LA Habitat for Humanity sai juuri 20 miljoonaa dollaria MacKenzie Scottilta, ja kyllä, “se on voittoa tavoittelemattoman unelma” – Daily Breeze

Habitat for Humanity of Greater Los Angeles on vastaanottanut 20 miljoonan dollarin osan 436 miljoonan dollarin lahjoituksesta kirjailijalta ja hyväntekijältä MacKenzie Scottilta, Amazonin perustajan Jeff Bezosin entiseltä vaimolta, viranomaiset ilmoittivat tiistaina 22. maaliskuuta.

20 miljoonaa dollaria on valtava siunaus Long Beachin, South Bayn ja satama-alueen Habitat-projekteille, joista odotetaan hyötyvän.

“Tämä tulee todella tekemään eron meille”, Habitat LA:n toimitusjohtaja Erin Rank sanoi keskiviikkona 23. maaliskuuta puhelinhaastattelussa. “Se on jokaisen voittoa tavoittelemattoman unelma.”

LA Habitat -ryhmä, joka rakentaa uusia koteja ja kunnostaa olemassa olevia koteja yhdessä Habitatin kumppaniasuntojen ostajien kanssa, sanoi, että varat auttaisivat sen toiveita maailmasta, jossa kaikilla on tasapuolinen pääsy turvalliseen, kunnolliseen ja edulliseen kotipaikkaan.

LA-lahja oli osa Scottin 436 miljoonan dollarin rajoittamatonta lahjoitusta, joka menee Habitat for Humanity Internationalille ja 83 sisarjärjestölle.

Rank sanoi, että keskusteluja käydään rahastojen sijoituskomitean muodostamisesta.

“Uusi kotituotanto on varmasti iso osa strategiaamme”, Rank sanoi.

Habitat LA käyttää 20 miljoonan dollarin lahjoituksen, joka on suurin yksittäinen lahjoitus organisaation 32-vuotisen historian aikana, laajentaakseen ja nopeuttaakseen pyrkimyksiään tarjota kipeästi kaivattua kohtuuhintaista asuntokantaa ja ohjelmia perheille, mukaan lukien uuden kodin tuotanto, kodin korjaus ja asuntolainat niille. historiallisesti estetty taloudellisista mahdollisuuksista rodullisen eriarvoisuuden vuoksi.

Kymmenen uutta Habitat-asuntoa – nimeltä Millennium Homes at Pine Avenue ja 14th Street Long Beachin Washingtonin naapurustossa – ovat jo viimeistelemässä rakentamista ja niiden on määrä avata huhtikuussa, ja perhevalinta tapahtuu nyt, Rank sanoi.

Ja 36 muuta kotia samalla naapurustolla korttelin päässä – Locust Avenuella ja 14thillä – on määrä aloittaa rakentaminen pian.

Mutta kodin rakentaminen ei ole kaikkea, mitä Habitat tekee. On myös olemassa hankkeita, joilla autetaan päteviä pienituloisia asunnonomistajia, joista monet ovat iäkkäitä, ilmaisella kodin korjauksella.

Hän sanoi, että meneillään olevat kodin korjausohjelmat ovat käynnissä South Bayn ja satama-alueen asunnonomistajien auttamiseksi.

“Habitat on todella keskittynyt “ylävirtaan” ihmisten kodittomuuden estämisessä”, Rank sanoi kysyttäessä asunnottomien kriisistä.

Kodin rakentamisen lisäksi järjestö tarjoaa asuntosetelit, vuokramaksuja ja apua asuntojen ostamisessa markkinoilta asunnottomuuden kierteen katkaisemiseksi, hän sanoi.

Scottin lahjoitus Habitat for Humanity Internationalin sisarjärjestöille on suurin julkisesti julkistettu lahjoitus Scottilta sen jälkeen, kun hän lupasi lahjoittaa suurimman osan omaisuudestaan ​​vuonna 2019.

“Olemme äärettömän kiitollisia rouva Scottille hänen valtavasta anteliaisuudestaan ​​ja luottamuksestaan ​​työtämme kohtaan”, Rank sanoi lahjasta ja lisäsi, että se tulee aikaan, jolloin vallitsee paikallinen ja kansallinen kohtuuhintaisten asuntojen kriisi, jota pandemia pahentaa. ja historiallinen rodullinen eriarvoisuus.”

Vuodesta 1990 lähtien Habitat LA on rakentanut, kunnostanut tai korjannut yli 1 000 kotia Los Angelesin kaupunginosissa.

“Tämä lahjoitus auttaa satoja ihmisiä muuttamaan turvallisiin, turvallisiin ja kohtuuhintaisiin koteihin aikaisemmin kuin suunnittelimme”, Rank sanoi.

Habitat International käyttää 25 miljoonan dollarin osuutensa lahjoituksesta priorisoidakseen edunvalvontaa ja ohjelmallisia toimia, joilla pyritään purkamaan systeeminen rasismi asuntoalalla, järjestö sanoi.

City News Service osallistui tähän artikkeliin.

Leave a Comment