Habitat for Humanity MetroWest/Greater Worcester saa 3,5 miljoonan dollarin lahjoituksen MacKenzie Scottilta

WORCESTER- Habitat for Humanity MetroWest/Greater Worcester (HFH MWGW) sai äskettäin 3,5 miljoonan dollarin rajoittamattoman lahjan amerikkalaiselta kirjailijalta ja hyväntekijältä MacKenzie Scottilta.

Tämä muutoslahjoitus edistää merkittävästi HFH MWGW:n tehtävää rakentaa koteja, yhteisöjä ja toivoa MetroWest- ja Greater Worcester -perheille Massachusettsissa ja sen näkemystä maailmasta, jossa kaikilla on tasapuolinen pääsy turvalliseen, kunnolliseen ja edulliseen kotipaikkaan.

“Seuraavien vuosien aikana Habitat for Humanity MetroWest/Greater Worcester käyttää MacKenzie Scottin runsasta lahjoitusta nopeuttaakseen perheille tarkoitettujen kotien rakentamista ja korjaamista yhteisöissämme. Suur-Worcesterissa ja MetroWestissä asuntojen mediaanimyyntihinnat ovat nousseet huomattavasti, kun taas myytävistä asunnoista on pulaa, mikä pitää omistuksen poissa pieni- tai kohtalatuloisten perheiden ulottuvilta”, toimitusjohtaja sanoi.

”Tavoitteenamme on lievittää asunnon eriarvoisuutta ja tuoda ihmiset yhteen rakentamaan voimaa, vakautta ja omavaraisuutta edullisen asumisen avulla. Uskomme, että jokainen ansaitsee oikeudenmukaisen mahdollisuuden ja voiman rakentaa oma tulevaisuutensa”, sanoi HFH MWGW:n toiminnanjohtaja Debbie Maruca Hoak. “Olemme kiitollisia tämän lahjan anteliaisuudesta, jonka avulla voimme muuttaa paikallisten perheiden elämää kohtuuhintaisten asuntojen avulla.”

MacKenzie Scottin 436 miljoonan dollarin kokonaislahja hyödytti 84 tytäryhtiötä kaikkialla Yhdysvalloissa, mukaan lukien Habitat for Humanity International, joka käyttää 25 miljoonan dollarin osuutensa lahjoituksesta priorisoidakseen edunvalvontaa ja ohjelmallisia toimia, joilla pyritään purkamaan systeeminen rasismi asuntoalalla.

Erityisesti lahjoitus antaa Habitat Internationalille mahdollisuuden puolustaa poliittisia ehdotuksia ja lainsäädäntöä, jotka mahdollistavat miljoonien ihmisten pääsyn kohtuuhintaiseen asuntoon Cost of Home -kampanjansa kautta. lisätä mustien asunnonomistusta Yhdysvalloissa kohdistamalla nykyiset systeemiset esteet uudella aloitteella, joka käynnistyy tänä kesänä; ja hyödyntää innovatiivisia pääomasijoituksia, jotka palvelevat värikkäitä yhteisöjä.

“Habitat toimii murtaakseen esteitä ja tuodakseen ihmisiä yhteen – purkaakseen esteitä ja rakentaakseen maailmaa, jossa jokaisella, riippumatta siitä keitä olemme tai mistä tulemme, on kunnollinen paikka asua”, sanoi Habitat for Humanity Internationalin toimitusjohtaja Jonathan Reckford. . “Tämä uskomaton lahja auttaa tekemään tämän työn mahdolliseksi.”

Habitat for Humanity MetroWest/Greater Worcester tekee yhteistyötä paikallisten perheiden kanssa, jotka edustavat kaikkia rotuja, etnisiä ryhmiä, ikää, uskontoja ja taustoja, jotka ansaitsevat 30–60 % alueen mediaanituloista ja joiden asuntotilanne on vaarallinen, liian täynnä tai muuten kohtuuhintainen.

Leave a Comment