä ja lisäsi, että maailma tarvitsee dialogin ja ymmärryksen kieltä näiden konfliktien lopettamiseksi.

viserrysredditpinterestlinkedintumblrsähköposti

Leave a Comment